Hva spiser og drikker du i kveld?

Nyeste kunngjøringer

Akevitt til spekesild? Nei, ikke helt... Melk er det som går mest sammen med spekesild, løk, poteter og rødbeter, rett og slett fordi man blir vanvittig tørst etterpå. Melk kan evt byttes ut med rømme på tallerkenen.

Alkohol hører ikke sammen med dagligdagse måltid.
Ikke melk til - men alltid rømme... til hverdags, som regel vann, men kan ta en en liten pils... har hendt.... men ellers er det hverdagsmat, dermed vann.
 
Mandagens kveldsmat ble ombord hos Air France.

IMG_9490.jpeg
 
Villku Hepacooptei
Coops viltblanding, løk fra coop, coops ferdige peppersaus, sjampinjonger fra coop, 6 knuste enebær fra en enebærbusk og et lass med brunstekt, oppkarva ku fra coop. Kanskje gidder jeg mose poteter også, med smør og musskat.
 
Drikker sjelden melk til mat - noen få unntak - og egg og bacon er et av disse. Et annet unntak er karbonader med løk - da synes jeg også det passer med melk. Det er noe med kontrasten til det salte som er god. Men tror det mest skyldes vanen - fikk melk til egg og bacon på søndager i marinen. Og da jeg jobbet som renovatør i studietiden i Ålesund fikk vi alltid en gratis frokost hver fredag på Skateflua kafe - det var karbonadesmørbrød, stekte egg og melk...

.... potetball er det tredje unntaket, om jeg da ikke spiser det på byen - da blir det øl.
Elfrida stelte godt med deg, skjønner jeg;-)
 
Elfrida stelte godt med deg, skjønner jeg;-)
Aha - ja, det var særs hyggelig... lite kjøkken/pauserom i første etasje mot det som er HB-kaia nå. På andre siden av gangen var søppelrommet. Dog - det jeg kan si/anta nå er det et kanskje var et snev av korrupsjon her, for jeg vet ikke om de betalte riktig ift søppelmengden. Det jeg hørte i alle fall var slik, det var den der Pluto-kiosken, der "sjefen" på søppelbilen hadde avtale om å få mat innimellom.... Nuvel. Nesten litt sånn småkoselig korrupsjon i Ålesund på midten av 80-tallet.
 
Kom over fine blomkål i dag - det skreik jo etter blomkålsuppe - det passer bra, for jeg har litt spansk skinke og en melkeskvett som fint kan få bein å gå på før morgendagens avreise til Svartehavet.
 
Rester av en thai-suppe ble tatt frem fra fryseren, og en bit foccacia. Stekte litt kylling, rødløk, paprika og hvitløk og hadde det oppi suppen.
 
Pasta med reker, paprika, løk, hvitløk, sjampinjong, spinatblader, soltørket tomat og cherytomater i en fløtebasert saus med parmesan og diverse krydder.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp