Viking FK Klubbtråd

Nyeste kunngjøringer

Ja tror ikke de fleste her i byen har noen interesse av å mobbe å skrike til hverken Auklend eller Veton ute på byen. Personlig synes jeg sånn er pinlig å barnslig. Men Bodø Glimt må hente han opp nå. For han har det nok langt fra greit nå. Og da må de punge ut det Viking vil ha for gutten.
Stavanger folket får heller roe seg ned! Telle til 10 og ikke gå i fistel for den minste ting. Om Viking er urimelige i sine krav så blir Auklend værende til kontrakten går ut, om dem er villige til å gjøre en deal som alle parter føler seg sånn passelig fornøyd med så blir det overgang. Hverken mer eller mindre og Viking har ekstremt dårlige kort på hånden så hvis det fansen synes er rimelig er kravene så blir det ikke å skje noe som helst. Og så får man familien til gutten som garantert ikke blir mere happy med Viking og har enda en gutt i klubben som fort kan finne ut at dette her har jeg ikke så fryktelig lyst til å være med på lengre. Derfor bør folk besinne seg.
 
Sier mye om hvorfor stavnger sliter med å ta det siste stegt opp om folk oppfører seg såpass ille at man ikke kan gå på gata uten at folk skal gå batshit crazy! Tipper du må komme deg ut av bobbla di og se hvordan den virkelige verden fungere! Der hvor folk oppfører seg rimlig bra med hverandre og man sjeldent går bort til en "kjendis" men heller lar dem være.
Godt tips. Du burde sende til Sondre Auklend.
 
Om Viking er urimelige i sine krav så blir Auklend værende til kontrakten går ut, om dem er villige til å gjøre en deal som alle parter føler seg sånn passelig fornøyd med så blir det overgang.
Jeg må bare spørre... Hva er det som gir deg inntrykket av at vi i denne tråden ikke forstår dette? Det begynner vel å nærme seg 5-6 sider nå der absolutt alle konkluderer med det samme.
 
Sier mye om hvorfor stavnger sliter med å ta det siste stegt opp om folk oppfører seg såpass ille at man ikke kan gå på gata uten at folk skal gå batshit crazy! Tipper du må komme deg ut av bobbla di og se hvordan den virkelige verden fungere!
Det er jo ikke det som kommer til å skje. Auklend vet selv hva han har sagt og gjort. Selv om han ikke blir konfrontert med det vil det ligge som en klam hånd over han.
 
Så tenker jeg at Glimts fans også må forstå at det er bedritent å oppleve slikt som Vikings fans gjør.

Jeg har en ting jeg prøver å leve etter både i jobbsammenheng og som fotballsupporter, og det er at de man møter på vei opp vil man også møte på vei ned igjen.

Suksess i fotball er nesten uten unntak en flyktig greie. Før eller siden vil ting gå til helvete. Både med MFK og med Glimt. Og brått er det Viking som kan «gå på slang» og plukke spillere fra oss.

Jeg digger å nyte suksessen til egen klubb, men jeg har vært med og opplevd så mye at jeg vet at de tunge tidene før eller senere vil komme. Før de gode tidene igjen vil returnere på et eller annet tidspunkt.

Så litt rom for å blåse ut frustrasjon syns jeg dere fint kan unne Vikings fans uten at dere skal lære dem hvordan man skal takle en slik situasjon. For et eller annet sted i fremtiden er situasjonen snudd på hodet.
 
Haha. Jeg leser uvitende folk i kommentarfelt på Facebook (f.eks under TV Sporten sin post) som kommenterer at Viking opptrer urimelig, at de behandler Aukland dårlig og at Aukland ikke har gjort noe galt.

Jeg har full forståelse for Viking og supporterne sitt sinne. Jeg mener dere gjør helt rett i å si at han aldri mer skal spille for dere. Det er bra at Nevland går hardt ut og setter skapet på plass. All mulig medfølelse fra meg til dere.
 
Viking er ferdig med å gi og skal nå inn i ta-fasen. Dialogen mellom klubbene bør bære preg av det.
0 peiling på hvordan slike ting foregår ser jeg. Det er vanlig at alle parter gir og tar litt i slike situajsoner og så blir man enige om noe som alle er litt fornøyd med og litt missfornøy med. Er ikke slik at Stavanger har spesielt gode kort på hånden og gjør dem seg for vanskelige så blir det bare at Auklend må sitte ut kontrakten han har og han og klubben må forholde seg til den.
 
Har ikke så mye sympati med Viking-fansen etter hvordan de oppførte seg da rotta Berisha forsøkte å presse gjennom en overgang fra Brann til Viking, men selvfølgelig er Auklend en illojal rotte.

Det er en ting at han går som bosman til en konkurrent fra klubben som utviklet ham og ga ham gjennombruddet, men han har jo løyet og åpenbart vært i regelstridige forhandlinger i prosessen.

Så helt riktig å ikke la ham spille mer i år. Burde ikke være særlig fair i forhandlingene med Glimt heller.
 
Som sagt - vi får se. Jeg tror du tar feil.
Ja mulig det, og hvis Glimt er villig til å betale en betraktelig større sum enn de summene jeg tenker på så er det utvilsomt veldig positivt for Auklend, for da betyr det at han også er nærmere noe spilletid allerede i høst.
 
Ble han ikke fryst ut av klubben?

"Bodø/Glimt-veteran Trond Olsen fortalte til TV 2 søndag hvordan han føler seg presset ut av klubben. Han har fått beskjed om at han ikke kommer til å få spilletid denne sesongen, til tross for at 34-åringen har kontrakt ut året.

NISO-leder Joachim Walltin sier til NRK at han har vært i kontakt med spilleren og at han ikke har noen grunn til å betvile Olsens versjon.

– Hvis den stemmer, er det veldig ufint og uklokt av klubben. Både overfor ham, resten av spillerne og klubben selv synes jeg, sier Walltin.

Olsen står med 336 kamper og 74 mål i Eliteserien.

– Du behandler ikke en som har vært i klubben så lenge på den måten. Det er veldig rart å si at en spiller ikke er aktuell i det hele tatt resten av sesongen uansett hva du gjør, sier NISO-lederen som legger til at klubben med dette også sender ut et signal til andre spillere i klubben om hvordan man eventuelt kan bli behandlet."


Viking har ihvertfall belegg for å ikke bruke Auklend resten av sesongen. Bodø bare bestemte seg for at Olsen ikke var god nok og forsøkt mobbet ut av klubben.
En hver klubb kan velge hvem som får spille for dem, men disse 2 situasjonen er rimelig forskjellige. Trond Olsen fikk lov til å finne seg ny klubb vederlagsfritt.

Jeg var ikke fornøyd med dette selv, men gikk ikke bananas etter KK eller andre i klubben av den grunn. Støttet heller Trond som jeg kjenner godt og ønsket han alt godt som jeg gjorde når hab dro til LSK(min hat klubb nr 1), RBK osv.
 
Og Viking kan si nei. Og sette spilleren på tribunen med god samvittighet. Det ville man gjort i Glimt med spillere som ikke er en del av fremtidsplanene.

At dere drar inn både lynsjemobber, voldtekter og bikkjeflåing er helt hinsides. Auklend har løyet arbeidsgiveren sin opp i fjeset. Neppe noe kriminelt, men fremdeles en handling han må ta konsekvensen av. Der burde Glimt vært mer ansvarlig for sin nye spiller, med tanke på at han "bare er 21 år".
Vi ville ha solgt så kjapt som mulig for å unngå slitasje i troppen og det har vi gjort flere ganger.
 
La meg få presentere Stein Hoff aka HGH management. Merkelig hvordan hans mest verdifulle spillere ender opp i Glimt. (Nesten/gratis) fra andre klubber. Boligadresse i nord og tydeligvis tette bånd til ledelsen i Glimt. Ingenting å se her folkens ☠️
 

Vedlegg

  • IMG_4026.jpeg
    IMG_4026.jpeg
    713,6 KB · Sett: 96
Har ikke så mye sympati med Viking-fansen etter hvordan de oppførte seg da rotta Berisha forsøkte å presse gjennom en overgang fra Brann til Viking, men selvfølgelig er Auklend en illojal rotte.
Den farsen der for stå for Berishas regning. Meningene blant oss VIking-fans var meeeeget delte. Mange ville ikke ha ham engang, spesielt med tanke på hvordan han gikk ut i media og gjorde seg uspiselig for Brann. Andre mente han ikke forsvarte overgangssummen. Til slutt endte vi opp i samme situasjon som dere.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp