Hva spiser og drikker du i kveld?

Nyeste kunngjøringer

Tomatsuppe i dag, uten pannekaker, eller bare nesten.
Plomme-og cherrytomater bakes i ovn, blandes med kyllingkraft til ønsket konsistens. Med italienske kjøttboller.
Og stekte yoghurtbrød, det er ikke milevis unna pannekaker da.
Melonsalat til dessert, og en ekstremt mektig pokentakake til kaffen. Gikk på en smell der, trodde det skulle bli en lett og luftig formkake.
 
Smak og behag. Jeg må bestandig starte dagen med noe søtt, 3 brødskiver med honning en halv centimeters lag minst
En liter melk og ei kanne med traktekaffe. En par timers frokost ved PCen

Folks vaner er ganske forskjellige ja. Jeg spiser lite til frokost og lunsj, hovedmåltid et middag, det er da jeg har tid til å lage noe godt.

Men drikker du en hel liter melk hver dag? Er ikke det mye? Et glass med vanlig melk har jeg ikke drukket på over 40 år, sluttet da jeg var 12-13.
Ser ofte folk foreslår dette til mat, og jeg skjønner ikke en dritt av hvorfor.😅
 
Folks vaner er ganske forskjellige ja. Jeg spiser lite til frokost og lunsj, hovedmåltid et middag, det er da jeg har tid til å lage noe godt.

Men drikker du en hel liter melk hver dag? Er ikke det mye? Et glass med vanlig melk har jeg ikke drukket på over 40 år, sluttet da jeg var 12-13.
Ser ofte folk foreslår dette til mat, og jeg skjønner ikke en dritt av hvorfor.😅
Hverken bror eller søster mi drikker melk. Ikke min sønn og datter heller annet en litt når de tar frokostblanding om morgenen og det er ikke ofte. Ikke kona heller foresten som drikke til mat iallefall. Jeg må ta litt ekstra for resten :)
 
I kveld gikk jeg for to brødskiver med egg og masse bacon og rikelig med melk

Veldig godt å bør gjøres oftere
Drikker sjelden melk til mat - noen få unntak - og egg og bacon er et av disse. Et annet unntak er karbonader med løk - da synes jeg også det passer med melk. Det er noe med kontrasten til det salte som er god. Men tror det mest skyldes vanen - fikk melk til egg og bacon på søndager i marinen. Og da jeg jobbet som renovatør i studietiden i Ålesund fikk vi alltid en gratis frokost hver fredag på Skateflua kafe - det var karbonadesmørbrød, stekte egg og melk...

.... potetball er det tredje unntaket, om jeg da ikke spiser det på byen - da blir det øl.
 
Drikker sjelden melk til mat - noen få unntak - og egg og bacon er et av disse. Et annet unntak er karbonader med løk - da synes jeg også det passer med melk. Det er noe med kontrasten til det salte som er god. Men tror det mest skyldes vanen - fikk melk til egg og bacon på søndager i marinen. Og da jeg jobbet som renovatør i studietiden i Ålesund fikk vi alltid en gratis frokost hver fredag på Skateflua kafe - det var karbonadesmørbrød, stekte egg og melk...

.... potetball er det tredje unntaket, om jeg da ikke spiser det på byen - da blir det øl.
Hva med spekesild og rå løk?
 
Da MÅ man ha akevitt til. Melk er ikke tema.
Akevitt til spekesild? Nei, ikke helt... Melk er det som går mest sammen med spekesild, løk, poteter og rødbeter, rett og slett fordi man blir vanvittig tørst etterpå. Melk kan evt byttes ut med rømme på tallerkenen.

Alkohol hører ikke sammen med dagligdagse måltid.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp