Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kjære Gjest, vi har nå startet en ny Spleis-innsamling for å støtte driften av Diskutopia. Du kan lese mer om denne innsamlingen her.
I kveld gikk jeg for to brødskiver med egg og masse bacon og rikelig med melk
Veldig godt å bør gjøres oftere
Blir moreller i aften.
Smak og behag. Jeg må bestandig starte dagen med noe søtt, 3 brødskiver med honning en halv centimeters lag minstSom helgefrokost eller lunsj ja - perfekt. Bortsett fra melken da.
Som middag? Nedtur i såfall.
Smak og behag. Jeg må bestandig starte dagen med noe søtt, 3 brødskiver med honning en halv centimeters lag minst
En liter melk og ei kanne med traktekaffe. En par timers frokost ved PCen
Hverken bror eller søster mi drikker melk. Ikke min sønn og datter heller annet en litt når de tar frokostblanding om morgenen og det er ikke ofte. Ikke kona heller foresten som drikke til mat iallefall. Jeg må ta litt ekstra for restenFolks vaner er ganske forskjellige ja. Jeg spiser lite til frokost og lunsj, hovedmåltid et middag, det er da jeg har tid til å lage noe godt.
Men drikker du en hel liter melk hver dag? Er ikke det mye? Et glass med vanlig melk har jeg ikke drukket på over 40 år, sluttet da jeg var 12-13.
Ser ofte folk foreslår dette til mat, og jeg skjønner ikke en dritt av hvorfor.![]()
614 !Mer enn 600gr?
Drikker sjelden melk til mat - noen få unntak - og egg og bacon er et av disse. Et annet unntak er karbonader med løk - da synes jeg også det passer med melk. Det er noe med kontrasten til det salte som er god. Men tror det mest skyldes vanen - fikk melk til egg og bacon på søndager i marinen. Og da jeg jobbet som renovatør i studietiden i Ålesund fikk vi alltid en gratis frokost hver fredag på Skateflua kafe - det var karbonadesmørbrød, stekte egg og melk...I kveld gikk jeg for to brødskiver med egg og masse bacon og rikelig med melk
Veldig godt å bør gjøres oftere
Hva med spekesild og rå løk?Drikker sjelden melk til mat - noen få unntak - og egg og bacon er et av disse. Et annet unntak er karbonader med løk - da synes jeg også det passer med melk. Det er noe med kontrasten til det salte som er god. Men tror det mest skyldes vanen - fikk melk til egg og bacon på søndager i marinen. Og da jeg jobbet som renovatør i studietiden i Ålesund fikk vi alltid en gratis frokost hver fredag på Skateflua kafe - det var karbonadesmørbrød, stekte egg og melk...
.... potetball er det tredje unntaket, om jeg da ikke spiser det på byen - da blir det øl.
Hva med spekesild og rå løk?
Akevitt til spekesild? Nei, ikke helt... Melk er det som går mest sammen med spekesild, løk, poteter og rødbeter, rett og slett fordi man blir vanvittig tørst etterpå. Melk kan evt byttes ut med rømme på tallerkenen.Da MÅ man ha akevitt til. Melk er ikke tema.
Alkohol hører ikke sammen med dagligdagse måltid.
Men er du sikker på at du ikke tenkte på sildelag her nå? Jeg mente poteter og sild. Litt merkelig å drikke seg halvtipsy klokka 4-5 fem ved respatexbordet med voksduk på en tirsdag på sensommeren/ høsten.Dette er heldigvis ikke hugget i sten her i heimen.![]()
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.