- 10 Jul 2023
- 616
Frivillig?rosinboller.
Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kjære Gjest, vi har nå startet en ny Spleis-innsamling for å støtte driften av Diskutopia. Du kan lese mer om denne innsamlingen her.
Frivillig?rosinboller.
Ikke helt ulikt hva som er planlagt her: rå scampi med pasta og en saus med stekt squash, mye sitron, fløte, parmesanost, chili, ingefær, hvitløk og sikkert noen andre rester fra kjøleskapetPasta med reker, paprika, løk, hvitløk, sjampinjong, spinatblader, soltørket tomat og cherytomater i en fløtebasert saus med parmesan og diverse krydder.
Hørtes digg ut! Hadde noen chiliflakes i sausen selv, men sitron må jeg huske til neste gang. Tenkte på det i går mens jeg lagde middagen, men da var det litt sentIkke helt ulikt hva som er planlagt her: rå scampi med pasta og en saus med stekt squash, mye sitron, fløte, parmesanost, chili, ingefær, hvitløk og sikkert noen andre rester fra kjøleskapet
Hørtes digg ut! Hadde noen chiliflakes i sausen selv, men sitron må jeg huske til neste gang. Tenkte på det i går mens jeg lagde middagen, men da var det litt sent![]()
Kjapp lasagne til kampen, type Toro.
Så får man heller legge litt mer arbeid i middagen i morgen. Tenker andebryst.
Laget en stor ladning Pasta Frutti di Mare, kjempegodt resultat
Elsker italienske retter men dessverre finnes det ingen genuine italienske restauranter i Stavanger, så må lage selv med hjelp fra Google, Youtube og minner fra mine kjøreturer i utlandet.
Kveldens pasta ble laget med Blåskjell, Scampi og små Calamari. Foretrekker små Calamari selv om de er litt mer tidskrevende å rense. Belønningen blir at de er perfekte etter ca. 10 minutter koketid og så får man de nydelige små armene som både smaker og ser veldig bra ut, et godt måltid må jo tilfredsstille både øyne og smaksløker
Mye av cluet med denne retten er å underkoke spagettien slik at den får de siste 4 minuttene i den gode basen bestående av muslingjuicen, tørr hvitvin, italiensk olivenolje, løk, hvitløk, tomat og chili.
Drikke: Australsk rosévin Henry & Lucas, en veldig god og billig vin som alltid gjør jobben når man spiser sjømat.
Vis vedlegget 16314
Vis vedlegget 16315
Dessert my ass!Dessert blir "et par dråper" Soerlie XO
Myk og fin, polets mest prisverdige cognac etter min mening.
Vis vedlegget 16316
Du glemte kolon!Dessert my ass!![]()
Thank youDu glemte kolon!
Velbekomme!Thank you
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.