Hva spiser og drikker du i kveld?

Nyeste kunngjøringer

Gikk for en burger i kveld. Bacon, ost og et speilegg pluss sylteagurk, rødløk, tomat og isberg med en selvmekket burgersaus. Salat og litt pommes frites som tilbehør. En boks Sprite Zero til drikke.
 
Pizza med Pizzabunn fra gutta på haugen. Toppet med fersk mozarella, små kjøttboller, litt Chorizo, og jalapeño (fersk fra gutta på haugen, ikke det skvipet man får i glass)

Pizzabunnene fra gutta er for øvrig helt nydelige, og det følger med rød saus på de. De er frosne men mye bedre enn de «ferske» bunnene man kjøper på dagligvare og koster kun 169 for 5 stk. Bare praktisk å fryse ned så mange bunner og i tillegg slipper å tenke på pizzasausen. De er en god del rimeligere en dagligvare-bunnene per stk, i motsetning til alt annet de tilbyr i den sjappa. Er for øvrig et sted det er litt farlig å bo nærme.

Øl og deretter rødvin i glasset for øvrig, er tross alt fredag.
 
Sist redigert:
Har noe svært eksklusiv* skinke medbrakt fra Spania i vakuumpakke som går til kveldskos foran TVen. Tenker å supplere med et godt rekesmørbrød. Brødet blir lyst surdeigsbrød fra Åpent Bakeri, er planen. Med en flaske kjølig rosévin får det bli en fin og rolig avslutning på juni måned. Kan hende man unner seg et glass av den fineste maltwhisky fra skapet ettermpå, men noen senkveld blir det ikke.

*Bellota Iberico - 110 gram- 21 euro...

Litt av kvart en kan få kjøpt.....
 
Sist redigert:
Jeg har blitt hektet på hval. Biff i dag for tredje gang på kort tid. Salat med vannmelon og feta blir det også igjen, variasjonen blir på potet og saus. Pommes frites og bearnaise. Så skal jeg lufte en Chateau Simard fra 2011 og kose meg med den.

Hadde tenkt en risotto med kamskjell til forrett, men det ble altfor sen lunsj, så spørs om jeg får bygget opp nok sult til det. Mulig jeg nøyer meg med litt østerriksk rosé til forrett.

Dessert blir en liten ferdig porsjon med tiramisu, og noen jordbær og moreller.

God mathelg!
 
Liten justering i menyen - ble rekecockail i stedet for smørbrød. Veldig godt! Og litt mer TV-vennlig. De ferske Lyngen-rekene fra Meny er gode, men noen vil vel si at det er i overkant salte.
 
Liten justering i menyen - ble rekecockail i stedet for smørbrød. Veldig godt! Og litt mer TV-vennlig. De ferske Lyngen-rekene fra Meny er gode, men noen vil vel si at det er i overkant salte.

Det er litt Lotto med de ferske rekene på Meny. Forrige gang jeg kjøpte fra Lyngen var det en gedigen nedtur. Nevnte det noen dager senere for ferskvaresjefen, og jeg var ikke den eneste som hadde klaget.

Han sa at sånn er det på denne tiden av året, væravhengig også. Jeg tror ikke noe på det, de var sikkert eldre enn det de solgte det som.
 
Ble en burger i kveld også. Det blir jo ofte repriser når man kjører solo. Enkel og grei variant med cheddar, bacon, syltet rødløk, sylteagurk, tomat og litt shredduce. Aioli funket som saus og tilbehør var pommes frites og salat. Satset tungt på at Italia skulle ta seg videre, så det ble en Peroni Nastro Azzurro til drikke.
 
Søndag - det blir den store vaske- og ryddedagen før avreise på onsdag. Så gjør det enkelt - har lårfilet av kylling som har ligget siden fredag, står at det er to dagers holdbarhet etter åpning, og stoler på det - har en kald sone i kjøleskapet også... bare å steke opp og servere ris med wokgrønnsaker oppi til dette. Asiatisk saus. enker jeg.

Kjøpte en Oskar Sylte Pærebrus Lett på Meny - så da blir det drikke etter maten (jeg drikker alltid vann til asiatisk mat) og til foballkampen. Dessert passer heller ikke etter asiatisk mat synes jeg, så blir jordbær med fløte som mellomåltid eller kvelds.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp