Aalesund Fotballklubb [Klubbtråd]

Nyeste kunngjøringer

Om vi ser litt på tallene, om Aalesund tar like mange poeng på de neste 14 som Sogndal har tatt på de første 14 kamper.
Sogndal 14 6-5-3 23–14 +9 23
Aalesund 14 2-3-9 16–31 -15 9
23+9=32
Da vil en når det står igjen 2 kamper ha 32 poeng, og trolig klare plassen. Men en slik endring fra å ta 9 poeng til å ta 23 kommer ikke av seg selv. Det vil nesten være en umulig oppgave uten at en er heldig/dyktig også med spillere inn.
En kan være heldig å stå med så lite som 28 poeng også, det vet en ikke før sesongen går mot slutten.
 
Jeg tror vel at Rekdal (og Frigård som assistent) var den beste treneren Aafk kunne få signere nå. Ikke så veldig mange andre i den klassen som hadde tatt oppgaven kanskje.
 
Sist redigert:
Rekdal var aldeles ikke rett for Rosenborg, med for Aalesund, spesielt i den situasjonen dere er i nå, tror jeg det er det beste dere realistisk kunne fått tak i.
 
Johnsen føler seg kanskje ferdig på dette nivået og tenker at han har lite å tape på en runde i retten? Blir fort saksomkostninger på ham også om klubben ikke har gjort noe galt.
 
Og sparkingen av CJ havner i retten? Klarer de ikke å gjøre noe som helst rett på danskebåten? Eller er det CJ som er delirious?
CJ er uenig i hvor mye han skal ha i kompensasjon, derfor blir det en sivilrettslig runde mellom partene. Ingen stor dramatikk i det. Klubben lener seg mot noen klausuler i kontrakt som CJ ikke mener er gjeldende ved avskjedigelse. Like greit å la retten gi sitt syn. i henhold til Styreleder vil CJ få det beløp retten lander på.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp