Hva irriterer deg mest ved andre folk?

Nyeste kunngjøringer

Admins/SoMe-ansvarlige i typ engelske fotballklubber på Twitter.
Det virker som det går en trend på SoMe-skolen der alle lærer at man kan bare erstatte ord med emojier eller pynte unødvendig på teksten.
En ting er bruk av emojier på FB og Instagram, men det har jo eskalert voldsomt også på Linkedin. Her forventer jeg en høyere grad av seriøsitet.....!
 
Jeg har opparbeidet meg en ganske lang lunte faktisk, men jeg er ingen zen-mester akkurat, så det er nok ingen umulighet å få meg irritert.
Men du vil nok oppleve at jeg kan ha irriterende lang lunte
Jeg har nesten sluttet å irritere meg over andres dumskap, da det er bortkastet energi. Men blir jeg først skikkelig irritert.. vel..
 
Noen som er skyldig i noe av det som har komt frem her? Det er bare å notere så man kan bli et bedre menneske.
 
Noen som er skyldig i noe av det som har komt frem her? Det er bare å notere så man kan bli et bedre menneske.
Har en ganske kronisk evne til å være sent ute med å få billetten på mobilen klar til jeg går på bussen. Blir som regel alltid et lite stopp der.

Så skal jeg innrømme at jeg liker å være "på offensiven" der det er kø. Gjerne hvis det er snakk om å komme på toget på en veldig trafikkert strekning ol. eller i tilfeller hvor det åpnes ny kasse på butikken. Folk skal ikke sumle mye før jeg er forbi. I førstnevnte scenario forholder jeg meg nesten ikke til køen.

På den andre siden så er jeg veeldig nøye på å slippe forbi personen som bare skal ha en pakke snus og et brød når jeg står der med hele ukeshandelen i vogna. Helt sjukt når folk absolutt skal være først og tvinge de bak til å vente i tre minutter når de selv trenger ti sek i kassa.
 
Siden det er fotball-EM da.
Irriterer meg over de som klarer å bruke krefter på å irritere seg over VAR og ikke vil godta at VAR har kommet for å bli!
 
Folk som kjører jævlig sakte men likevel ligger konstant i venstre fil.

Folk som kjører 70 i 80-sona og bråbremser ned i 50 hver gang det kommer en sving eller tunnel, og heller aldri kjører til siden og slipper forbi når de har en kilometer kø bak seg
 
Folk som slipper bikkjen ut i hagen på solfylte dager og lar den gjø i timesvis, og dermed forsurer hele nabolaget som ønsker å sitte ute i hagene sine eller på terrassen, men som ikke orker for da må man høre å intens og vedvarende bjeffing mens man gjør det 🤬
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp