Sommervinduet 2024 - Liverpool Football Club

Nyeste kunngjøringer

1719659598061.png
 
Tar gjerne Gordon. Men selvfølgelig ikke Quansah i en byttehandel. Han skal ingen steder.

Clark, Morton osv. da kan vi begynne å snakke rent bytte
 
Liker Gordon som spiller, men vi trenger ikke en venstrekant og han er ikke en oppgradering av de vi allerede har der. Kunne vært en grei erstatter dersom man f.eks. solgte Jota pga. skadehistorikken.

Men dersom det stemmer at de ønsket Quansah som en del av dealen, er det jo 100% uaktuelt. Det mellomlegget skulle vært ganske stort i Liverpools favør, før det ble vurdert.

Sliter litt med å se at Liverpool skal ha brukt mye tid på disse forhandlingene. Her synes jeg det lukter litt at Newcastle har forsøkt å selge, heller enn at Liverpool har forsøkt å kjøpe. Og at Liverpool har vurdert muligheten for et røverkjøp pga. presset økonomi hos selger.
 
Gray til Brentford. Takket nei til BvB, og må vel ha takket nei til alle toppklubber i England? Om ikke klubben har vært på ballen her, så er det jo et steg opp fra amatørnivået man er på fra før.
 
Nå selger de visst Elliot Andersen til Forest, så ser ut som de klarer å ro seg unna. Har ikke særlig trua på denne lenger.
De signerer også ny keeper, så da har de nok grei kontroll.

Liverpool kan jo uansett være interessert i Gordon, og en avtale kan landes uavhengig av om Newcastle er i trøbbel eller ei.

Men da tror jeg noen er på vei ut.
 
Enten vil ikke stortalentene til klubben, eller så er man ikke villige til å gå over enn viss grense når det gjelder overgangssum for spillere i denne alderen.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp