Florø Sportsklubb Fotball

Nyeste kunngjøringer

Noen sentrale som vet hva dette dreier seg om?

Leste artikkelen og det betyr vel at Florø Fotball må gå i dialog om egen leieavtale. Så nok en bekymring for ledelsen med "dyktige Siri som leiar".

Om vi er snille så trenger vel Florø ...tja...rundt 20 poeng for å overleve. De må vinne minst 7 kamper av resterende 13. Og da er jeg snill med Florø. Statistisk ligger laget over ann til å få 22 poeng (aka Florø må få 22 poeng selv).

Toget har gått og den høye hesten har man vel falt av
- LITE stolt og kry
 
I åra som kommer så vil jeg tro at Florø vil etablere seg som et ok lag i den lokale 4 divisjon. Tilsynelatende så mye som skurrer i denne klubben at jeg vil ikke tro at det blir noe snarlig retur til 3 div.

Det må vertfall gjøres grep og første pri må være å fjerne personer fra roller som dem åpenbart ikke mestrer.
 
Det må vertfall gjøres grep og første pri må være å fjerne personer fra roller som dem åpenbart ikke mestrer.
Det finnes ingenting å kritisere ledelsen for, vi husker jo
1719727998860.jpeg
 
Skulle ikke de såkalte bergenslaga i Florø sin divisjon verre så forbanna svak i følge profeten her inne?

Fana vant 0-7 i går mot ett av tidenes verste 3 div lag i norsk fotball.

Mye tyder på at opprykket står mellom Sandviken og Bjarg, selv om flere selvfølgelig fortsatt kan melde seg på har disse to klubben vært klart best sålangt.

Loddefjord som i følge samme profet bare kunne gjøre seg klar for 4 div 2025 allerede før årets sesong er ett hav av poeng ned til Florø. De kan selvfølgelig fortsatt gå ned, men akkurat nå har de faktisk karret seg tre poeng over streken.

Eneste bergenslaget som er i ordentlig trøbbel er Frøya. Ganske sterkt når bergenslaga skule tapetsere den nedre halvdelen av tabellen.

FS vi venter på deg, stolt og kry osv som du vet.
 
0-7 nå. Florø er et hån mot 3.divisjonsfotball. Direkte latterlig.

Få den klubben ned, gi de en restart og bygg lokalt for faen. Slutt med alle disse utenlandsimportene som ikke bryr seg.
Den åpenheten som Solheim & Co ifølge FS har lovet, kan den ha blitt misforstått, og at det klubben mente var å ikke hindre motstanderne å score?

Ellers kan vi konstatere at Husa og Ryland viderefører Pereiras kontinuitet ved å følge pila nedover.
 
På torsdag er det klart for 2 mnd´s feiring siden siste poeng.
Noen som har sett program for dagen? Boller, brus, kransekake med smell bonbon´s og fyrverkeri?
Hornmusikk?

Edit: smiler når jeg tenker på supporterklubben STIMEN med kransekakehatter som skokk-ler av de gode vitsene som var tyllet inn i hattene. Er noen i området på torsdag, så send bilder!
 
Neste kamp er borte mot Bjarg, så bare det dukker opp én eneste person på Florø Stadion for å se kampen er det ganske sensasjonelt!
 
Er det forum politiet Fritz?
Hvordan tror du det hadde sett ut her om Florø hadde ledet serien, som de burde ifht skryter før seriestart. Man stikker ikke av i motgang.
Jeg er ikke uenig i det. Men nå er det veldig mange som har det artig på en persons bekostning. Jeg tror nok at sTIMEN har lært en del i det siste. Han kommer nok tilbake med en litt mer ydmyk holdning etter hvert.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp