Viking FK Klubbtråd

Nyeste kunngjøringer

Sondre Auklend er aldri velkommen i Viking igjen. Han sto etter forrige kamp og sa han og Viking ønsket å få til en avtale. Samtidig sier Viking at de føler det aldri har vært reelle forhandlinger.

Sondre Auklend har løyet oss, klubb og hele byen opp i trynet. Jeg synes dette er oppimot Veton nivå fra Auklend.

Han vil for alltid bli assosiert som en judas
Auklend er nå på nivå med den andre slangen.
 
Tror ikke det er en eneste klubb i de øverste divisjonene i Norge som ikke passer på å følge disse reglene, så jeg skjønner ikke i det hele tatt hvorfor dette er en diskusjon.

Kan noen gi meg én god grunn for at Glimt ikke skulle følge disse reglene i denne saken? Hva har Glimt å tjene på å ikke informere Viking?

Absolutt ingenting, derimot ville de hatt mye å tape på det.

Men det er klart, det kommer jo klart fram at flesteparten her inne tror man ikke kan ta kontakt med spilleren før 1. juli, men det er jo altså helt feil.

Og ikke trenger man tillatelse heller, bare for å repetere det.

Det eneste klubber altså trenger å gjøre er å gi skriftlig beskjed til klubben som eier spilleren.

Selve signeringen må derimot skje etter 1. juli.
Jeg var kanskje litt rask i sted, og trodde det var internasjonalt reglement mot dette. FA og PL har følgende reglement:

«Subject to Rule T.7, a contracted player, either by himself or by any person on his behalf, shall not either directly or indirectly make any such approach as is referred to in Rule T.5 without having obtained the prior written consent of his club.»

Jeg var rimelig sikker på at dette gjaldt i Norge også, noe det kan se ut som kanskje ikke gjør? Uansett, det er ingen big deal, som jeg også skrev sist. Glimt er Glimt, og Auklend er ferdig i Viking.

Dere får en bra spiller om han holder seg frisk og skadefri og fortsetter utviklingen. Noe jeg selvsagt verken tror eller håper han gjør.. 😉
 
Mye verre enn Veton imo. Han var i alle fall ærlig med sutringen sin. Og vi fikk betalt.
Faktisk enig. Auklend stiller seg opp på 1.plass over Judaser. Han har vært så falsk og løgnaktig i tillegg til å stikke til en rival på denne måten .

Veton har det ikke greit i byen når han er på besøk. Auklend vil få det like ille eller verre
 
Da forsvinner kanskje 3 indreløpere. HNT, Yazbek og Auklend

Kvia-Egeskog og de Lanlay på siden av Bell? Pluss Løkberg

Finnes noen som er klare på 2-laget?
Minimum en kvalitetsspiller inn
 
Okei, da var Sondre åpenbart ikke akkurat tung å be da Glimt tok kontakt.
Om det er slik at Glimt må vente 2 dager etter de har gitt Viking beskjed, har de vel strengt tatt ikke kontaktet ham enda? Jeg aner forøvrig ikke hvor disse 2 dagene det ble snakket om tidligere i tråden kommer fra.
 
Jeg er så enig så enig
Jeg er også enig. En kan lure på hvorfor det er så viktig med lokale spillere når disse tenderer å være mest illojale av alle. Brekalo og Solbakken signerte altså forlengelser på for Vikings del gunstige tidspunkt, mens de unge lokale spillerne vi får fram stikker så fort de har spilt en håndfull gode kamper. Heggheim, Sebulonsen, Pereira og nå Auklend skulle alle bli en del av Viking-historien, men forsvant altså før noen andre enn fotballnerder registrerte at de i det hele tatt har spilt i mørkeblått.

Takke meg til Thorstvedt som var god de to sesongene han var i klubben, før han ble solgt for en anseelig sum, til en utenlandsk klubb. Slike spillere håper jeg lykkes, noe jeg ikke klarer å håpe på i Auklends tilfelle.
 
Hehe, 8-9 mnd uten tellende kamper og kanskje en treningsarena med de nest beste? for en 21-åring? Det vil være krise for spilleren. Glimt har nok lovet å kjøpe ham ut ala Bassi.
Ja dere får bare holde på 😅 Seks måneder er ingen krise, men ryktet til Viking kommer derimot til å få en ripe i lakken det kommer til å ta tid å reparere.

Glimt skal selvsagt betale for spilleren, men de summene som diskuteres her er jo helt surrealistiske.
 
Auklend sitt svik er mye større. Hvem faen står å lyger til klubben og fans i flere måneder. Later som han vil signere når han i realiteten fører Viking bak lyset. Nå har han vist hele Norge hvilken løgnhals han er. Kunne i det minste spilt med åpne kort ! Største sviket i Viking sin historie uten tvil med tanke på måten dette ble gjort på.
 
Om det er slik at Glimt må vente 2 dager etter de har gitt Viking beskjed, har de vel strengt tatt ikke kontaktet ham enda? Jeg aner forøvrig ikke hvor disse 2 dagene det ble snakket om tidligere i tråden kommer fra.
Hva er det jeg har gått glipp av? Kan noen gi meg en lenke til hvor det skrives/nevnes at Glimt ikke har fulgt prosedyren med å gi Viking beskjed?
 
Ja dere får bare holde på 😅 Seks måneder er ingen krise, men ryktet til Viking kommer derimot til å få en ripe i lakken det kommer til å ta tid å reparere.

Glimt skal selvsagt betale for spilleren, men de summene som diskuteres her er jo helt surrealistiske.
Viking ripe i lakken? Her er det kun spiller som har vært usaklig. Viking framstår veldig ryddige. Det et Auklend som får ei svær ripe i lakken. Ei ripe som vil henge med han resten av karrieren
 
Sist redigert:

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp