PostNord-ligaen avd. 2 2024

Nyeste kunngjøringer

Junkeren har hatt skikkelig formstigning i det siste. I dag får de med seg 2-2 borte mot Strømmen etter å ha ligget under 2-0 til pause. Siste kamp før ferien er VIF2 hjemme i Nordlandshallen og det skal være tre poeng. Avhengig av hva Alta gjør i de siste to så kan man faktisk ta ferie á poeng med dem.
 
Deles det ut flere poeng enn normalt i denne avdelinga eller? Alta ligger på 11. plass med 13 poeng på 11 kamper. Det gir 30,7 poeng på 26 kamper om snittet opprettholdes. Det må være rekordhøyt antall poeng for å klare seg i 2. div eller?
 
Deles det ut flere poeng enn normalt i denne avdelinga eller? Alta ligger på 11. plass med 13 poeng på 11 kamper. Det gir 30,7 poeng på 26 kamper om snittet opprettholdes. Det må være rekordhøyt antall poeng for å klare seg i 2. div eller?
De som sier at OBOS er kokosligaen bør se på Postnord avd 2 :)

Alta slår Stjørdals/Blink 6-1 i dag, føyer seg inn i rekken der de fleste lagene er kronisk ustabile og at alle slår alle. Faktisk ingen av de lagene som er topp 4 som vant i helgen.

Da blir det jevnt.
 
0-0 i en forholdsvis kjedelig kamp mellom Stjørdals-Blink og mitt elskede Skeid i går. Hjemmelaget det minst dårlige laget og produserte etter min bok 4 målsjanser, mens vi produserte... 0. Jepp, en fryktelig dårlig fotballkamp i varmen på Stjørdal. Pluss for nyyydelig Blinkbolle solgt i kiosken og hyggelig vertsskap for tre tilreisende supportere.

Jevnt i toppen etter at Kjelsås vant mot Strindheim. Dette her kommer til å leve hele veien inn. Skiller kun seks poeng mellom topp fem på tabellen .
 
0-0 i en forholdsvis kjedelig kamp mellom Stjørdals-Blink og mitt elskede Skeid i går. Hjemmelaget det minst dårlige laget og produserte etter min bok 4 målsjanser, mens vi produserte... 0
Serielederen skaper 0 målsjanser mot laget som tapte 6-1 mot Alta (11. plass) forrige serierunde. Ladies and gentlemen - Postnord-ligaen!
 
Hvis noen kan fortelle Junkeren hvor jokeren ligger
Åh det vet jeg…. Ganske sikker på at om de sykler bort til gamle kulturhuset, så ligger det en Joker inn på en av sideveiene som kommer retning kaien.

Hva man vet.
 
Junkeren gjør sitt beste for å holde liv i nedrykksstriden. Vinner 2-0 mot VIF2. Det VIF-laget må være noe av det mest sjanseløse PostNord har sett...
 
Det VIF-laget må være noe av det mest sjanseløse PostNord har sett...
Spørs jo hvordan man ser på det. I poeng, ja selvsagt, de står med 0 poeng etter 12 kamper. Men det har vært mye i 2. divisjon som har vært mye mer sjanseløse opp igjennom. VIF 2 har et stortap mot Strindheim, og et tremålstap mot Follo, ellers er det tap med ett eller to mål.

Når man stiller med et G17-lag i en voksenliga er ikke det egentlig så oppsiktsvekkende at de sliter. Mot Junkeren i dag er det et lag med snittalder på 17,5 på de 10 utespillerne. Fasika er stort sett den eneste ¨voksenspilleren¨ som har spilt en del på dette laget, de få gangene Rijks, Kamara eller andre a-lagsspillere har vært med blir de tatt av til pause. Så man bytter seg ned i både kvalitet og alder i hver eneste kamp.

Dette er første gang noensinne at et lag i OBOS-ligaen har et 2. lag i 2. divisjon. Og da ser vi jo nå i praksis at det ikke går, man har ikke bred nok stall til å hjelpe 2. laget, de fra førstelaget som spiller litt på andrelaget er de 17-18-åringene som er tatt opp til A-stallen.

Vi skal ikke lenger tilbake enn i fjor at VIF 2 tapte 0-11, 1-8 osv, men holdt seg fordi man hadde mer bredde i A-stallen. I år snakker vi en stamme i laget med 16 og 17-åringer som på ingen måte driter seg ut. Så sånn sett kan man fint argumentere at VIF 2 er bedre i år enn i fjor, men A-stallen er tynnere, og man prioriterer ikke å sende etablerte A-spillere på 2. laget.
 
Det er sommerferie i avdelingen vår, så jeg tenkte jeg skulle mekke en liten video med status på tabelltipset jeg kom på før sesongen. Joda, det er nok for de spesielt interesserte, men her er den nå uansett.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp