EM 24 1/8-Finale: England vs. Slovakia

Korrekt vinnermetode?

  • England ordinær tid

    Stemmer: 12 24,5%
  • Slovakia Ordinær tid

    Stemmer: 12 24,5%
  • England Ekstraomganger

    Stemmer: 16 32,7%
  • Slovakia Ekstraomganger

    Stemmer: 2 4,1%
  • England Straffekonk

    Stemmer: 3 6,1%
  • Slovakia Straffekonk

    Stemmer: 4 8,2%

  • Totalt antall stemmer
    49
Nja.. Norge var vel definisjonen på kynisme under Drillo. Vi har det fortsatt i ryggmargen
Jeg tror så å si alt fra den tiden der er ganske enkelt ute av systemet nå, man begynner å nærme seg 30 år siden det landslaget, kynisme er dessverre pdd. en ikke-eksisterende egenskap hos Norge.
 
Få ut Alsaker. Faen meg drittlei. Hevder at det er ironisk at Bellingham scorer i det 95’ og Kane i det 91’ Det er faen ikke ironisk, ikke i nærheten engang.
 
Dette ahr ikke noe med klubbtilhørighet å gjøre.

Mainoo er ikke klar for dette, og er ikke god nok til å være utpå der.

Det er selvsagt bare rør. Spilte seg fortjent inn i troppen og har heller ikke gjort seg bort når han har fått spille i dette EMet.

At Trent burde spilt på høyre og Walker over på venstre er godt mulig. Tripper som du sier har vært forferdelig. Og det er komisk at Southgate velger å ta med en ren venstreback som ikke blir spilleklar og hadde han blitt det ville han blitt skadet i det nummeret hans kom på innbyttettavlen.

Dette går på Southgate sine disposisjoner og det er mange i dette England laget som ser svake ut i dette EMet. Men det gjør ikke avgjørelsen om å gå bort ifra Trent i den rollen på midten feilaktig av den grunn.
 
I pausen mellom Viking-RBK tidligere i dag så var det England sin kamp senere på kvelden som var fokuset til TV2.
Helt greit det etter min mening. Er vel ikke så sjokkerende at de velger å fokusere på EM nå når det pågår. Spesielt ikke i pausen i en annen fotballkamp som har mye av de samme seerne. Utslagsrunde i EM er jo også mange ganger mer interessant enn Viking - Rosenborg for nøytrale.
 
Alsaker er en god kommentator. Finner på mange fine vendinger i språket, ikke bare masse floskler. At han holder med England er vel ingen nyhet, klart kommentarene blir preget av det. Gjør ikke meg noe ihvertfall.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp