Vipers på tigging

Pressekonferanse i morgen,men vi tar den kort fortalt i dag.Vipers er reddet økonomisk,men budsjettet for neste år blir redusert med 5 mill.
 
De som har drevet denne klubben før det nye styret tok over i April kan ikke ha tenkt når de har signert nye spillere! Tror ingen vill gå inn og redde de nå…
 
Spillerne blir jo holdt for narr gang på gang. Om styreleder er sitert riktig her, er ikke det nye styret så mye bedre enn det gamle i mine øyne:

«– Vi kommer ikke til å selge andre spillere. Som sportsklubb er vi helt avhengig av å stille et lag. Det å skulle kutte lønn gjør at vi går bort ifra kontrakt. Da fristiller vi per definisjon spillere. Lønnskutt er for oss ikke aktuelt. Da har vi ikke lenger en spillerstall – og ikke lenger en klubb»

Frigi de dyreste spillerne, og still med de spillerne man har råd til. Alt annet er skittent spill ovenfor alle andre som driver tæring etter næring.
 
Det er jo veldig spesielt å gjennomføre en storstilt redningsaksjon for at det gamle styret deretter påstår at nå er det greit, for de må bare komme seg over kneika så har de økonomien på stell fra sesongen 24/25. Så da henter de inn nye spillere, fornyer med de som er i stallen og satser ufortrødent videre. Det vitner om dumskap eller en ekstrem tro på at sponsorer og ikke minst kommunen ser på Vipers som så viktig krig at de vil redde de uansett.

Den feilen har lag gjort før i ulike idretter. Man kan ikke tigge etter penger for å komme over kneika flere ganger i året og tro lommebøkene åpnes igjen og igjen. Før eller senere sier noen voksne stopp.

Jeg tar det opp hver bidige gang men hva i himmelens navn og rike var poenget med å signere Silje Solberg Østhassel i den situasjonen de var i? Kostbar, like god spiller i stallen fra før, sannsynligvis på slutten av karrieren og ikke noe lokal forankring som tilsier at det skal skape veldig økt interesse. Og resten av signeringene også, der det virket noe planløst og det bare var å signere de man kunne uten å se hvor behovet i troppen var. Og enda verre, kostnadene av dette gjorde at man kvittet seg med den viktigste utespilleren i stallen som var tungen på vektskålen ved flere anledninger de siste par årene.

Så står man der man står. Og nå vil man ha et lån som man mener man kan betale tilbake. Man mener også at man kan øke inntektene vesentlig fra nyttår eller sommeren og man mener også at man kan beholde dagens stall med dagens utgifter. Mulig jeg er pessimist men jeg tror ikke dette Vipers laget drar flere tilskuere enn fjorårets og jeg tror ikke de øker salg av supporterutstyr osv. At de etter disse manøvrere plutselig skal dra inn vesentlig mer i sponsorpenger fremstår også noe utopisk. Jeg mistenker at de håper på mer fra kommunen og rike onkel Iskonge så de redder de midlertidig igjen, og at de er i samme situasjon på nyåret. Men jeg har tatt feil før.
 
Etter møte idag ser det positivt ut for Vipers, så for man bare se om det som står i media stemmer. Må ha inn 5 mill innen feb 25 og de første 3.5 mill må komme inn i løpet av neste mnd. De må også ha inn 6 mill i løpet av 2025..

Er i kontakten med 2 store sponsorer leste jeg, en internasjonal og en norsk. Disse vil være på plass i 2025 hvis alt går etter planen..
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp