FFK klubbtråd

Blir ikke lett å skaffe spilleforsterkninger nå.

Eller kan vi håpe på at de jobber like fort som sarpingene når de fikk Michelsen?

De bøt jo ha jobbet med trenerkandidater, siden de har vist om dette en stund.
 
Kom som sjokk. Så på Thomassen som stødig type, men så feil kan man kanskje ta. Hadde vært lettere å svelge hvis det var en større klubb utenfor norden, men å forlate oss midt i knallsesong for AIK??

Han kunne potensielt kunne skrevet seg inn i i de lokale historiebøkene og etterhvert bygge et lag for europa. Knutsen-tendenser. Hadde ikke det vært utfordrende og spennende nok for en periode? Men neida, forlat oss midt i sesongen du.

Takknemlig for det Mikkjal har utrettet, men det her føles bare som et stooort dolk i ryggen. Spesielt hvis han tar med seg spillere til den middelmådigheten også. Et tap-tap for alle parter.
 
S08 fikk 2 mill for Billborn og Bjørklund, så Thomassen er vurdert 4 ggr høyere... Det må sies å være god planke 😎
 
Sånn, da har jeg kommet over sjokket og tenkt litt mer rasjonelt. Det er klart det er en bakgrunn her. Når Bakke gikk fra LSK til VIF var helvete løs, også blandt ledende personer i LSK.

Når Thomassen går til AIK virker det nesten som om det er mer lettelse. Ingen kan ta Thomassen på resultatene, alle ære til ham. Men det virker som om han krever all makt, fra farger på skolisser til parkeringsplasser. Og når potensielt dyktige personer slutter så er det garantert fordi de føler seg overstyrt. De har en jobb de vil utføre, men når andre bestemmer uansett så er det jo ikke noen vits for personer med amisjoner å bli.

Og så står jeg fast ved at dette er en del av en pakke hvor AIK også henter Maxwell til overpris siden de fikk Thomassen billig.
 
Går fra klubben midt i sesongen for noen sølvmynter til en liga som er rangert bak Kypros. Håper både Mikkjal og han kødden med gliset blir kjeppjaget fra Aik etter sesongen. Fuck of alt og alle.
Nå roper supporterne at de vil ha en kjent trener og fabler om Rekdal, Berg og resten av de resirkulerte dårene. Hva er det med ffk.....
 
Jeg rotet bort briller, lommebok, alt på vei til Strømstad så følelsene er fortsatt styrende. Sjokk, tristhet, forbanna. En helt jævlig dag i det hølet Strømstad.
 
Går fra klubben midt i sesongen for noen sølvmynter til en liga som er rangert bak Kypros. Håper både Mikkjal og han kødden med gliset blir kjeppjaget fra Aik etter sesongen. Fuck of alt og alle.
Nå roper supporterne at de vil ha en kjent trener og fabler om Rekdal, Berg og resten av de resirkulerte dårene. Hva er det med ffk.....
Vil ikke ha noen av de. I Norge er det nok Per Verner Rønning som har mest lik spillestil som Thomassen. Kankje vi kan få med Sanel Bojadzic på kjøpet.
 
Tror også det blir bra. Men må være spesielt å komme til en ny klubb dagen etter at treneren har sluttet
Det er vel Heier som henter spillere heldigvis. Og som sagt, det er utvilsomt et bakkteppe her. Fra delsen har det ikke kommet konnetarer som "sjokk", "et lyn fra klar himmel" eller noe sånt. Det er heller blitt møtt med et skuldertrekk. Og hvis det har vært sltasje hos ledelsen har det garantert også vært det hos spillerne.

Jeg er nå mest spent på hvem vi henter inn. Så lenge vi slipper unna de gamle traverne er jeg fornøyd. Heller en ukjent fyr ala Thomassen enn Berg, Fagermo, Bohinen etc.
 
Virker som opprydningen har starter i klubben.

Først Oscar, så Bjørkstrøm, neste blir vel Stensland, eller Segberg?
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp