Norske fotballspillere i utlandet

Drammensbanden okkuperer den offensive treeren på midtbanen for Djurgården mot Värnamo nå kl 14. Blir nok hett for Rasheed i Värnamos mål.
Overhodet ingen overkjøring. Värnamo har sine perioder, spesielt i start og slutt av andre omgang. Rasheed gjør en god kamp, men Zetterström i Djurgårdenburet enda bedre. Tokmac god, bl.a. med assist på scoringa. Wikheim og Gulliksen langt mer anonym. Therkildsen (ex. Haugesund) gjør en helt enorm kamp på Djurgårdens høyreback. Skyhøyt nivå.

Pacos Häcken ser ut til å tape hjemmekampen mot Elfsborg. Hovland og Lode som midtstoppere og Linde som keeper roter det til. Ledet 3-2 i det 89. minutt, men slipper inn 3 mål på 5 minutter og taper 3-5. Siste målet en katastrofal feilvurdering av Linde som prøver å holde ballen i duell med motspiller og gjør seg til klovn.
Forøvrig kan det legges inn en liten VAR-kommentar her. På Elfsborg sitt 2-2 mål så er det en stygg episode der Linde helt åpenlyst dyttes inn i eget mål av motspiller når han går opp. Ingen mulighet til å gjøre jobben sin, men det gjøres ingenting fordi verken dommer eller linjemann ser det, og ikke noe VAR.

Drømmen til den jevne supporter av Eliteserien

Morata klar for Milan. Da går i hvert fall ikke Sørloth dit. Men han erstatter kanskje Morata i Atletico?

Napoli virker iallefall å jakte på midtstoppere i disse dager og ser ut til å ville ha inn mer enn en, så det er vel ikke verdens beste nyheter for Østi
Rafa Martin og Alessandro Buongiorno er kjøpt inn for Napoli og de linkes fortsatt til flere forsvarsspillere. Greit at de skal over til 3-bakslinje, men håper Østigård klarer å gjøre et godt inntrykk på Conte denne sommeren.

Går mot spennende tider for City med Pep og KDB på utgående kontrakt, og mulig straff.

Hva da med Haaland, drar han neste sommer? Og isåfall hvor? Hvem har råd?

Selv uten straff vil det bli tøffere. De har overhodet ikke vært like gode med kjøpene fra 2021 og utover som til og med 2020. Nå må de treffe klart bedre om Alvarez forsvinner og De Bruyne nærmer seg slutten i City.

Merkelig. Han spilte 2660 min i PL sist sesong. Da er han i mine øyne et førstevalg.
Mye på grunn av Haaland og De Bruyne sitt skadefravær. I følge rapportene ønsker han å være førstevalg på spissplass i en storklubb. Noe som er ganske vanskelig med Haaland foran seg i City.

Sivert Gussiås fikk 65 minutter da Panevėžys klarte 1-1 mot HJK Helsinki på bortebane i CL-kvaliken. Panevėžys vant 3-0 hjemme og er videre.