Casper Ruud

Fikk ikke sett denne matchen heller, men er selvsagt skuffa over at det ikke blir 3R eller bedre i år. Her hadde han virkelig muligheten.
 
Greit tap. Kan ikke vente at Casper prioriterer gress i år med tanke på OL rett rundt hjørnet. Synes likevel han gjorde en bedre figur enn i fjor. Med enda litt mer trening på gress neste år er det lov å håpe på noe mer. Synes Fognini spilte en meget god (og stabil) kamp egentlig før han mistet det i det tredje settet.
 
Trekningen i Båstad er ferdig. Casper er andre seed og kan møte Rafa i semi. Rafa og Casper møter andreseed i første runden i doubles (Andreozzi/Reyes-Varela.) Casper og Rafa er likevel oddsfavoritter...
 
Er litt regn i Båstad i dag, så skjemaet blir nok litt endret. Kampen foran er stanset…

Artig å spille litt doubles med Rafa da, håper de kan gå langt! Er sikkert litt stas fremdeles å spille med en legende, selv om det har blitt ganske normalt for han. Er nok noen år siden han var starstruck vil jeg tro!

Ellers så er det fint at han kan kose seg litt med grustennis i Båstad, - kjøreavstand hjem, norske fans, ikke så fryktelig viktige kamper…. Alt som kan få frem trivsel og gjøre touren litt mindre strabasiøs og seriøs ser jeg positivt på. Det gir livet mening og skaper motivasjon.
 
Ser ut til at regnet har gitt seg og matchen starter snart, nå spiller de "Sommartider" og ingen paraplyer i sikte...
 
6-1, 6-4. Veldig bra doublesmatch av Casper og Rafa. Det var tross alt det 2'dre seedete paret i turneringen de møtte.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp