Hva spiser og drikker du i kveld?

Nyeste kunngjøringer

Har du prøvd denne, @PapaSmurf

Polse_Nduja_Sousvide_uten3for2.png
 
Tar en baguette med skinke og ost. Ble noen øl i sola... og lokal pizzasappe stengte 21... tabbe - for de og for meg....

.... men men, en strålende dag for ørten pils i drøye fire timer i sola. At det er dramatiske jobbnyheter og samtidig skikkelig kjipe ting i øldrikkende kompis sitt liv får bare gå...... Mat må man ha.
 
I dag fikk jeg lyst på pølse i lompe, med senep, løk osv. Men jeg vil gjerne ha pølser med kjøtt og ikke MUK eller møkk. Tips på noe som er å finne i vanlige butikker tas i mot med takk.
 
Sir er pølseeksperten her, men kan skrive under på de der.
Utover det har det vel aldri vært større tilgang på pølser av god kvalitet enn nå, så det burde ikke være så vanskelig å finne noe som kan spises.
 
Ble litt av hvert i dag. Restetorsdag! Et rekesmørbrød med egg, majones og litt grønt/rødt. Etterfulgt av stekt laks og sauterte grønnsaker med en saus av soyasaus, sesamolje og østerssaus.
 
I dag fikk jeg lyst på pølse i lompe, med senep, løk osv. Men jeg vil gjerne ha pølser med kjøtt og ikke MUK eller møkk. Tips på noe som er å finne i vanlige butikker tas i mot med takk.
Min favoritt er Coop Cheesy Bacon, 3 i en pakke. Dette er ikke noe billig skvip, men en herlig pølse. Pris: 40-50 kr for en pakke. Nå som det er sommer og grillsesong, så har man tilbudet 3 for 2.

Folkets Bratwurst" er også å anbefale. 4 i en pakke, men de er mye mindre enn COOPs.
 
Blir et par timer på verandaen i sola, ikke så keen på matlaging. Så da blir det spekemat. Eggerøre, potetsalat og diverse frukt og grønt til. Liten innsats men likevel godt.
 
To dager på byen med en del alkohol demper litt lysten på arbeidslyst... vurderte å kjøpe en hel Stangekylling, men veldig stor og til fullpris hos Rema gjorde at jeg valgte lårfilet i stedet. Stekt solid i panna og supplert med en asiatisk saus av laget av diverse sauser.... Ris fiska opp med løk og wokgrønnsaker til... Veldig enkelt og grei mat etter at hjemmekontoret var unnagjort....

.. litt usikker på matvalg i helgen. Skal jo straks på ferie, så tror ikke jeg gjør så mye ut av det. Stadig dårlig samvittighet for å ikke ha kjøpt dielam i år, men tror neppe det blir i morgen heller. Det er jo også EM på TV i spisetiden....
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp