Venter mange trusler mot Pride

Nyeste kunngjøringer

Kjendiser blir jevnlig spurt hvordan de feirer 17. mai, og nå også Pride. Skal kline med mange, jaja. Noen har også mer filosofiske uttalelser.

Hehe. "Kjendisene gjør det vi liker" "Gjør som kjendisene"

Spyr

Edit: bare C-kjendiser eller folk jeg ikke har hørt om jo.
 
jada, derer er så mange, skulle ikke forundre meg om det er opptill flere hundre av dere på landbasis. Start en motdemonstrasjon da, og se hvor mange som dukker opp. Regner med at dette ble en knallsuksess:

Forresten gikk ikke straight pride så bra. Det var bare Egil som møtte opp.
1719586651246.png
 
Forresten gikk ikke straight pride så bra. Det var bare Egil som møtte opp.Vis vedlegget 15993

Dette er akkurat det samme som de mannfolka som klager og etterlyser mannedagen hver eneste 8. mars, men når 19. november kommer så er de helt stille og ikke bryr seg.

De er ikke genuint interessert i noe mannedag eller noe straight pride. Det handler bare om å rakke ned på de andre.
 
jada, derer er så mange, skulle ikke forundre meg om det er opptill flere hundre av dere på landbasis. Start en motdemonstrasjon da, og se hvor mange som dukker opp. Regner med at dette ble en knallsuksess:

Tragisk lesning denne artikkelen, hvor det påståes at kjernefamilien er den normale familien. Det betyr at jeg stort sett gjennom det meste av livet har levd i unormale familier. Først i kjernefamilie i noe over ti år, så med enslig far, deretter kom fars samboer inn i bildet. Jeg giftet meg og vi dannet kjernefamilie og siden skilte jeg meg og ble alenemor til fem små barn. Men ærlig snakke, vi var da vel en normal familie for det?
Jeg ser da heller ikke noe unormalt i familier med to fedre eller med to mødre, og like normalt er det med polygame familier. Så denne festivalen ser jeg på som en hån mot andre familietyper.
 
Selv om jeg synes det er alt for mye pride både i media og ute på gatene har jeg null interesse i å gå i en straight-pride parade.

Det er like idiotisk som mannedagen.
 
Tror mange ikke tørr kritisere pride i offentligheten for å unngå å bli hengt ut. Det er masse folk som ikke sier sin egentlige mening. Er dessverre visse tema i dette landet man ikke får si sin mening om uten å bli stemplet som usympatisk udyr.
De fleste som blir regnet for å være "imot" Pride, er vel de som synes det kan bli vel mye, eller de som er imot at små barn blir dratt inn i dette.

Håpløst.....
 
Vi moderatorer har nå rensket opp i denne tråden.

Det er fryktelig usaklig her inne og det kastes rundt anklager som ikke hører noe sted hjemme.

Kutt ut personfokus og diskuter saken.

/Mod
 
Ordlyden din er litt uheldig. Det fremstiller det som at man bør feire for å provosere. Helt fair å feire, men man skal ta hensyn til de rundt seg :) Å skape konflikter er ingen tjent med.

Da har du en tolkning av det som skrives som ikke nødvendigvis var intensjonen, men det må du selvfølgelig få lov til.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp