Venter mange trusler mot Pride

Nyeste kunngjøringer

Den blir nok aktiv etter juni også. For det er ikke mye diskusjon om trusler mot Pride, men alt mulig annet som har med det skeive miljøet å gjøre.
Man må jo bare beundre de som skriver i tråden hver dag hele uka :)
En skal vel være glad for at hele denne tråden ikke handler om trusler mot Pride, så da kan den vel like godt brukes til noe annet?
 
Feite får ikke fedmeoperasjon bare fordi de er misfornøyd med sideflesket. De må være sykelig overvektige. Så tjukke at det defineres som en sykdom.

Så hvis man eks er 6 kg for lett til å få slankeoperasjon så er det en grei måte å løse det problemet på.
 
Selv har jegalltid vært homo, jeg har altså ikke valgt det. Du fikk tydeligvis ikke med deg hva Gardsdatter sa, tidligere var det forbundet med skam å være homofil/lesbisk slik at en del nok valgte å være i et heterofilt forhold selv om det var feil for dem. Nå har heldigvis verden gått fremover, i det minste i Norge.
Det gjelder deg ja, men at det er noen som velger det selv på et senere stadie i livet er jeg ikke itvil om. Påvirket av hendelser i livet osv.
Har du tenkt på hvorfor du er homo? De fleste blir jo ikke født homo. Det må jo da vere ett eller annet i et gen eller noe som gjør at et mindretall blir det. For det er jo ikke fra naturens side "riktig" at man skal vere homo. Det viktigste for alle raser er jo formering. Hvorfor må vi jobbe? Jo for å skaffe peng til mat så vi kan leve å formere oss. Det er jo eneste vitsen med at man blir født.
For meg som heterofil så er det helt utenkelig at noen kan føle seksuell tiltrekking til det samme kjønn. Jeg hadde(satt litt på spissen) heller gått i døden enn å måtte kysse en mann f.eks. Derfor sier jeg at det må vere noe i hodet som vi heterofile ikke har.
 
Kjendiser blir jevnlig spurt hvordan de feirer 17. mai, og nå også Pride. Skal kline med mange, jaja. Noen har også mer filosofiske uttalelser.

 
Kjendiser blir jevnlig spurt hvordan de feirer 17. mai, og nå også Pride. Skal kline med mange, jaja. Noen har også mer filosofiske uttalelser.

Kjendiser? Har aldri hørt om disse der. Men nå kaller jo all seg "kjendis" bare de har publisert noe på Tik Tok :ROFLMAO:
 
Tonje tør ikke ta med barna i prideparaden: –⁠ En redsel i meg:

Tidligere «Farmen»-vinner Tonje Frøystad Garvik drar i prideparaden med samboeren sin, mens barna blir hjemme.
Det er organisasjonen FRI som arrangerer paraden i Oslo. De forstår at det kanskje ikke føles like trygt.

– Det er alltid en følelsesladet opplevelse å gå i prideparaden i Oslo, og vi har stor forståelse for at noen er redde og vil skåne barna sine, sier arrangør Viljar Eidsvik.

Høres fornuftig ut.

 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp