Copa America 2024

Nyeste kunngjøringer

Må jo si at USA etter hvert har fått et brukbart lag på beina. Ikke noen problemer med alder heller, her er det flere som bare vil bli bedre.

Baisete at en har døgnrytme, har jo lyst til å se det her ferdig...

Takk gud for sommerferie i juli. Da er det mulig å få sett de beste kampene i utslagsspillet live! :)

Har veldig lyst til å se Brasil til natten, men det er jo sjanseløst når man fortsatt jobber. Skal se om jeg får tatt den opp. Fordelen er at norsk media ikke dekker Copa spesielt tett, så man kan ganske enkelt unngå resultatet frem til man får sett kamp.

Ferien min starter først i andre halvdel av juli, ikke fornøyd med dette.

Den er kjipern, ja. Går glipp av noen godbiter da. Men hvis du får til en opptaksløsning, er det jo muligheter. Selv om det aldri blir helt det samme som live.

Colombia: C Vargas; D Munoz, Lucumi, D Sanchez, Mojica; R Rios, Lerma; J Arias, James Rodriguez, Luis Diaz; Santos Borré

Paraguay: Morinigo; Velazquez, Balbuena, Alderete, Espinoza; Villasanti, Caballero, Cubas; M Almiron, A Arce, Enciso

Lover ikke godt med VM med disse tidspunktene her. Men regner med at FIFA setter foten ned og at seneste oppgjør blir 22:00 europeisk tid.

Helt vill hovedtrener-karriere for Nestor Lorenzo som stort sett har vært assisterende trener hele livet. Blir det seier her så har vel Colombia 16-5-0 og ni seire på rappen under Lorenzo

2-0. Dette virker godt som over. Paraguay har vel og bare scoret 0 eller 1 mål i hver enkelkamp i VM-kvallen.

Colombia- Paraguay 2-1

God start for Colombia der James fant Munoz på bakerste på 1-0. Samme James fant så Lermas pannebrask ved et frispark som førte Colombia opp i 2-1. Sosa med et fint innlegg som fant Enciso da Paraguay reduserte i 2.omgang. Paraguay ga Colombia overraskende god kamp om seieren, men til slutt dro Colombia i land en seier som ga dem føringen i gruppen.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

Brasil- Costa Rica 0-0

Her snakker vi virkelig skrell. Dorival startet med alle stjernene i form av Vinicius jr, Rodrygo, Raphinha, Marquinhos, Alisson, Guimaraes etc. Hos Costa Rica har de fleste stjernene gitt seg på landslaget og man står tilbake med bare Joel Campbell og Calvo av mer erfarne spillere i troppen. Marquinhos med et annullert mål på frispark da en spiller stod i offside, men ellers skapte Brasil lite. Dorival prøvde å kaste innpå vidunderbarnet Endrick, samt Savio og Martinelli, men det hele endte med stusselige tre skudd på mål og et 0-0-resultat for Brasil. En meget svak forestilling mot ett av lagene man trodde kanskje kunne bli en kasteball i dette mesterskapet.

Peru- Canada 0-1

Peru med best start i kampen mot Canada der de skapte en del sjanser i 1.omgang. Så ble Araujo utvist og det hele snudde helt. I det 74.minutt ble Jonathan David spilt gjennom der han satte 1-0, noe som ble kampens eneste mål. Dermed har Canada tatt styringen med tanke på 2.plassen i gruppa.

Chile- Argentina 0-1

Argentina dominerte til tider, men Messi, Nico Gonzalez og flere sløste med sjansene. I andre omgang fikk også Chile to feite sjanser, men Martinez reddet forsøkene mesterlig. I det 88. minutt kom kampens eneste mål da en retur ble satt i mål av innbytter Lautaro Martinez. Dermed har Argentina sikret seg avansement fra gruppa.