7.juli:
Colombia- Panama 00.0å VSport1
Uruguay- Brasil 03.00 VSport1

Argentina- Ecuador 1-1 (4-2 på straffer)

Overraskende jevnt i denne kampen der Argentina tok en oppskriftsmessig ledelse da Lisandro Martinez satte en retur med hodet etter et hjørnespark. I andre omgang fikk Ecuador straffe da De Paul handset. Enner Valencia satte straffen i stolpen. På overtid utlignet Kevin Rodriguez med en heading etter innlegg fra kanten. Dommerne vurderte ikke en offside inne foran Dani Martinez som tilstrekkelig for å annullere. Etter 90 minutter med overtid gikk kampen til straffer der Messi brente sitt forsøk før Matinez reddet de yo neste ecuadorianske. Otamendi satte så sin straffe etter at tre argentinske straffer hadde gått inn etter Messis bom. Dermed var Argentina videre. Men en må snart spørre seg om Messi er en bør eller et viktig tilskudd til dette laget. Veldig mye bom så langt i denne turneringen.
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

Uruguay- Brasil er så sykt fristende å rasere døgnrytme/arbeidsdag for. Klarer aldri å styre unna resultatet, men spørs om ikke det må bli opptak bare lell.

Men en må snart spørre seg om Messi er en bør eller et viktig tilskudd til dette laget. Veldig mye bom så langt i denne turneringen
Er spilleren som skaper mest i hele turneringen. Topper statistikker over sjanser skapt, store sjanser skapt, xA, xA pr.90 og er nummer 5 på xG+xA.
Ser han ikke var på sitt beste i natt, men var banens beste i de to første kampene i gruppespillet, sparte seg den tredje før han var hakket mer anonym i går.

Så der man diskuterer om Ronaldo er god nok for Portugal er det ingen tvil om at Messi er det for Argentina. Har egenskaper som fremdeles er i en klasse for seg.

Det hjelper ikke så mye å skape så mye når man er så ineffektiv. Han har vel ett målpoeng så langt, som ikke tilfeldig kom i kombinasjonsspill med Lo Celso.

Venezuela- Canada 1-1 (3-4 på straffer)

Canada med en kjempestart på kampen der de skapte sjanser i fleng. Schaffelburg sendte Canada i ledelsen etter 13 minutter etter at Jonathan David tråklet seg gjennom og la en pasning. Begge to hadde deretter hver sin store sjanse, men det endte 1-0 til pause. I det 64.minutt utlignet Venezuela da laget kontret gjennom en langpasning fra Aramburu der Rondon vant duellen med Canadas eneste gjenværende utespiller på egen banehalvdel, samtidig som at han utnyttet at målvakt Crepeau var skikkelig på halvdistanse ved å fyre av et lobbskudd fra distanse som gikk rett i mål. Deretter hadde begge lag sine sjanser, men det endte 1-1 og gikk til straffer. Der måtte det seks straffer til hvert av lagene til før Angel bommet på sin og Koné sikret seieren for Canada. Nå venter Argentina i semifinalen for Jesse Marsch og Co, mens vi i natt må ta farvel med enten Uruguay eller Brasil.

Har på sett og vis vært et Copa America fpr høyrebacker, dette. Venezuelas Aramburu, Colombias Munoz og Panamas Blackman har vært veldig gode. I Aramburu sitter Real Sociedad på en meget bra back.

Lagene:

Colombia: Vargas; Munoz, Sanchez, Cuesta, Mojica; Rios, Uribe, Arias; James, Cordoba, Luis Diaz

Panama: Mosquera; Farina, Cordoba, Miller; Murillo, Martinez, Welch, Davis; Blackman, Fajardo, Barcenas

Blir en deilig kamp etterpå. Men dessverre veldig skeptisk til denne utgaven av Brasiil. Ronaldinho mye rett i det han kom med.

Jepp, som Leeds-fan håper jeg Uruguay går videre og tar tittelen. Bielsa ser virkelig skarp ut nå sammenlignet med da han forlot Leeds, skjønner jo at 4 år der var en belastning...
Min far er Leeds fan, så sett en del Leeds opp igjennom tidene og ingen tvil om at tiden under Bielsa de første årene var noe av det bedre jeg har sett av dem siden storhetstiden på 2000-tallet.

Hvordan blir det kommende sesong? Kjipt det ikke ble opprykk og man nå mistet Gray. Mest sannsynlig Gnonto og Summerville også.

Uruguay forøvrig kommet best i gang her. Herlig agressive i gjenvinningsfasen. Kontrollerer fint med ballen også.
Brasil har knapt fått beholde ballen de første tjue minuttene.