Hva spiser og drikker du i kveld?

Nyeste kunngjøringer

Pasta med reker, paprika, løk, hvitløk, sjampinjong, spinatblader, soltørket tomat og cherytomater i en fløtebasert saus med parmesan og diverse krydder.
Ikke helt ulikt hva som er planlagt her: rå scampi med pasta og en saus med stekt squash, mye sitron, fløte, parmesanost, chili, ingefær, hvitløk og sikkert noen andre rester fra kjøleskapet
 
Ikke helt ulikt hva som er planlagt her: rå scampi med pasta og en saus med stekt squash, mye sitron, fløte, parmesanost, chili, ingefær, hvitløk og sikkert noen andre rester fra kjøleskapet
Hørtes digg ut! Hadde noen chiliflakes i sausen selv, men sitron må jeg huske til neste gang. Tenkte på det i går mens jeg lagde middagen, men da var det litt sent:)

Ble en ny runde med reker i dag. I form av wraps med en blandet salat, guacamole og aioli.
 
Kjapp lasagne til kampen, type Toro.
Så får man heller legge litt mer arbeid i middagen i morgen. Tenker andebryst.

Toro sin variant her i går, helt fint til hverdags. Er litt jobb med å lage en skikkelig lasagne, så det skjer ikke i hverdagen, og det er liksom ikke søndagsmiddag heller.

Fish & chips i dag, halvfabrikata som varmes opp.

Får ta det igjen i mårra ja👍🏼
 
Laget en stor ladning Pasta Frutti di Mare, kjempegodt resultat🙂👌

Elsker italienske retter men dessverre finnes det ingen genuine italienske restauranter i Stavanger, så må lage selv med hjelp fra Google, Youtube og minner fra mine kjøreturer i utlandet.

Kveldens pasta ble laget med Blåskjell, Scampi og små Calamari. Foretrekker små Calamari selv om de er litt mer tidskrevende å rense. Belønningen blir at de er perfekte etter ca. 10 minutter koketid og så får man de nydelige små armene som både smaker og ser veldig bra ut, et godt måltid må jo tilfredsstille både øyne og smaksløker;)

Mye av cluet med denne retten er å underkoke spagettien slik at den får de siste 4 minuttene i den gode basen bestående av muslingjuicen, tørr hvitvin, italiensk olivenolje, løk, hvitløk, tomat og chili.

Drikke: Australsk rosévin Henry & Lucas, en veldig god og billig vin som alltid gjør jobben når man spiser sjømat.

pasta1.jpg

pasta2.jpg
 
Sist redigert:
Laget en stor ladning Pasta Frutti di Mare, kjempegodt resultat🙂👌

Elsker italienske retter men dessverre finnes det ingen genuine italienske restauranter i Stavanger, så må lage selv med hjelp fra Google, Youtube og minner fra mine kjøreturer i utlandet.

Kveldens pasta ble laget med Blåskjell, Scampi og små Calamari. Foretrekker små Calamari selv om de er litt mer tidskrevende å rense. Belønningen blir at de er perfekte etter ca. 10 minutter koketid og så får man de nydelige små armene som både smaker og ser veldig bra ut, et godt måltid må jo tilfredsstille både øyne og smaksløker;)

Mye av cluet med denne retten er å underkoke spagettien slik at den får de siste 4 minuttene i den gode basen bestående av muslingjuicen, tørr hvitvin, italiensk olivenolje, løk, hvitløk, tomat og chili.

Drikke: Australsk rosévin Henry & Lucas, en veldig god og billig vin som alltid gjør jobben når man spiser sjømat.

Vis vedlegget 16314
Vis vedlegget 16315

Dette så strålende ut, det skal prøves!
Bestiller ofte dette på restaurant, med varierende resultat.
 
Marinert indrefilet av pig ferdigmarinert fra butikken forhandler og en sommerkotelett. med salat og noe godt i glasset idag.

Avsluttes med litt Piano sjokoladepudding med vaniljesaus eller litt Piano med jordbærsmak + vaniljesausen :cool:
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp