OL 24 Skyting i Sommar OL

Men hva er «gang etter gang»? Hvis det hadde skjedd 15-20 ganger på rad, så kan vi konkludere, men sånn er det jo ikke. Duestad har tre EM-gull og ett VM-gull, pluss et par medaljer til.
Tenkte litt landslaget samlet, og i OL-sammenheng.
Man har jo sett før og, at den såkalte "ketsjup-effekten" kan komme for en hel tropp om man bare får litt stang inn.
 
Tenkte litt landslaget samlet, og i OL-sammenheng.
Man har jo sett før og, at den såkalte "ketsjup-effekten" kan komme for en hel tropp om man bare får litt stang inn.
Ja, men tar man hele landslaget, så snakker vi virkelig enkeltkonkurranser pr. utøver. Så kan vi selvsagt isolere OL fra resten, men jeg er usikker på om det fungerer for å konkludere noe rundt det mentale aspektet.
 
Ikke overraskende dette. De svikter mentalt når det gjelder som mest. NID. Typisk norsk. Vi kan glemme 8 medaljer i Paris-OL.
 
Typisk Norge. Ble mange fjerdeplasser sist OL også. Nå skal jeg aldri ha forventninger til skyting i OL. De klarer jo aldri å prestere når det gjelder.

Lol. Bare unnskyldninger fra hele teamet. En medaljekandidat sviktet. OWN IT! Slutt å si at dere er fornøyd med å ryke fra bronseplassen. Blir så dritt lei! Med den innstillingen vinner dette laget ingenting. De er jo fornøyd med null medaljer sier de nå. De har feil holdning. De er tydeligvis IKKE mentalt sterke nok til å ta medalje i OL. Det har de vist nå. Nå tror jeg ikke dette skytelaget vinner en dritt dette OL. Så får vi se om jeg tar feil. Sist gang ble det fire fjerdeplasser. Blir vel det samme nå. Alltid stang ut. Typisk Norge. Håndballjentene: tap mot Sverige. Mixed skyting: 0.1 poeng fra bronseplass. Har vært mye stang ut hittil. Ser mørkt ut for 8 medaljer nå. Ser mer ut som jeg er nærmere med min spådom på 5 medaljer. Når mange medaljekandidater svikter så blir det svært vanskelig å ta 8 medaljer. Typisk Norge å være nest best når det gjelder.

Hva var det jeg sa. De norske skytterne er ikke mentalt sterke nok i OL.

Blir vel ikke medalje der heller. Etter femteplassen i mixed sa hun at hun var strålende fornøyd. Med den innstillingen blir det ingen medalje. Totalt tror jeg det blir null norske medaljer i skyting under OL. Ufattelig skuffende. Men det er typisk norsk å være 2best når det IKKE gjelder.
Quoter meg selv. Hva var det jeg sa. Jeg blir stadig mobbet og gjort narr av her inne, men jeg har faktisk rett igjen og igjen. De norske skytterne er ikke mentalt sterke nok, sånn er det bare.
 
Quoter meg selv. Hva var det jeg sa. Jeg blir stadig mobbet og gjort narr av her inne, men jeg har faktisk rett igjen og igjen. De norske skytterne er ikke mentalt sterke nok, sånn er det bare.
Nå er det ikkje mange her inne som har sagt at Norge var sikre på medaljer i skyting. Tvert imot har mange sagt at det er ein svært jevn øvelser og at det ville være sterkt med 1 medalje. Kjem Norge med 0 medaljer i skyting, så er det ingen stor bombe. Dette er ein idrett som er ekstrem jevn og Norge hadde som 10-15 andre nasjonar folk som kunne ta medalje.

Til info hadde Norge 0 medaljer på samme tid for tre år sidan. Så er eg enig med deg at mediene er flinke til å fyre oss opp.

Til slutt dei fleiste her inne ynskjer å diskutere sport og heie på våre helter. Vi er ikkje ute etter deg, men mange kjenner ein liten irritasjon over folk som skal hovere over oss andre. Spesielt når eit kvart mulig medaljehåp blir slakta og fortelle kor svake mentalt dei er. Dette er folk som jobber heile livet sitt for å nå sine mål og kvar gang Norge lykkast i mesterskap er du ganske stille. Kvar gang nokon ikkje lykkast er du derimot først i køen med å fortelle kor feil alle har og kor rett du har. Det blir med all respekt ganske slittsomt her inne og derfor møter du ein del motstand. Du står sjølvsagt fritt til å meine at det er mobbing, men dette er eit debattforum og då må man tåle tilbakemeldinger tilbake.

Håper du forstår dette og at Norge snart får sin første medalje :)
 
Serberne som vant mixed luftpistol i siste duell rev hverandre over ende og rullet rundt på gulvet, herlig å se!
Helt fantastiske scener fra en idrett hvor det ikke er opplagt å se slike scener fra sindige skyttere 😃

Meget spennende finale også hvor tyrkerne ledet lenge og var oppe i 4 poengs ledelse men hvor Serbia kom tilbake midtveis før det deretter vekslet ganske så greit til det stod 14-14 i først til 16-oppgjøret 🙂
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp