OL 24 Skyting i Sommar OL

Men hva er «gang etter gang»? Hvis det hadde skjedd 15-20 ganger pÄ rad, sÄ kan vi konkludere, men sÄnn er det jo ikke. Duestad har tre EM-gull og ett VM-gull, pluss et par medaljer til.
Tenkte litt landslaget samlet, og i OL-sammenheng.
Man har jo sett fÞr og, at den sÄkalte "ketsjup-effekten" kan komme for en hel tropp om man bare fÄr litt stang inn.
 
Tenkte litt landslaget samlet, og i OL-sammenheng.
Man har jo sett fÞr og, at den sÄkalte "ketsjup-effekten" kan komme for en hel tropp om man bare fÄr litt stang inn.
Ja, men tar man hele landslaget, sÄ snakker vi virkelig enkeltkonkurranser pr. utÞver. SÄ kan vi selvsagt isolere OL fra resten, men jeg er usikker pÄ om det fungerer for Ä konkludere noe rundt det mentale aspektet.
 
Ikke overraskende dette. De svikter mentalt nÄr det gjelder som mest. NID. Typisk norsk. Vi kan glemme 8 medaljer i Paris-OL.
 
Typisk Norge. Ble mange fjerdeplasser sist OL ogsÄ. NÄ skal jeg aldri ha forventninger til skyting i OL. De klarer jo aldri Ä prestere nÄr det gjelder.

Lol. Bare unnskyldninger fra hele teamet. En medaljekandidat sviktet. OWN IT! Slutt Ä si at dere er fornÞyd med Ä ryke fra bronseplassen. Blir sÄ dritt lei! Med den innstillingen vinner dette laget ingenting. De er jo fornÞyd med null medaljer sier de nÄ. De har feil holdning. De er tydeligvis IKKE mentalt sterke nok til Ä ta medalje i OL. Det har de vist nÄ. NÄ tror jeg ikke dette skytelaget vinner en dritt dette OL. SÄ fÄr vi se om jeg tar feil. Sist gang ble det fire fjerdeplasser. Blir vel det samme nÄ. Alltid stang ut. Typisk Norge. HÄndballjentene: tap mot Sverige. Mixed skyting: 0.1 poeng fra bronseplass. Har vÊrt mye stang ut hittil. Ser mÞrkt ut for 8 medaljer nÄ. Ser mer ut som jeg er nÊrmere med min spÄdom pÄ 5 medaljer. NÄr mange medaljekandidater svikter sÄ blir det svÊrt vanskelig Ä ta 8 medaljer. Typisk Norge Ä vÊre nest best nÄr det gjelder.

Hva var det jeg sa. De norske skytterne er ikke mentalt sterke nok i OL.

Blir vel ikke medalje der heller. Etter femteplassen i mixed sa hun at hun var strÄlende fornÞyd. Med den innstillingen blir det ingen medalje. Totalt tror jeg det blir null norske medaljer i skyting under OL. Ufattelig skuffende. Men det er typisk norsk Ä vÊre 2best nÄr det IKKE gjelder.
Quoter meg selv. Hva var det jeg sa. Jeg blir stadig mobbet og gjort narr av her inne, men jeg har faktisk rett igjen og igjen. De norske skytterne er ikke mentalt sterke nok, sÄnn er det bare.
 
Quoter meg selv. Hva var det jeg sa. Jeg blir stadig mobbet og gjort narr av her inne, men jeg har faktisk rett igjen og igjen. De norske skytterne er ikke mentalt sterke nok, sÄnn er det bare.
NÄ er det ikkje mange her inne som har sagt at Norge var sikre pÄ medaljer i skyting. Tvert imot har mange sagt at det er ein svÊrt jevn Þvelser og at det ville vÊre sterkt med 1 medalje. Kjem Norge med 0 medaljer i skyting, sÄ er det ingen stor bombe. Dette er ein idrett som er ekstrem jevn og Norge hadde som 10-15 andre nasjonar folk som kunne ta medalje.

Til info hadde Norge 0 medaljer pÄ samme tid for tre Är sidan. SÄ er eg enig med deg at mediene er flinke til Ä fyre oss opp.

Til slutt dei fleiste her inne ynskjer Ä diskutere sport og heie pÄ vÄre helter. Vi er ikkje ute etter deg, men mange kjenner ein liten irritasjon over folk som skal hovere over oss andre. Spesielt nÄr eit kvart mulig medaljehÄp blir slakta og fortelle kor svake mentalt dei er. Dette er folk som jobber heile livet sitt for Ä nÄ sine mÄl og kvar gang Norge lykkast i mesterskap er du ganske stille. Kvar gang nokon ikkje lykkast er du derimot fÞrst i kÞen med Ä fortelle kor feil alle har og kor rett du har. Det blir med all respekt ganske slittsomt her inne og derfor mÞter du ein del motstand. Du stÄr sjÞlvsagt fritt til Ä meine at det er mobbing, men dette er eit debattforum og dÄ mÄ man tÄle tilbakemeldinger tilbake.

HÄper du forstÄr dette og at Norge snart fÄr sin fÞrste medalje :)
 
Serberne som vant mixed luftpistol i siste duell rev hverandre over ende og rullet rundt pÄ gulvet, herlig Ä se!
Helt fantastiske scener fra en idrett hvor det ikke er opplagt Ă„ se slike scener fra sindige skyttere 😃

Meget spennende finale ogsĂ„ hvor tyrkerne ledet lenge og var oppe i 4 poengs ledelse men hvor Serbia kom tilbake midtveis fĂžr det deretter vekslet ganske sĂ„ greit til det stod 14-14 i fĂžrst til 16-oppgjĂžret 🙂
 

TrÄder du fÞlger

Tilbake
Topp