2024 Wimbledon

Kan fort være der nå at Djokovic er avhengig av å ikke møte Alcaraz i GS-finale om det skal bli flere titler. Kanskje også Sinner. Så det kan bli tøft.
 
Alcaraz er helt vanvittig.
Man må bare håpe Sinner kan henge seg på å gjøre dette til et ordentlig rivaleri de neste 10 årene. Samt at det dukker opp en spiller eller to til, men pt er de to en langside foran de som er i en alder der de skal prege tennisen det neste tiåret.
 
Flere hakk. Carlitos er på et annet nivå når han er på topp. Den eneste som er i nærheten av peak nivå til topp 3.
Tror Sinner på sitt beste matcher ham på hardcourt. I hvert fall rask hardcourt. Ikke på grus og antageligvis heller ikke på gress. Carlitos får litt mer igjen for sine kvaliteter der.
 
For øvrig kan det nevnes at Djokovic har tilgode å slå en topp ti-spiller denne sesongen.

Enn så lenge så nyter Novak godt av høy seeding, jmfr å få gode trekninger. Vil anta han vil spille mindre fremover og mest sannsynlig falle noe nedover på rankingen og sånn sett møte bedre spillere tidligere.

Trekningen han hadde i Wimbledon var jo nærmest som en WO til finalen. Tror en håndfull spillere kunne gitt han kamp til døren i dag.
 
Et tema som Tennis Podcast kom inn på, og som jeg tror er rett, er at Djokovic hadde en veldig mye enklere trekning enn Alcaraz, og denne gangen viste det seg å være en fordel for Carlitos. I alle fall tok man kanskje litt feil av nivåene deres før finalen.

Det blir meget spennende å følge med på Djokovic resten av sesongen. Ingen tittel i 2024, og ikke en gang en topp 10-seier, og vi er allerede snart i august. Rett og slett en oppsiktsvekkende endring i hans karriere. Så blir spørsmålet om han kan kjempe seg til topps igjen en (trolig) siste gang.
 
Mistet kampen da mobilnettverket ikke ville samarbeide mer kl 23:45 lørdag kveld. Tour de France og EM-finalen fikk man dog hørt på radio. Traaen nevnte da også at det ble spansk seier i Wimbledon.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp