NHL - Sesongtråd 23/24

Velkommen til sesongtråden for NHLs 107. sesong, hvor pucken droppes den 10. oktober 2023.
Sesongen avsluttes 18. april 2024, og play-offen starter opp kort tid etter dette.


320452.jpg


Vi har akkurat tilbakelagt oss en sesong som er historisk på flere måter.

Boston Bruins slo rekorden som tidenes regular season-lag. Med sine 135 poeng og 65-12-5 gikk Bruins inn som storfavoritter i play-offen, men her ble det bråstopp for Boston som ble kjempet ihjel av Florida Panthers allerede i første utslagsrunde. Foran sesongen er det mange som lurer på hva veien vider for Boston er.

Der de fort hadde sesongens beste goalieduo i Ullmark og Swayman så er det store spørsmålstegn om vi vil få se sistnevnte i Bruins sin drakt neste sesong. Vil vi få se flere scener av denne ikoniske feiringen, eller er det slutt for denne gangen?

AP_22343694422734-scaled.jpg


Det skal også sies at de fortsatt avventer en avklaring rundt Bergeron foran neste sesong, der de allerede har mistet Tyler Bertuzzi til Leafs foran neste sesong. Det skal sies at de har fylt opp rekkene med angrepsspillerne Morgan Geekie, Milan Lucic, James van Reimsdyk og Patrick Brown, samt forsvarsspiller Kevin Shattenkirk.

Det vil være vanskelig å se at Boston klarer å forsvare denne sesongen, men man vil tro at de heller ønsker å holde koken ut over sluttspillet enn å repetere fjoråret på nytt igjen.

For det var Vegas Golden Knights som til slutt stakk av med bøtta.

AP23165175808032.jpg


Jeg kunne skrevet en hel avhandling om dette laget, og hvor gøy jeg synes det er at de vant. Laget som er Vegas sitt store hjertebarn har vært ett fyrverkeri siden de entret ligaen i 2017. Ikke bare er laget Vegas sitt første store franchise, men laget ble også ett samlingspunkt etter masseskytingen den 01.10.2017. For dem som ikke vet det er drakt #58 fredet i Vegas etter de 58 som døde denne dagen. Derfor har det vært utrolig gøy å se hvordan byen og laget har feiret denne, til slutt, meget fortjente Stanley Cup-seieren.

To lag som ser ut som vil ha spennende sesonger foran seg er New Jersey Devils og Buffalo Sabres. Devils har akkurat levert en strålende sesong bak seg, og satser knallhardt. Kontrakten til Timo Meier kan fort vise seg å bli veldig bra. De må derimot klare å fylle plassen Damon Severson etterlater seg etter at han skiftet beite til Columbus. Er dette året Šimon Nemec skal ta steget opp?

Buffalo Sabres har den lengste aktive play-off tørken i ligaen med 16 år uten play-off hockey. Dette virker derimot som året hvor denne rekken endelig kan stanses.

For Toronto Maple Leafs vil de gå inn i sesongen med ett spøkelse mindre, da de vant en sluttspillserie for første gang siden 2004 da de slo ut ett aldrende Tampe Bay Lightning. Det tok riktignok slutt i neste serie da de møtte Panthers, som kjempet dem helt ut av stilen. Etter dette har de vært igjennom en relativt turbulent periode, hvor de har byttet ut Kyle Dubas som General Manager og ansatt Brad Treliving i hans fotspor. Vi har nå begynt å se konturene av hva Treliving ønsker å få inn.

Inn har de fått inn spillere som Max Domi, Tyler Bertuzzi, John Klingenberg og Ryan Reaves. Det er helt tydelig at de ønsker å få inn fysikk og det har de fått i spesielt Domi og Bertuzzi. De har sendt ut spillere som Noel Acciari og Radim Zohorna til Pittsburgh og Dubas, Justin Holl til Detroit, og Ryan O´Reilly og Luke Schenn til Nashville.

Til tross for dette er fortsatt spørsmålet hva de skal gjøre, for de ligger fortsatt $18 millioner over cap space, og de må fortsatt signere blant annet Samsonov som står som RFA denne sommeren. Det er derimot ett lysglimt for Leafs at han var en av 22 spillere som valgte å gå under salary arbitration i går. Neste år er derimot Austin Matthews og William Nylander RFA, og det begynner å lukte slutten på Nylander i Leafs, men det skal sies at han har en liste på 10 lag han har en No Trade klausul med, som startet 01. Juli. Dette gjør det desto vanskeligere å flytte på han med tanke på at dette er (mest sannsynlig) siste sommer med flat cap space. Det skal sies at det ett viktig poeng her er at Nylander vil være en Leafs, han har ingen interesse for å skifte lag, men han ønsker seg også en fortjent lønnsøkning, og ryktene sier at han ønsker seg oversiden av $10m, noe som virker veldig vrient å få ut av Toronto.

Men det ser mer og mer ut som om at det er slutten på Leafs Big Four, som aldri ble suksessen man håpet på.

cropped_GettyImages-1449404784.jpg


Ett annet canadisk lag som har hatt en røff sommer er Calgary Flames. Tyler Toffoli er allerede ute av døra, og befinner seg nå i Jersey. Nå er bare spørsmålet, hva skjer med Elias Lindholm og Mikael Backlund? Vil få se Jonathan Huberdeau tilbake i gammelt slag igjen? Spørsmålene er mange rundt Flames, og det skal bli spennende å se hvordan laget utvikler seg denne sesongen.

Ellers så smiler livet i Chicago Blackhawks om dagen. Etter å ha vunnet draft lotteriet, så valgte de helt forventet Connor Bedard som årets #1 pick. Dermed lukter rebuilden etter Kane og Toews desto kortere enn det kunne blitt.

cut.jpg


Til tross for at de har signert spillere som Corey Perry, så er dette fortsatt ett fryktelig dårlig lag, så her det stort sett Bedard det er verdt å skru på TVen for.

Vi beveger oss fra en Connor til en annen. Connor McDavid har lagt bak seg en historisk sesong, hvor han endte opp med 153 målpoeng, fordelt over 64 mål og 89 assister over 82 kamper. Sesongen endte opp som en personlig seier for McDavid, med ett nytt Hart-trofe, men dette må være en spiller som lukter Stanley Cup denne sesongen.

USATSI_17983982-1024x630.jpg


Det er vanskelig å beskrive hvor god McDavid faktisk er. Det eneste som er riktig å sammenligne med i moderne tid er det Lionel Messi har drevet med i Barcelona over mange år, for såpass dominant er McDavid. Han gjorde en vital endring foran fjoråret som viser drivet hans til å hele tiden bli enda bedre, og farligere på isen. Dette var året han fant ut hvor viktig skuddet hans er, og han har utviklet releaset og mentaliteten sin noe voldsomt. Det var noe han også var veldig åpen om at han jobbet hardt med i fjor sommer, hvor han studerte mye film av mål og målscorere for å bli en mer effektiv målscorer. Her viste han blant annet til Matthews sine evne til å score alle slags type mål.

Resultatet prater for seg selv.

Hans første syv sesonger lå han på 0.49 mål per kamp, forrige sesong hoppet dette tallet opp til 0.83 mål per kamp.
Før fjoråret var hans høyeste notering for antall skudd per kamp i 21/22 sesongen hvor han lå på 3.93 skudd per kamp.
I 22/23 sesongen steg dette til 4.29 skudd per kamp. I statistikkbolken Rush Goal Leaders knuste McDavid all konkurranse med sine 25 mål. Nærmest var J. Hughes, Kreider og Scheifele med sine 12 mål hver.

Med denne utviklingen har forsvarsspillerne en helt umulig oppgave med å stoppe McDavid, da de enten kan prøve å stå i kropp hvor han kjører fra dem, eller så rygger dem i respekt for farten hans og med den nye shoot first-mentaliteten vil han få masse rom for å nettopp skyte. Man kan også se at dette har betalt seg i power play-spillet hans. Der hans tidligere rekord lå på 11 PP-mål gjennom en sesong, endte han opp med 21 PP-mål.

Og med denne nye aggressive mentaliteten foran mål, så får også playmakeren i McDavid skinne, noe hans 89 assister også beviser. Der McDavid får så mye oppmerksomhet er han fortsatt elite i å finne lagkamerater i gode posisjoner.

Men hockey er og forblir en lagsport, og han har fortsatt til gode å finne ut av play-offen. Er dette året?

Dette finner vi ut av snart, det er ikke så lenge til pucken droppes igjen.

Ellers er det fire kamper som skal spilles i Sverige denne sesongen, alle i Globen/Avicii-Arena, mellom 16.-19. november.
Kampene er Detroit Red Wings - Ottawa Senators (16.), Detroit Red Wings - Toronto Maple Leafs (17.), Minnesota Wild - Ottawa Senators (18.) og Toronto Maple Leafs - Minnesota Wild (19.).

I årets Heritage Classic, som er den syvende i serien, får vi rett og slett The Battle of Alberta. Oilers møter Flames den 29.10, og vil være det første Battle of Alberta som skal spilles utendørs. Kampen vil spilles i Edmonton.

Winter Classic 2024 vil gi oss en liten godbit med rett og slett ligaens to yngste franchiser møter hverandre. Seattle tar i mot Vegas den 01.01.24.

Til slutt er Stadium Series tilbake igjen for første gang siden 2016. Det vil være to oppgjør denne sesongen. Begge vil bli holdt på MetLife Stadium. Den 17. februar tar Devils i mot Flyers, og den 18. februar møtes Rangers og Islanders.

Årets All-Star kamp er planlagt at skal gå av stabelen 03.02.24, i Toronto.

Det kribler allerede.
Kjør ny sesong!
 
Red Wings skal i alle fall ha for at dem kjemper til siste slutt.
Det gjør nå for så vidt Penguins også. Og utifra dette med seire i ordinær tid så kan vi jo faktisk få et scenario der både Wings og Caps tar sine respektive kamper til OT og taper, mens Penguins vinner sin kamp dagen etterpå. Da skal, i følge det jeg kan se på tabellen, Penguins ta den siste WC-plassen.
 
Total overkjøring fra Oilers sin side da Sharks ble slått 9-2 i natt. Foegele noterte seg for to scoringer , Holloway gjorde 1+2 og Draisaitl gjorde to assists, men noe av det viktigste her var at McDavid var tilbake og gjorde 1+1, noe som gjør at McDavid bikket 100 assists i årets grunnserie. Med det havner i en meget eksklusiv klubb sammen med Gretzky, Lemieux og Orr, men allerede til natten kan ha få selskap av Kutsjerov. Skjer dette så er det bare andre gangen i NHLs historie at to spillere gjør 100 assists i grunnserien. Den ene gangen var i 88-89 med Gretzky og Lemieux.
Finfin milepæl for McDavid det, passende at han matcher de store navnene du nevner.
Håper at Matthews klarer 70 mål også, med to kamper igjen så bør jo det kunne gå med mindre han hviles.
 
Red Wings skal i alle fall ha for at dem kjemper til siste slutt.
Wings, som Flyers, har hatt så mange egne matchballer at de kunne ha sikret seg PO-plass for lengst hadde de bare gjort jobben sin den siste måneden. Nå handler det mest bare om å snuble seg over mållinjen.

Det eneste laget som virkelig kan sies å ha kjempet helt veien inn er pingvinene, men det handler like mye om at de foran ikke evner å gjøre jobben sin.
 
Med den 100 assisten for sesongen så bekrefter NHL også hvor rævva de er på å reklamere for eget produkt.

Det McDavid og Kuch gjør i år er så spinnvilt og så sjeldent.

Her skrives det historie og det nevnes så vidt. Samme gjelder Matthews og jakten på mål #70. Her skulle det vært masseprodusert PR, men NHL kan virkelig ikke reklamere for eget produkt.
 
Finfin milepæl for McDavid det, passende at han matcher de store navnene du nevner.
Håper at Matthews klarer 70 mål også, med to kamper igjen så bør jo det kunne gå med mindre han hviles.
Ja, det er jo også litt av en milepæl. Ikke siden den sprøytgale 92-93-sesongen da Mogilnij og Selänne begge gjorde 76 mål, sistnevnte som Rookie, har noen bikket 70 mål. Og fra før er det også bare kanadiskfødte (Gretzky, Hull, Nicholls, Esposito og Lemieux), finner (Kurri og Selänne) og en russer (Mogilnij) som har gjort dette, så Matthews blir i så fall den første amerikaneren som gjør dette.
 
Ja 4 lag som kan ta den siste WC plassen.

Philadelphia er avhengig av seier mot Washington mens både Detroit og Pittsburgh må tape. Da har man lik RW og ROW med Washington, men vinner på oppgjørene mellom lagene.

Pittsburgh er ved seier avhengig av at både Washington og Red Wings ikke klarer mer enn OT/SO tap mens ved OT tap selv kan de klare det hvis både Washington og Red Wings taper. Da vil vi ha 4 lag med 89 poeng siden Philly må ha slått Caps.

Red Wings må ha minimum 1 poeng mer enn Caps og Pens. Så kan maks ta seg videre med OT tap hvis Caps taper og Penguins ikke vinner sin kamp.

Caps er det eneste laget som ikke trenger hjelp hvis de gjør jobben selv. Må ha minimum samme resultat som Detroit og Pittsburgh og kan ikke tape i Regulation mot Philadelphia.
 
Ja 4 lag som kan ta den siste WC plassen.

Philadelphia er avhengig av seier mot Washington mens både Detroit og Pittsburgh må tape. Da har man lik RW og ROW med Washington, men vinner på oppgjørene mellom lagene.

Pittsburgh er ved seier avhengig av at både Washington og Red Wings ikke klarer mer enn OT/SO tap mens ved OT tap selv kan de klare det hvis både Washington og Red Wings taper. Da vil vi ha 4 lag med 89 poeng siden Philly må ha slått Caps.

Red Wings må ha minimum 1 poeng mer enn Caps og Pens. Så kan maks ta seg videre med OT tap hvis Caps taper og Penguins ikke vinner sin kamp.

Caps er det eneste laget som ikke trenger hjelp hvis de gjør jobben selv. Må ha minimum samme resultat som Detroit og Pittsburgh og kan ikke tape i Regulation mot Philadelphia.
Det er noe med det å sende et lag med 38 (!!!!!!) minusmål til et sluttspill. Det er bare Islanders med 18 minusmål som ellers går til sluttspill i år. Det er litt skranglegjengtendenser over dette Caps-laget og dersom Lindgren ikke står som en vegg så blir det nok sweep i første runde.
 
Wings, som Flyers, har hatt så mange egne matchballer at de kunne ha sikret seg PO-plass for lengst hadde de bare gjort jobben sin den siste måneden. Nå handler det mest bare om å snuble seg over mållinjen.

Det eneste laget som virkelig kan sies å ha kjempet helt veien inn er pingvinene, men det handler like mye om at de foran ikke evner å gjøre jobben sin.

Tapet til Red Wings hjemme mot Capitals, drepte dem.
 
Tapet til Red Wings hjemme mot Capitals, drepte dem.
Ingen garanti for at Caps slår et uthvilt Flyers lag som fortsatt har et minimalt håp om sluttspill. Hadde vært fordel for Caps om Detroit (samtidig) og Pittsburgh (Dagen etter) spilte først for da hadde nok Philadelphia visst at de var ute. Nå har de noe å spille for.

Kan jo fort se Flyers ta ut goalien hvis det er likt i regulation da de må slå Caps før OT. Spesielt hvis Detroit ligger under eller spiller en ikke avgjort kamp.
 
  • Tommel
Reaksjoner: Ale
Ingen garanti for at Caps slår et uthvilt Flyers lag som fortsatt har et minimalt håp om sluttspill. Hadde vært fordel for Caps om Detroit (samtidig) og Pittsburgh (Dagen etter) spilte først for da hadde nok Philadelphia visst at de var ute. Nå har de noe å spille for.

Kan jo fort se Flyers ta ut goalien hvis det er likt i regulation da de må slå Caps før OT. Spesielt hvis Detroit ligger under eller spiller en ikke avgjort kamp.

Godt poeng.
 
Etter at Granato fikk fyken så ser det ut til at Sabres har siktet seg inn på Gallant, Evason og Berube. Sistnevnte nevnes også ifm Flyers dersom Tortorella går inn i en annen rolle der.
 
Resultater i natt:
Boston Bruins- Ottawa Senators 1-3
Columbus Blue Jackets- Carolina Hurricanes 6-3
Montreal Canadiens- Detroit Red Wings 4-5 ESS
Philadelphia Flyers- Washington Capitals 1-2
Florida Panthers- Toronto Maple Leafs 5-2
Winnipeg Jets- Seattle Kraken 4-3
Vancouver Canucks- Calgary Flames 4-1
Vegas Golden Knights- Chicago Blackhawks 3-1

Forsberg med en solid kamp i Sens-buret mot Bruins samtidig som scoring av Smejkal og Chychrun i 2.periode gjorde at de hadde et godt utgangspunkt foran 3.periode. Der reduserte riktignok Zacha i PP, men like før slutt avgjorde Zub i undertall på åpen kasse. Med dette tapet falt Bruins ned til en 2.plass i Atlantic For Bruins sin del så må de nå belage seg på å møte Leafs i sluttspillet.

Teräväinen med to scoringer og Canes med et i alle fall stor skuddmessig overtak borte i Ohio, men Columbus var meget effektive i natt. Werenski kampens virkelig store spiller med 2+2, mens Gudbranson gjorde to assists. Del Belluz med med sitt første NHL-mål. Men likevel blir det nok en skuffende sesong for Columbus der de ender desidert sist i Eastern. For Canes venter nå Islanders i sluttspillet, et oppgjør der de er storfavoritter.

Detroit med forhåpninger om å klare den siste WC-plassen da de dro til Montreal. Og Wings kom da også litt skeivt ut i kampen der Habs kom til å lede 3-1 midtveis i 2.periode, et litt lignende scenario som i det omvendte oppgjøret tidligere i uken. Men Detroit klarte å hente seg igjen, godt hjulpet av Sprongs 1+1 og Gostisbeheres to asissts og det hele gikk til OT. OT klarte ingen av lagene å score og det skulle da avgjøres på straffeslag der Kane ble den eneste som fant nettmaskene. Dermed sikret Wings seg seieren her.

Men det hele var forgjeves da også Caps vant sin kamp i Philadelphia. Flyers trodde også de hadde tatt ledelsen ved en hendelse der pucken landet på en spiller etter en Lindgren-redning og i mål, men spillet hadde vært stoppet akkurat i forkant av at pucken trillet i mål. På tampen av 1.periode fikk Ovetsjkin en heldig styring via skaftet på kølla og pucken gikk i mål. I 2.periode var det Johnsons tur til å få styrt et skudd mål og dermed 1-1. Dette var da en kamp der Flyers måtte vinne og de hadde da også flest skudd på mål. Tre minutter før slutt gamblet da også Tortorella og tok ut målvakten, noe Caps og Oshie utnyttet som gjorde 2-1 og dermed sikre WC-plass.

Kanskje det mest omtalte i forkant av Panthers- Leafs var Matthews sin jakt på sitt 70. mål for sesongen. I stedet skulle det i stedet dreie seg om Reinhart som scoret to nye mål, mens Barkov gjorde to assist og Bennett 1+1 i en kamp der Panthers jevnt over skapte mange flere sjanser enn bortelaget. Og med denne seieren så gikk da også Panthers forbi Bruins på tabellen og vant dermed Atlantic Division. Og med dette venter da også Bolts i sluttspillet for Maurice og Co.

Målrikt mellom Jets og Kraken der man i løpet av de første 25 minuttene hadde fått fem scoringer. Connor med to scoringer og Scheifele med to assists for hjemmelaget, mens Gourde gjorde 1+1 for Kraken. Toffoli så med det avgjørende målet for Jets i PP i 3.periode som med det avgjorde en relativt tett kamp. Med det sikret da også Jets seg 2.plassen i Central, noe som sikrer hjemmefordel i serien mot Avs i sluttspillet.

Tidlig 3-0-ledelse for Canucks gjennom Myers, Höglander og Joshua, før så Pachal reduserte for Flames i 3.periode. Fem minutter før slutt sluttførte derimot Miller resultatet til 4-1. Demko med en god kamp der han da var tilbake i Canucks buret. Canucks noterte seg dermed også for sin 50. seier denne sesongen og seier i Pacific. Dermed venter Preds i sluttspillet, noe som kommer til å bli en formidabel oppgave.

Logan Thompson med en solid kamp i buret for Vegas, samtidig McNabb, Amadio og Roy bidro med målene i lagets 3-1-seier over Hawks. Hertl med nok et målpoeng der han hadde assist på McNabbs scoring. Med det gikk det de også opp på 3.plass i Pacific og sendte Kings ned på den siste WC-plassen. Vegas og Kings møter da henholdsvis Ducks og Hawks natt til fredag, noe som innebærer at det skal en del til for at Vegas roter til dette på slutten. Holder de helt inn her så venter Oilers i sluttspillet, men skulle de i stedet falle ned på WC-plassen så er det Stars som venter. Med tanke på hvor ustabile Vegas har vært denne sesongen så blir det vanskelig okke som.
Tabeller:

Atlantic:
1.Florida Panthers 110p (vunnet divisjonen)
2.Bostoin Bruins 109p
3.Toronto Maple Leafs 102p (spilt 81 kamper)

Metropolitan:
1.New York Rangers 114p (Presidents’ trophy)
2.Carolina Hurricanes 111p
3.New York Islanders 92p (81 spilte kamper)

Wild Card:

1.Tampa Bay Lightning 96p (81 spilte kamper)
2.Washington Capitals 91p
---------------------------------------------------------------------
3. Detroit Red Wings 91p
4.Pittsburgh Penguins 88p (81 spilte kamper)
5. Philadelphia Flyers 87p

Central Division:
1.Dallas Stars 111p (vunnet divisjonen) (81 spilte kamper)
2.Winnipeg Jets 108p (81 spilte kamper)
3.Colorado Avalanche 105p (81 spilte kamper)

Pacific Division:

Pacific:
1.Vancouver Canucks 109p (81 spilte kamper) (vunnet divisjonen)
2.Edmonton Oilers 104p (80 spilte kamper)
3.Vegas Golden Knights 98p (81 spilte kamper)

Wild Card:
1.Nashville Predators 99p
2.Los Angeles Kings 97p (81 spilte kamper)

Kamper til natten:
New York Islanders- Pittsburgh Penguins 01.00
Tampa Bay Lightning- Toronto Maple Leafs 01.00 VSport2
Dallas Stars- St. Louis Blues 03.30 VSport1
Arizona Coyotes- Edmonton Oilers 04.00 VSport2
 
Blir det bare en slags "gentlemen's agreement" mellom Toronto og Tampa i natt med tanke på rekordjakten til Matthews og Kutsjerov mon tro?
 
Satt for et par måneder siden og tenkte over hvilke spillere som kunne være aktuelle for VM. I dag meldte i alle fall Canadiens at Slafkovsky og Caufield skal til VM, mens Matheson og Montembeault virket mer lunkne og Suzuki ikke hadde bestemt seg. Satte opp en oversikt over spillere for USA, Canada, Sverige og Tsjekkia, men også aktuelle fra Norge, Danmark, Slovakia, Sveits og Tyskland. Mest med utgangspunkt i lagene i NHL som ikke klarte å komme til sluttspill, samt tatt hensyn til noen skader, blant annet Jack Hughes som er ute til høsten.

Hvilke spillere er det sannsynlig å håpe å se i VM? Ser blant annet at Pierre Le Brun har spekulert at både Bedard, Fantilli, Celebrini og Crosby kan dra, noe som hadde vært temmelig vilt.

Så hva tenker folket kan være "realistisk" her?

Sverige:

Målvakter: Söderblom (Hawks), A Forsberg (Ottawa Senators), J Markström (Flames), F Gustavsson (Wild), Ersson (Flyers)

Backer: Marcus Pettersson (Penguins), Erik Karlsson (Penguins), A Boqvist (Columbus), Brännström (Senators), R Dahlin (Sabres), Kylington, R Andersson (begge Flames), J Brodin (Wild), A Larsson (Kraken)

Angripere: A Nylander (Columbus), L Carlsson (Ducks), J Silvferberg (Ducks/klubbløs), F Zetterlund (Sharks), W Eklund (Sharks), Rakell (Penguins), Bemström (Pittsburgh Penguins), V Olofsson (Sabres), Backlund (Flames), L Raymond (Detroit), Johansson, Eriksson Eek (begge Wild), J Bratt, A Holz (begge Devils), Burakovsky (Kraken)

Finland:

Målvakter: J Korpisalo (Senators), Kahkonen (Devils), UP Luukkonen (Sabres), Husso (Detroit),

Backer: Jokiharju (Sabres), Maatta (Detroit)

Angripere: Puljujärvi (Penguins), Puustinen (Penguins), Granlund (Sharks), Laine (Columbus), Maccelli (Coyotes), Armia (Canadiens), Haula (Devils), E Tolvanen (Kraken), K Kapanen (Blues)

Tsjekkia:

Målvakter: Vejmelka (Coyotes), Dostal (Ducks), Vanecek (Sharks), Mrazek (Blackhawks),

Backer: Rutta (Sharks), Gudas (Ducks)

Angripere: Smejkal, Kubalik (begge Senators), Zadina (Sharks), Nosek, Palat (begge Devils)


USA:

Målvakter: Primeau (Canadiens), Gibson (Ducks), Nedeljkovic (Penguins), Wolf (Flames), Lyon (Detroit), Daccord (Kraken)

Backer: Seth Jones (Blackhawks), Werenski (Columbus), Fowler (Ducks), Clifton (Sabres), Gostisbehere, Petry (begge Detroit), Merrill, Bogosian, Faber, Goligoski (alle Wild), Marino, L Hughes (begge Devils), York, Johnson (begge Flyers), Borgen, Dumoulin (Kraken), Krug, Perunovich, Leddy, Faulk (alle Blues)

Angripere: Rust, Acciari, O’Connor (alle Penguins), Caufield BEKREFTET (Canadiens), Sanderson, Pinto, Tkachuk (alle Senators), Gaudreau (Columbus), Cooley, Schmaltz, Keller (alle Coyotes), Zegras, Terry, Vatrano (alle Ducks), N Foligno (Blackhawks), T Thompson, A Tuch, Greenway (alle Sabres), Coleman, Coronato (Flames), Kane, Larkin, DeBrincat, Compher, Copp (alle Detroit), Boldy, Hartman (begge Wild), Cates, Atkinson, Farabee, Hathaway, Poehling (alle Flyers), Beniers, Yamamoto (Kraken), Saad, Hayes (begge Blues)

Canada:

Målvakter: Jarry (Penguins), Montembault (Canadiens), Ingram (Coyotes), M Blackwood (Sharks), E Comrie (Sabres), Fleury (Wild), J Allen (Devils), Binnington, Hofer (begge Blues)

Backer: Letang, Graves (begge Penguins), Chychrun (Senators), E Gudbranson, Severson (Columbus), Durzi (Coyotes), Burroughs, Ferraro, Addison (alle Sharks), Byram, Power (begge Sabres), Pachal, Weegar (begge Flames), Walman, Chiarot (begge Detroit), Chisholm, Middleton (begge Wild), Smith, MacDermid, Bahl (alle Devils), Sanheim, Drysdale (begge Flyers), Dunn, Oleksiak, Schultz (alle Kraken), Scandella, Parayko (begge Blues)

Angripere: Bunting, Crosby, R Smith, Carter (alle Penguins), Bedard (Blackhawks), Matheson, Suzuki, Newhook, Gallagher (alle Canadiens), Giroux (Senators), Fantilli, Jenner, Sillinger (alle Columbus), Kerfoot, Carcone, Crouse, Guenther (alle Coyotes), Strome, McTavish (begge Ducks), Couture (Sharks), Raddysh, Dickinson (begge Blackhawks), Benson, Cozens, Quinn, Skinner (alle Sabres), Huberdeau, Kadri, Mangiapane, Zary (alle Flames), Perron, Veleno (begge Detroit), Foligno, Gaudreau (begge Wild), Lazar, Mercer (begge Devils), Konecny, Laughton, Tippett, Couturier, Foerster, Frost (alle Flyers), Schwartz, McCann, Gourde, Eberle (alle Kraken), Kyrou, Blais, Bolduc, Neighbours, Schenn, Thomas (alle Blues)

Kandidater fra andre land:
Norge: Zuccarello (Wild)
Danmark: Eller (Penguins), Bjorkstrand (Kraken)
Slovakia; Nemec (Devils), Slafkovsky (Canadiens) BEKREFTET, Tatar (Kraken), Ruzicka (klubbløs), Pospisil (Flames)
Sveits: Siegenthaler, Schmid, Meier, Hischier (alle Devils), JJ Moser (Coyotes), Kurashev (Blackhawks), P Suter (Detroit)
Tyskland: Seider (Devils), JJ Peterka (Sabres), Grubauer (Kraken), Stützle (Senators), Sturm (Sharks), Reichel (Blackhawks)
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp