2023 US Open

Rune spiller vel småskadet, så sånn sett ikke en bombe. Men han hadde fryktelig lav odds da.

Musetti i trøbbel og. Taper første settet mot en ukjent kar ved navn Droguet.
 
Dette utsagnet fra Rune er vel ganske illustrerende. Helt håpløst.

1693257718023.png
 
Musetti nede i 1.02 til å vinne matchen i fjerde settet før han presterer og bli brutt i 4 av sine 5 neste servegames.

Årets choke av den mentalt svake italieneren.
 
Droguet som slår ut Musetti tapte challenger finale mot Ruud sin motstander Nava. Viser at det er mye talent også fra de som kjemper for å komme seg inn på ATP-touren.
 
Hjerteskjærende tap for Mirjam Bjørklund som svir tre matchballer på rappen mot Mertens, har 0-40 i serven til beligeren - men misser alle. Går så hen og taper matchen i tiebreak.
 
Med nattens seier, har Djokovic offisielt tatt tilbake førsteplassen på rankingen etter US Open. Fikk ikke sett kampen, men ut i fra scoren virket det bunnsolid.
 
Auger-Aliassime er jo snart nødt til å gjøre noen grep. Har vært helt krise i hele år. Vet at han har slitt med skader, men skal etter sigende være tilbake nå.

I tillegg til de som allerede er nevnt, tapte Popyrin også noe overraskende mot Stricker. Det er i det hele tatt veldig åpent på nedre halvdel, og jeg tror Djokovic vil ha veldig få problemer med å nå finale.
 
Auger-Aliassime er jo snart nødt til å gjøre noen grep. Har vært helt krise i hele år. Vet at han har slitt med skader, men skal etter sigende være tilbake nå.
FAA er faktisk nummer 50 i ATP-racet i år. Helt hinsides. Han var tilnærmet uslåelig så sent som i oktober i fjor. Det er ikke lenge til Felix er useedet i de fleste turneringer.
 
Rune har jo for så vidt rett, men litt merkelig å bruke energi på slikt rett før en Grand Slam. https://www.eurosport.no/tennis/us-...pen-litt-uprofesjonelt_sto9764469/story.shtml
Det sved nok sikkert endel i hans danske stolthet at Caroline Wozniacki ble satt opp på en mye større bane enn han. Men arrangørene traff jo forsåvidt der, hun vant og Rune ute. Så får vi se hvordan det går med Tauson. Men Rune har jo tapt de seks siste matchene sine, så han må snart finne tilbake til en slags form, for han er jo helt ute av det for tida.
 
Har ikke fått sett noe særlig tennis så langt, men fikk med meg en del av Taylor Fritz mot Steve Johnson. Nå er ikke sistnevnte på det nivået han en gang var, men Fritz så virkelig god ut. Han har ei veldig fin trekning fram til 4R, hvor han etter seeding skal møte Tsitsipas. Det er heller ikke ille, så han kan fort bli Novaks kvartfinalemotstander.
 
Tsitsipas opp 5-3 i fjerde settet, men presterer og rote det bort.

Vi er virkelig inne i en svak periode blant topp 10. Er vel kun topp 2 og til dels Medvedev som holder verdensklasse både spillemessig og mentalt.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp