Dagsrevyen - irritasjonstråd!

Vel. Det er nå på sin plass når det gjelder dere to; som støtter opp om hverandre stort sett hele tiden. Finnes det noe dere liker?
Det vanlige er vel at man skriver kritiske innlegg når det er noe man er misfornøyd med.... Mer spesielt er det vel kanskje å gå inn i tråder og klage på hva andre skriver i tråden og komme med personkarakteristikker, i stedet for å si seg enig eller uenig.

.. men ja, jeg har også positive innlegg når det er på sin plass, også her på media:

 
Og Wolasmal hadde et utmerket innslag, som var toppoppslaget i går, om situasjonen på Vestbredden. Så hvis det er noen som føler seg kallet - kan man gjerne opprette en ny tråd Dagsrevyen - rosetråden.
 
Er det virkelig nødvendig å bruke enda mer tid i Dagsrevyen på Barbie-filmen nå??? Til overmål kjørte NRK Møre og Romsdal rett etterpå et direkte innslag fra kino i Kristiansund, der de snakket med folk som skulle se samme film...

Det kunne da være på sin plass å dekke noe annet enn amerikansk filmindustri.
...heldige dere.......jeg skjønner stort sett ikke lenger hva de sier i NRK dagsrevyen...for mange håpløse dialekter....
 
Nå er Vy og bane nor ikke bare to forskjellige, men to vidt forskjellige organisasjoner. Mange av Vys problemer er skapt av Bane Nor og Vy er helt uten skyld og kan ikke gjøre noe med det.
NSB Norges statsbaner....lue med et hjul med vinger i lua......da virket det både sommer og vinter. Noe er galt et sted.....tenk å kalle det Vy...og Telenor...en elektronisk bedrift...med en båtpropell som logo? At det er klikket i visse hoder de siste 30 åra er bevist.
 
Nok en fantastisk reportasje fra Ingebretsen. Denne ganga med Tangen og kunstsiloen i Kr.sand.
Relativt greit når han faktisk har et seriøst tema og en klok mann som kan svare for seg.....

... herlig kommentar fra Tangen: Man skal ikke slutte å bygge museum fordi de som går der har høyere utdanning og inntekt enn snittet..
 
Skarstein - overalt, ganske spesielt å presentere resultater fra Handikap-EM før restutlater for de som driver i mye sterkere konkurranse...
 
Inlfuensere, som lever av sosiale medier, som deler løping - spørsmål fra programleder med dialekt om hvorfor de deler det i sosial medier... Det store spørsmåler ver hvorfor Dagsrevyen skal promotore disse.
 
Inlfuensere, som lever av sosiale medier, som deler løping - spørsmål fra programleder med dialekt om hvorfor de deler det i sosial medier... Det store spørsmåler ver hvorfor Dagsrevyen skal promotore disse.
hehehehe....jeg forlot faktisk huset, TV-stua og ruslet ut i furtebua for å ta meg en røyk.
Men jeg var jo allerede litt oppgitt av å ha fulgt TV siden klokka 18:00.
Mye hoderysting her sånn generelt samlet sett.
 
Så, i innslag om strømpriser 16 minutter utni sendingen:
Hånden lukker døren på tom klesvaskemaskin.
Og fylte på pulver fra den blå Sun plastbeholderen for OPPVASKpulver.
(Selv om drt kan ha vært pulver for klesvask på beholderen for oppvaskpulver.)
 
Vita og Wanda om trening på Dagsrevyen er lavmål, selv om de er i overraskende god form.
Hei, når Google sier at Norge elsker Vita og Wanda, må dere også gjøre det! Her en repetisjon av innslaget.

De har blitt en del brunere, er det fordi de selger en brunkrem eller fordi de er mer utendørs?
Reportasje om russetreff.. De skal ta på solkrem når det er sol, drikke når de er tørste og spise når de er sultne. Høres noe Tangerudbakken-aktig ut. Eller, hver russ trenger en barnehagetante som følger med.
 
Jeg gir snart opp dagsrevyen. Lørdagsrevy nesten uten det som kalles nyheter. Litt norge rundtaktig og bokbad.

Vondt å si det, men tv2 overgår nrk mtp nyheter flere og flere dager nå.
 
Som ved annenhver måned med boligprisstatistikk - direkte fra en visning i Oslo, innefor ring 3...
 

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp