OL 24 OL - hva skal dere se?

Jeg ser på tennis av og til, men det er heller ikke en TV-idrett.
Tennis egner seg bra på tv synes jeg. Rent visuelt, dramaturgien osv. Golf derimot har jeg ingen interesse av, selv om jeg absolutt ser dyktigheten til Victor Hovland. OL handler mye om å ta ut det absolutt beste og det siste av hva en kropp kan klare i teorien. Å se atletiske kropper tyne ut alt, i grener hvor det er spenningskurve er bra tv. Friidretten er kjernen i OL. Skal se det meste her. Blir antagelig litt håndball pga patriotisme. Roing og kajakk liker jeg, selv om Norge har vært bedre her tidligere. OL fotballen er jeg helt kald overfor. Svømming - kan bli en del kikking på. Det blir å lete litt i programmet ellers, det dukker alltid opp noen overraskelser. Triatlon ja, og selvsagt det meste av sykkel øvelser skal jeg også få med meg. Antagelig også beach volleyball.
 
I kveld blir det nok rugbyfinaler etterfulgt av svømming. Så avsluttes det med fektingfinaler i reprise.

Hvis det ikke er noe annet interessant jeg har oversett?
 
Skifter du kanal / gjør andre ting når det plutselig popper opp en semifinale mellom finale- og nordmannslagene på kveldsøktene? Denne "Kun"-formuleringen var bombastisk.
Kommer ikke til å aktivt se sleggekvalifiseringen om jeg snubler over det nei. hehe
 
Hovedsakling friidrett, muligens sykkel og sannsynligvis øvelser med medaljesjanser til Norge. Ellers det som til enhver tid er på når jeg bare vil slappe av med OL...
 
Det eneste jeg kan si på forhånd er friidrett med norske utøvere, tennis og sykkel. Norge i håndball (særlig herrer) når det drar seg til.

Ser bare på idretter jeg interesserer meg for også i OL og mesterskap, men står over fotball som er helt uinteressant i OL. Vil svitsje inn på andre idretter når nordmenn kjemper om medaljer.
 
Jobb og livet kommer litt i veien etter denne helgen, ellers hadde jeg nok sett mer enn jeg får til.
Men jeg skal prøve å få med meg det viktigste når nordmenn konkurrerer. Friidrett er nok det jeg gleder meg mest til. Ellers blir det litt fotball, håndballkampene til Norge, kanskje litt tennis (Ruud) og sykkel. Så blir det litt smått her og der tenker jeg.
 
Målet er å se alle finaler, medaljeøvelser uansett idrett. Men noen ganger blir det å se høydepunkter/highlights fra de øvelsene.

Alt av friidrett og svømming
Mye av basketball, roing, skyting
Alt av øvelser med norske medaljesjanser. Det betyr for eksempel ikke alle innledende kamper i håndball, men når/dersom fra kvartfinaler, men det tenker jeg uansett norske sjanser eller ikke om i de fleste idrettene.
 
Norges største boksetalent kanskje noensinne møter indisk verdensmester i sin første runde tirsdag. Det blir spennende..
 
Det blir friidrett på kvelden, og litt på lørdag og søndag tidligere på dagen.

Litt håndball i utgangspunktet kamper i utslagsrunder for Norge og Sverige.
Men det var mer før, det blir for mye mål om man skjønner meg.

Idretter som før var interessant er det ikke lenger, slik som tennis og sykling.
 
Vannpolo, svømming og surfing er mine favoritter.

Sistnevnte har jeg sett lite på tidligere, men blitt hekta nå. 😅
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp