OL Paris 2024 - ikke sportsrelaterte innlegg.

3 Sep 2023
661
Hvordan vil dette gå? Blir det terror i kveld? Vil det bli stopp på ennå flere tog etter sabotasje? Hva synes du om medaljene, litt kjedelige eller (y)?

Hva tror dere om showet i kveld? Blir det kaos og noen som drukner på Seinen?
 
Det har visst vært planer.
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Tipper den største trusselen kommer innenfra, misfornøyde muslimer eller bønder.
 
Haha, tipper de to er flaue som dro opp OL-flagget opp ned. Det er generaltabbe, og tipper de har sovet dårlig i natt. Men det er vel typisk fransk løsning på flagget. I Norge har flaggene feste direkte i toppen, og på bunn en meter lang line til feste. Da burde du ikke klare å gjøre feil.
 
Generelt er det forbausende mange flaggtabber rundt om.... Skulle tro at de som styrer med sånt hadde veldig klare retningslinjer - det er jo veldig strenge flaggregler - alt fra hvordan det skal utformes (farger, dimensjoner...) til hvordan det skal oppbevares, heises, fires osv...

Når det er så strenge regment, skulle man tro at det var umulig å gjøre sånne feil.

Så også at noen mente at de norske flagene troppen hadde hadde feil farger og dimensjoner, men det er litt vanskelig å se ut fra bildene. Synes ofte det kommer fram at de som produserer flagg gjør feil. Synes det er rart.
 
Åpningsshowet var litt for mye woke og MGP og litt for få franske artister synes jeg. Hvor ble det av Air, Daft Punk, Justice, Laurent Garnier, Étienne de Crécy, Bob Sinclair, osv? Og jeg trodde faktisk det var Snoop som til slutt skulle fyre opp (...) OL-ilden, så ganske nedtur når det ikke skjedde.

Men lasershowet var stilig.
 
16 milliarder har de brukt på kloakk for å gjøre Seinen rein, men de kan allikevel ikke gjennomføre triatlon der så langt. Noen som hadde orket bade i den møkkaelva?
 
16 milliarder har de brukt på kloakk for å gjøre Seinen rein, men de kan allikevel ikke gjennomføre triatlon der så langt. Noen som hadde orket bade i den møkkaelva?
Interessant å se om triathlon kan gjennomføres, det var et dristig valg å legge svømmingen til Seinen. Uansett bør rensing av Seinen være noe av det som har størst verdi for Paris utover selve OL.
 
Muligens jeg er fullstendig utdatert på dyrevelferd og sånt - men er dette så forferdelig fryktelig da? Det er vel ikke så fryktelig lenge siden pisk innen hestesport ble fjernet?

Bruk av pisk er stort sett lovlig fremdeles. Det eneste unntaket jeg vet om er at Norge, som eneste land i verden, har forbudt pisk i trav- og galoppløp. Ellers er det ganske strenge regler for hvordan pisken kan brukes (korrektiv. ikke straff)
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp