OL 24 Tennis under Sommer-OL 2024

Det ble like tett da fire sydeuropeere som spilte single tidligere i dag møttes i double i kveld. Brødrene Tsitsipas med 10-12 i sekken i supertiebreaket mot portugiserne Borges/Cabral. Portugiserne hadde tre matchballer på 9-6, men det var først på den femte matchballen i tiebreaket seieren var i boks.
 
Ruud spiller kamp nr. 3 på S-L i morgen. Tidligst kl. 1500. Før det spiller Djokovic mot Nadal kamp nr. 2 på PC, tidligst kl. 1330. Djokovic fordel mht. hviletid før kampen, i og med at han spilte i går, mens Nadal både spilte double i går kveld og en tre-setter i dag.
 
Klar over det, men han bør vel ha litt å si om hva han vil ha på seg. Mulig sponsoren ikke husket om han er danske eller norsk...
Jeg er veldig usikker på om det er sponsoren som bestemmer det heller. Jeg tror uansett han har veldig lite han skulle sagt når det kommer til det tøyet man får utdelt til et OL. Han har nok en finger med i spillet når det gjelder tøyet han bruker til vanlig.
 
Veldig interessant med et møte mellom Djokovic og Nadal! Jeg må si jeg trodde vi hadde sett siste utgave i dette oppgjøret, som nå står 30-29 til Djokovic. Med andre ord kan faktisk Nadal utligne om han slår Djokovic i dag på grusen i Paris. Det ville vært litt av en historie, vil jeg si. Sannsynligvis blir det siste oppgjør mellom dem. Når historiebøkene skrives, vil det være endelig H2H som teller, så jeg vil si det ligger litt prestisje i denne kampen her. Særlig også med tanke på at Djokovic jakter OL-gull, som er en av få ting han ikke har vunnet.

Men: Nadal er virkelig en skygge av seg selv på grusen nå, så det vil være litt av en skrell om Nadal vant her. Samtidig har jo Djokovic hatt en svak sesong og er kanskje litt preget av anledningen. Han har blitt preget før i OL-turneringen.

Vår egen Casper har fått en fin trekning, men Cerundolo i en eventuell 3. runde vil bli en stor test.
 
Screenshot_20240729_111005_com.instagram.android.jpg
 
Jeg må si jeg trodde vi hadde sett siste utgave i dette oppgjøret, som nå står 30-29 til Djokovic. Med andre ord kan faktisk Nadal utligne om han slår Djokovic i dag på grusen i Paris.
Hyggelig for Nadal å få sjansen til å utligne. Men så stor favoritt som Djokovic er, er det også en gunstig mulighet for han til å øke ledelsen innbyrdes til to, det er som kjent viktig å vinne med to i tennis. Djokovic har også to slams mer enn Nadal.
 
Klarer ikke å se for meg at Nadal skal klare å bryte Djokovic like ofte som han kommer til å bli brutt selv
 
Nadal skulle aldri spilt. Langt unna form, spiller double og null hvile etter kampen i går pga idiotisk schedualing

Dette her blir grisestygt. Har virkelig ingen ting å komme med og er helt uten energi.
 
Nadal skulle aldri spilt. Langt unna form, spiller double og null hvile etter kampen i går pga idiotisk schedualing

Dette her blir grisestygt. Har virkelig ingen ting å komme med og er helt uten energi.
Om han føler seg ok og har lyst til å spille er det ingen grunn til å ikke spille. Er ikke som om tap kommer til å endre noe som helst for Rafa
 
Ja, Nadal er en skygge av seg selv og har i grunn vært det helt siden comebacket. Han ser rett og slett gammel ut og henger ikke med på tempoet. Er avhengig av å gå for for mye for tidlig. Det er jo et pussig syn - han har gjennom hele karrieren vært i motsatt ende av den ligningen. Litt trist å se en gammel mester slik, men det er den unektelige konsekvensen av å holde det gående så lenge dessverre. Dette blir nok siste gang vi ser Nadal spille (singel) på Roland Garros-grusen.
 
Djokovic er førsteseed og Nadal har knapt spilt tellende kamper de siste to åra. Dette er jo langt ifra ydmykelse. Serven til Nadal er det virkelig store problemet i denne kampen, kombinert med at Djokovic er en god server
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp