Byråkrati, barnevern og falskhet

Alt jeg etterlyser er et mer kompetent barnevern som ikke plasserer barn hos pedofile når de faktisk villet hatt det bedre med hjemmeundervisende foreldre.
Tja. Det er noen barn som er blitt misbrukt i fosterhjem, men det skjer nok ikke ofte. Like lite som at barn som får hjemmeundervisning, blir misbrukt. Men det kan skje i begge tilfellene, og siden barn er veldig lojale, er det ikke lett for Barnevernet å avsløre slike ting heller.
 
Orker ikke bruke verken mer tid eller energi på denne tråden av åpenbare årsaker. Mer usaklig nivå enn i denne tråden har jeg sjelden sett og besvares usaklighetene på anstendig nivå, så henger folk på klageknappen. Mottoet er at enten er man en del av det ukritiske hylekoret og hvis ikke, så hold kjeft 😀
?
Du kan da poste en link til denne saken om den 12-årige jenta da i det minste. Spesielt siden du fortalte om henne, og jeg ville lese mer om denne saken da jeg ikke kan huske den.
For du bruker da fortsatt både "tid og energi" på denne tråden.. :rolleyes:
 
Trodde du hadde satt deg inn i barnevernsaker? Så du argumenterer ut i fra kun tro og følelser? Derfor du er en del av en ukritisk heiagjeng? Norge gjør aldri feil liksom og alt dette?
Jeg forventer dokumentasjon på påstander. Ikke stråmannargumentsjon og personangrep.
 
Det er viktig å forsvare sannheten. Og ikke la seg rive med av påstander som enkeltpersoner kommer med.

Og klare å dokumentere de påstandene eller i det minste argumentere for de.
hvem har sagt at en barnefamilie som drikker litt mye er en dårlig familie ? Hvem sier at de ikke kan ivareta sine barn ? hvem sier at mengden av kredittkortbruk er den perfekte barnefamilie ? jo , bekymringsmeldingene.... og da er spørsmålet Hvilken forventninger har barnevernet når de går over dørstokken og inn til den familien? er den objektiv ? skal den vurdere en bekymringsmelding ? og hva anser de som forventet levestandard? Det er her barnevernet måler hva de ser opp imot sin egen standard , sin egen økonomi og sin klasses levestandard.. Barnevernet er ikke fritatt for Biaser, som resten av samfunnet lider av.
 
hvem har sagt at en barnefamilie som drikker litt mye er en dårlig familie ? Hvem sier at de ikke kan ivareta sine barn ? hvem sier at mengden av kredittkortbruk er den perfekte barnefamilie ? jo , bekymringsmeldingene....

Ingen har sagt det? Folk blir ikke fratatt barna sine for å "drikke litt" eller ha "kredittgjeld. Ofte finansierer barnefamilier med dårlig økonomi nettopp barna sin velvære. At de pådrar seg kredittgjeld for å ivareta barna.

Bekymringsmeldingene kommer inn på grunn av at personer rundt familien er bekymret for at barna ikke blir ivaretatt. Hvis det å "drikke litt" går utover evnen til å ta vare på barna og pengeforbruket går på helt andre ting enn nødvendige ting til barna så er det selvfølgelig grunn til bekymring.


og da er spørsmålet Hvilken forventninger har barnevernet når de går over dørstokken og inn til den familien? er den objektiv ? skal den vurdere en bekymringsmelding ? og hva anser de som forventet levestandard? Det er her barnevernet måler hva de ser opp imot sin egen standard , sin egen økonomi og sin klasses levestandard.. Barnevernet er ikke fritatt for Biaser, som resten av samfunnet lider av.

Forventningene barnevernet har er at barn får en forsvarlig oppvekst.

Barn blir ikke omsorgsovertatt fordi de ikke har samme levestandard som barnevernsansatte.

Dette er et prima eksempel på hvor mye absurd som dukker opp i barnevernsmotstanden. Som ikke henger på greip.
 
Er det viktigere for deg å forsvare barnevernet eller familiene ?
Tja, kanskje man skal ta utgangspunkt i barna og barnas beste? Du vet, slik Barnevernet har som intensjon. De skal fremme en trygg barndom og gode oppvekstvilkår for barn og ungdom. Det er ingen menneskerett å være foreldre el ha foreldreansvar. Barna er ikke foreldres eiendom. Noen gang er barnas omsorgssituasjon så prekær at barna ikke kan bo sammen med foreldrene.
 
Det er du som kommer med en påstand, hvilket jeg ber om dokumentasjon på men som du tydeligvis ikke er i stand til å dokumentere.

Påstanden kom fra noen andre.

Det er gjerne sånn at hvis man påstår noe forekommer (og er negativt) så må man nesten dokumentere det
 
De skal fremme en trygg barndom og gode oppvekstvilkår for barn og ungdom.
Men likevel gjør barnevernet det motsatte i mer enn halvparten av sakene, muligens på grunn av prestisje eller på grunn av en misforstått ideologi som barnevernere blir opplært i.
 
Men likevel gjør barnevernet det motsatte i mer enn halvparten av sakene, muligens på grunn av prestisje eller på grunn av en misforstått ideologi som barnevernere blir opplært i.
Kan ikke du dokumentere denne latterlige påstanden? For noe salig pisspreik.
 
Så spørsmålet er om du kan dokumentere påstanden din eller ikke? Virker så langt som at du ikke er i stand til å dokumentere din egen påstand.

Den som påstår at noe skjer har en plikt å dokumentere den påstanden. Jeg kan fint avfeie en påstand om at noe skjer.

Dokumentere negativer er noe tull.
 
Den som påstår at noe skjer har en plikt å dokumentere den påstanden. Jeg kan fint avfeie en påstand om at noe skjer.

Dokumentere negativer er noe tull.
Du påstår følgende. Dette er altså en konkret påstand fra deg:

"Barn blir ikke omsorgsovertatt fordi de ikke har samme levestandard som barnevernsansatte"

Slik jeg forstår det er du ikke i stand til å dokumentere påstanden din, og det er jo greit å ha med seg egentlig.
 
Du påstår følgende. Dette er altså en konkret påstand fra deg:

"Barn blir ikke omsorgsovertatt fordi de ikke har samme levestandard som barnevernsansatte"

Slik jeg forstår det er du ikke i stand til å dokumentere påstanden din, og det er jo greit å ha med seg egentlig.

Som var et svar på en påstand om at barnevernet gikk inn på grunn av at barn ikke har samme levestandard som barnevernsansatte.

Igjen: Det er de som påstår at noe faktisk skjer som har en plikt til å dokumentere den påstanden.

Så lenge ingen viser til saker der dette har forekommet kan jeg fint stå for den påstanden og trenger ikke å dokumentere det.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp