Humor tråden!

321445145_851639686058404_955681757007110156_n.jpg
 
Vet ikke om dette er humor - men det er i hvert fall fra DNB nettbank (bedrift):
2024-07-20 222935.jpg

God-dag-mann-økseskaft...
 
Vet ikke om det er rette stedet, men ettersom en sterkt trenger en liten latter for tiden så har man mimret til de utallige TV-Shop og lignende tv butikk reklamene fra 90-tallet en finner igjen på Youtube.
Virker som enkelte fullt mulig var kun artige parodier på den slags, men andre fremstår jo som virkelige produkter som noen har tenkt seg vel og lenge frem til og der var tiltenkt som problemløsere i en hektisk hverdag:
km7jkl8x78zz.gif

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
Favoritten må være golfkølla som en kan benytte seg av for ikke bare å slå en hole in one men også til å tømme seg i "på meget diskre vis", for deretter gjenoppta golfingen uten at noen tilkaller politi for blotting og urinering på offentlig sted.
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
Denne må jo ha vært en drøm for de som hater å snuble over hundeposer fylt med godsaker hengende i trær og busker, men hvor den slags sjeldent finner vei til søppelbøtta.
Baksiden med dette produktet må jo være dersom Fido bestemmer seg for å tørke baken utover underlaget som bikkjer ofte gjør, og da er det nedtur for matfar eller matmor å håndtere alt griseriet med sprekt bæsjepose over det hele.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp