OL 24 Håndball i OL (damer og herrer)

Ja, ikke godt nok. At Kristiansen presterer noe, betyr ikke at det er fullt ut like godt nok. I det minste hadde det vært en stor fordel med et par bedre spillere i bakhånd som kunne tatt over for f.eks Kristiansen og Mørk når de ikke er like gode. Det har vi ikke, og svært få har fått sjansen av Thorir opp gjennom årene. Dette mannskapet er totalt avhengig av Reistad.
Enig. Dessuten har tidligere kamper vist at med Reistad på banen blir Kristiansen fort overflødig i en slik tropp.
 
Hvenfelts skade mot Norge gjør at hun er ferdig i OL (heldigvis ikke korsbånd). Inn i troppen kommer Storhamars Olivia Löfqvist.

 
Det er ikke helt uvanlig at kvinnelaget taper i begynnelsen, men pleier å spille seg for opp da.
Det var for febrilsk og mange feil. Skerpings. Svenskene spilte veldig kontrollert var godt organiserte pluss at de har fått en keeper i megaklassen ser det ut som.
 
Svenskene spilte veldig kontrollert var godt organiserte pluss at de har fått en keeper i megaklassen ser det ut som.
Fått og fått. Hun er veteran, 33 år og snart spilt 150 landskamper… Hadde bare en uvanlig god dag på jobben. Men ja, de spilte utrolig bra etter at de mistet begge linjespillerne sine.
 
De vant ikke VM i 1990 da de var arrangør. De gjorde det faktisk veldig dårlig. Derimot vant dem VM i 1995.
Optiker neste for meg :eek:

5 og 0, vel - skylde på nyseanfall :rolleyes:

Fint du korrigerte den.;)
 
Herrene med kamp mot Argentina nå. En greit start så langt, men hvor gode er Argentina? Dette er vel en kamp vi skal vinne greit?
 
Vinner de kun med 5 mål mot et av OLs dårligste lag så kan de se langt etter medalje. Burde vunnet med 10-15 mål over Argentina.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp