Hva irriterer deg mest ved andre folk?

Sikkert mange som ikke yter etter evne. Mange gjør bare akkurat passe. Jeg er en av dem. Jeg gjør bare tilstrekkelig til at arbeidsgiver og familie er fornøyd. Absolutt null sjans for at jeg strekker strikken for å "bli den beste utgaven av meg selv". Men så forventer jeg ikke så mye av andre heller.
Mente ikke man skal jobbe overtid hver dag, selv om man greier det.
Var mer myntet på dem som ikke yter nok til å holde "hjulene i gang", selv om de kunne.
Vårt velferdssystem er avhengig av at flertallet går i pluss.
 
ved handel i matbutikk:

Mange som ikke hilser til den i kassa
ikke legger pinnen når de har handler bak sine varer
ikke nevner om de vil ha poser
ikke sier takk og ha en fin dag til den i kassa

Dannelse har vi en del å gå på
 
Folk som faen meg sperrer dørene når de skal gå på bussen eller enda verre: de som presser seg inn FØR folk har fått gått av. Hvis jeg får gå av først så blir det lettere for den bred last-rumpa di å komme seg på. Verstinger her er kjerringer i 50 åra.

En annen ting som irriterer meg på bussen er hvis noen spør etter hjelp til å få barnevognen ombord og ingen i nærheten bryr seg til å hjelpe. Er unødvendig at jeg som sitter fire dører frem må reise meg og gå bak for å hjelpe fordi folk ikke evner å være hyggelig
 
Det er noe jeg kunne funnet på å gjøre. 😉
Fy ! Det var en kombo jeg reagerte på - selvagt at han sperret avstigningen for folk - men også at han prøvde å vær litt "kjekk" over for pilotene - altså at han liksom litt søkte litt anerkjennese for interessen og det han sa over for "de der oppe"... Praling, heter det på godt norsk.
 
Nettopp vært en tur i butikken og der var det en ung dame som hadde på høyttaler på mobilen og bablet om "har du lyst på sånn eller sånn" Det går ikke an å planlegge litt FØR man går på butikken? I det jeg skulle gå mot kassen hørte jeg enda en kunde som hadde høyttaler på mobilen. Er det mulig?

Det viste seg at denne kunden ikke snakket med noen men hadde på radio på mobilen og det uten headset/ørepropper. :rolleyes::rolleyes: Hørtes ut som det var en nyhetskanal han hørte på
 
Ikke butikk - men type Bondens Marked og andre typer matmarked- som regel er jeg da ute etter en bestemt ting og vet om lag hva jeg skal ha.

Det er utrolig mange hensynsløse som tror at de som selger varer er det bare for å dele ut gratis smaksprøver å småprate med nysgjerrige folk. Særlig litt eldre kunder kan stå der å smake, spørre, spørre, smake peke og snakke om den gangen de var der og der og smakte ditt og datt, og hvordan gjør der det og det...

... og så vokser køen bak av folk som faktisk skal handle og er kjent med produktene fra før. Er det god tid og lite folk - så slå gjerne av en prat, men når det er horder med folk, så la nå handlende få førsteretten. Som regel kjøper disse pratmakerne svært lite også.
 
Har ikke lest hele tråden, men antar at folk som ikke kan kjøre i rundkjøring er nevnt. Ikke blinkes det til venstre og høyre, ikke plasserer de seg riktig (er feks ikke mange som kan best plassering i tre-armet rundkjøring), og ikke vet de at de har vikeplikt for de som er i rundkjøringen og tror at de med høyest fart kan dure gjennom uten problemer.
 
Trolig mest irriterende av alt;

- folk som ikke yter etter evne, men som forventer at andre leverer og står på pinne for dem.

Beskrivende for uhyggelig mange i dette landet.
Her er FlynnRider inne på noe vesentlig og som jeg kjenner meg godt igjen i med mine 50 år i arbeidslivet å snart 70 år i verden.

Mye av poenget er jo at en har flinke kloke ja nærmest superinteligente folk som samtidig er de beste arbeidsfolka og så har du streberne med albuene som er opptatt av posisjoner og å bli sett opp til og kunne se ned på.

Disse siste vil da i alt for stor grad havne i posisjoner de ikke burde hatt mens den som ikke har denne driven, egoismen om du vil men har de personlige evnene egenskapene til å virkelig gjøre en forskjell for samfunnet bare legger seg opp mot vinden å flagrer med gjenom livet.

Det er også derfor det meste går til helvete på første klasse.
 
Overvektige folk som setter seg ved siden av meg på bussen. Men jeg pleier å løse det ved å fortelle vedkommende på en høflig måte at han/hun nå er over på min del av toseteren. Det ender stort sett med at personen flytter seg.
 
Overvektige folk som setter seg ved siden av meg på bussen. Men jeg pleier å løse det ved å fortelle vedkommende på en høflig måte at han/hun nå er over på min del av toseteren. Det ender stort sett med at personen flytter seg.
Var det ikke du som syntes det var en uting med sekken på bussetet?
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp