Tour de France 2024

Nyeste kunngjøringer

Hva tenker dere om dagens etappe?
Philipsen er vel storfavoritt her? Innspurten virker å være mindre teknisk, selv med rundkjøring etter 1 km før mål. I tillegg er det bredere vei enn det var i går. Nesten flatt i finalen, så alt tyder vel på at Alpecin skal få til et godt tog og ta denne?
Så tidligere i dag en X om at det var teknisk i dag også. Sikkert knyttet til den innsnevringen som tv2-teamet snakker om nå.
 
Fin audition fra Uno-X i tilfelle en av superspurterne vurderer å bytte lag. Helt perfekt tog. Eneste som manglet var avslutteren, men det er jo bare en filledetalj.
 
Phillipsen skuffer litt. Virker ikke å være i samme form som i fjor. Groenewegen overrasker. Første større seier på 2 år. Trodde han nesten var over toppen av karrieren.
 
Petacchi sitt tog var jo helt enorm men så hadde de jo kronjuvelene i cancellara pg Flecha! Det Fassa Bortolo laget der stinka svidd
Aldri sett et skikkelig spurttog siden Cipollini tok den siste biten (eks99) brilliant! Fassa Bortolo var ok såklart. Men jeg har sett mange opptrekkertog for andre, Uno-X Mobility ble nesten eksemplariske ikveld. ;)
 
Sist redigert:
Godt å se pisset til Jasper endelig får konsekvenser.

Han gjorde sånnt 4 - 5 ganger ustraffet i fjor, da er det klart han fortsetter.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp