2024 Wimbledon

Nyeste kunngjøringer

Så var Murrays karriere over. Fin seremoni på Centre Court - veldig rørende video og kult og se Sue Barker tilbake som intervjuer. Men: Det er på tide nå! Han skal ha for forsøket, men jeg kommer ikke til å huske spesielt mye av comebacket etter operasjonen. I det hele tatt var det nok, sett i retrospekt, 2016-sesongen som ble Murrays sorti som toppspiller. At han klarte å vippe Novak av tronen der, en Novak i sin prime, sier alt om skottens toppnivå. En virkelig stor atlet på sitt beste. Kanskje en av tidenes beste forsvarsspillere, særlig på raskere dekker.

Ellers i turneringen: Tsitsipas taper tidlig igjen, og fortsetter dermed den merkelige trenden med fallende formkurve etter Paris. Trekningen er vidåpen på denne siden av tablået. Hvem som møter Zverev/Fritz i kvarten, er helt umulig å si.

Djokovic så ganske skral ut i dag, men vanskelig å vite hva man skal tro. Vet nok mer etter neste runde mot Popyrin, som er en dugelig gresspiller.
 
Så var Murrays karriere over.
Husk at han også spiller mixed doubles i Wimbledon, samt at han ikke har utelukket OL-deltakelse. Men etter OL er det nok over for både han, Nadal, og Wawrinka (og Monfils).

Djokovic så ganske skral ut i dag, men vanskelig å vite hva man skal tro. Vet nok mer etter neste runde mot Popyrin, som er en dugelig gresspiller.
Blir overrasket om han vinner mot en topp 10-spiller i årets Wimbledon.
 
Regner i dag, så spørs hvor mye tennis det blir på banene uten tak. Hadde sett frem mot Struff mot Medvedev, syns det ligger en skrell på lur.
 
Jeg har sett denne videoen 3 ganger nå, helt gåsehud hver gang!

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Dimitrov med enkel seier i dag, viktig etter den tøffe kampen mot Shang. Synd han har så tøff trekning, sannsynligvis Medvedev i neste (leder 2-1 i sett over Struff), så sannsynligvis Sinner og deretter Alcaraz. Men jeg skal krysse fingrene for han i det minste.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp