Nytt bunnivå for regjeringen, denne gangen Lubna Jaffery

Nyeste kunngjøringer

8 Jul 2023
10.146
Nei, jeg tenker ikke at en statsråd skal være frommere enn presten. Men akkurat dette tar kaka der en person som tross alt er i embeds medfør og skal representere en regjering og ikke seg selv.

 
Må si meg enig. Dette var et nytt bunn-nivå. Verre enn all kokkelimonken rundt pendlerboliger, metoo og reiseregninger. Og mye verre enn Vedum og Raja på Maskorama, osv.
 
Fysj tenke seg til den tiden politikere var elitister, som kun stilte i unikken eller kun hadde et dårlig skjult rykte for å vøre litt småkåt i et badekar på et hotellrom. Men det
 
Jeg liker det.

Bjudar på.

Per Borten gikk i truse. Ingen døde av det heller.

1719401266955.png
 
Har vi ikke nok underholdning og sjokk-faktor ellers i samfunnet allerede, uten at de som skal lede de mest viktige institusjonene våre også må hive seg på?

Det er rett og slett ikke seriøse folk som representerer oss lenger.
 
Per Borten gikk hjemme i underbuksa da journalister kom på døra. På den tiden gikk man i langbukse og underbukse og få brukte shorts. Kulturministeren vrengte frem jura på en Pride-tilstelning.
Ja, og det gjør meg ingenting.

Hadde det derimot vært på slottsmiddag hadde jeg sett annerledes på det.
 
Krenkehysteriet bare fortsetter.
Men for all del bare stå på.......

:cool:
Det har vel ikke så mye med å bli krenket å gjøre. Jeg blir f.eks ikke krenket om Jonas Gahr Støre står og tisser på gata. Men det gjør meg skeptisk til hans vurderingsevne.

Samme med statsråden her. Hun må flashe puppene så mye hun vil for min del. Men jeg synes ikke det er en god vurdering av henne.
 
Vel, det er tross alt bedre enn dette:

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp