Spleis for Diskutopia

CNN reports that Democratic House minority leader Hakeem Jeffries did not offer Joe Biden his endorsement when they met following the president’s press conference yesterday.

Jeffries “bluntly” shared the views of his caucus in the meeting, though CNN notes it is unclear if Biden asked for his support.
Og det skal liksom være en unnskyldning til å ikke sponse forumet??
 
I dag har Diskutopia vært i drift i 11 måneder. I løpet av de siste 11 månedene har mange milepæler har blitt nådd. Vi nærmer oss nå 800 000 innlegg med stormskritt. Og har etablert oss som Norges nest største nettforum. Å drifte et såpass aktivt forum koster naturligvis litt penger. Og for å kunne fortsette å drifte Diskutopia best mulig, er vi avhengig av deres bidrag.

Som et preventivt tiltak har vi besluttet å oppgradere forumets serverkapasitet foran fotball-EM og sommer-OL. Dette for å minske risikoen for at dere brukere skal oppleve problemer mens mesterskapene pågår. Dette vil naturligvis også medføre at forumets driftskostnader øker fremover.

Vi har derfor opprettet en Spleis-aksjon. Og vi håper at det vi har klart å skape de siste 11 månedene gjør at dere brukere ønsker å støtte oss i veien videre. Dette forumet ville ikke vært det samme uten dere.

Dette er pinlig å innrømme, men jeg har glemt hele spleisen. Sorry! Og ser den var avsluttet den 8.juli.

Men er det ikke noe kontonummer jeg kan betale inn til? Jeg vil jo gi et bidrag jeg også, for Diskutopia er det eneste stedet jeg diskuterer på. Og er veldig fornøyd med det :)
 
Vi har et kontonummer man kan donere til.

Fra Informasjon rundt donasjoner:
Det er også mulig å overføre penger til vår bankkonto:
Kontonummer: 1506.94.81733
IBAN: NO9515069481733
SWIFT/BIC: DNBANOKKXXX

Men er det ikke noe kontonummer jeg kan betale inn til? Jeg vil jo gi et bidrag jeg også, for Diskutopia er det eneste stedet jeg diskuterer på. Og er veldig fornøyd med det :)

Jepp, se denne over her, så det er mulig.
 
Endelig resultat kommer med Årsregnskapet når det kommer ut, da bankinnbetalinger er noe som det er åpent for hele året rundt.
Jeg glemte å skrive brukernavnet mitt i meldingen på innbetalingen. Men dere skjønner nok hvem det er fra, siden dere har min e-mail adresse registrert her og den inneholder mitt rette navn :)
 
Hva ble resultatet av spleisen inkludert bankinnbetalinger? Rundet dere 40k?
Endelig resultat på Spleisen ble 41 950,– brutto, så etter at Spleis har tatt sitt så er det vel litt i underkant av 40k. Jeg har ikke tilgang til bankkontoen, men mener det var snakk om 3-4 direkte innbetalinger i tillegg, som kanskje vippet oss over 40k. Som Canucks sier, så kommer alle detaljene i alle fall senest på årsregnskapet, om ikke før.

Uansett en meget solid dugnad, som viser at det selv i 2024 fremdeles er mer enn nok vilje til å ha et forumtilbud tuftet på helt frivillige bidrag, i stedet for reklame, spons, premiumabonnement eller lignende. Det varmer et gammelungt forumhjerte. :)
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp