Hva ser du på akkurat nå?

MV5BYzk0NDRjOGMtNzgxYi00YWQyLWJlZmQtN2Q3YTBmNmQ2NmU4XkEyXkFqcGdeQXVyMTA5NzI2MQ@@._V1_.jpg

Walker, Texas Ranger - Sesong 2 Episode 19: Skyjacked (1994)

Når du ser navn som Brian Thompson, Wings Hauser eller Frank Vincent, så vet du at disse tvilsomt vil dukke opp som mors beste barn, og slik er det også med en annen erke typisk skurkeskuespiller i Patrick Kilpatrick.
Sistnevnte sitter på dødscella og avventer sin straff, men det blir noe krangel om i hvilken stat henrettelsen skal finne sted, og det hele ender opp i lufta med en flykapring på vei til Texas, selvsagt med Walker og Trivette om bord med ørten terrorister.

Som alltids løses alt i livet med noen veldreide rundspark og "Nå er det min tur til å lære deg noe!" moralsk visdom fra helten.

Ellers litt komisk når Walker havner i feil ende av flyet grunnet en forsikringsgubbe som nekter å oppgi plassen sin, grunnet hans "erfaring" med at jo lenger bak i flyet du er, desto større er overlevelsessjansene.

5,5/10
 
Nascar - Streets of Chicago - live race på gatene i Downtown Chicago. Det regner, det sladdes en del.
 
Nettopp ferdig med dagens episode av Love Island UK på Dailymotion. Nå tilbake til Folkets deltager på VGTV+.
 
Akkurat nå ser jeg på NRK1: Kari Bremnes og KORK.

Utrolig flott dame, skulle jammen ikke tro hun er 67 år gammel.
 
En gammel episode av Charterfeber på Viaplay (lader opp til ny sesong med de gamle sesongene som er tilgjengelige, men spoler over de jeg ikke liker)
 
Børster støv av Robert Stoltenbergs «Borettslaget». Fantastisk morsomt gjensyn, ler like godt av flere av karakterene som for 20 år siden.

En serie som sikkert hadde fått stempel som «woke» hvis den ble gitt ut i dag…
 
Ser for tiden på Neste Sommer i reprise. Morsom serie som dessverre tapte seg en god del når Pia Tjelta forsvant.
 
Går stort sett i Legion og gjensyn med Schitts Creek. Et par filmer her og der.
Vurderer å begynne på The Expanse og Halo.
 
Jeg har planer om et gjensyn med The Expanse selv - bare finne et passende tidspunkt, kanskje til høsten. Fantastisk serie - og noen herlige karakterer.
Begynte på den da den kom, men syntes ofte politikk blir så kjedelig i serier så ga opp. Men vil prøve å gi den en ny sjanse.
 
Begynte på den da den kom, men syntes ofte politikk blir så kjedelig i serier så ga opp. Men vil prøve å gi den en ny sjanse.

Ja, det er vel litt politikk der. Jeg har aldri tenkt på det som et problem selv - håper du kan overse det og komme videre i serien.

Carmina Drummer

IYvGIo2.jpeg


Kuleste karakteren 💕 en av mine All-Time favorittkarakterer innen film & serier.
 
Filmkveld om noen minutter, når akvarielyset slår seg av - mørklegger stua, legger vekk mobil, slår av pc.

Først ut blir den andre filmen i Rurouni Kenshin serien - litt åpent etter det, mulig The Power of the Dog og den danske filmen Skyggen i mit øje.
 
Gjensyn med Beverly Hills Cop.
Eddie Murphy on top of his game i denne filmen, kjeften går som en mitraljøse og det er underholdende nok :) 80tallet var hans tiår, men det stopper jo der.
Synes at både The Nutty Professor (1996) med en noe mer seriøs og sårbar utgave av Eddie samt den litt glemte actionfilmen Metro (1997) var slettes ikke gærne 90-talls forsøk. Spesielt Metro var langt mer hardtslående enn hans tidligere actionfilmer på den tid i Beverly Hills Cop 3 (1994) eller Another 48 Hrs. (1990).
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp