Tottenham - Overgangstråd sesongen 2024/2025

Da er det bekreftet at Højbjerg er solgt til Marseille. Lån med obligatorisk opsjon på kjøp. En god spiller på sitt beste, men det er helt greit at han drar nå.

I dag ble det også bekreftet at Matthew Craig lånes ut til Barnsley.

Som nevnt i innlegget over er ikke Bryan Gil og Sergio Reguilon med på Asia-turen. Det skal være snakk om en overgang til Girona for Gil.

Jeg er glad for at vi har tatt en god opprydning i stallen hittil i sommer, og at det er planer om flere ut. Så langt ser det slik ut (jeg gidder ikke å finne troverdige kilder på overgangssummer nå):

Inn:
Archie Gray - Leeds - kjøp
Lucas Bergvall - Djurdgården - kjøp

Ut:

Joe Rodon - Leeds - salg
Eric Dier - Bayern Munich - kontrakt utløpt
Tanguy Ndombélé - Nice - kontrakt terminert
Ivan Perisic - Hajduk Split - kontrakt utløpt
Japhet Tanganga - Millwall - kontrakt utløpt (hadde opsjon på 1 år forlengelse)
Ryan Sessegnon - uten klubb - kontrakt utløpt (hadde opsjon på 1 år forlengelse)
Pierre-Emile Højbjerg - Marseille - lån med obligatorisk opsjon på kjøp
Troy Parrott - AZ Alkmaar - salg
Matthew Craig - Barnsley - lån
 
Nei vi får håpe det skyldes god scouting i Asia.
Sør-Koreansk fotball har mange unge talenter for tiden.
 
Det ser ut til at det blir et nok utlån for Bryan Gil. Synd at vi ikke klarer å få solgt han. Hittil i sommer har vi jo vært flinke til å bli kvitt spillere i stedet for irriterende utlån.
 
Vi skal være i forhandlinger om Solanke i Bournemouth . Isåfall svært interessant for Ange vil jeg tro, men kommer ikke billig. £60 millioner er det snakk om (release clause).

Ricarlisson ryktes samtidig til Saudiligaen, men er selv interessert i å holde seg i London.

 
Har lest at Richy ikke vil til Saudi, noe som er fullt forståelig om man ikke tenker kun på lommeboken. Richy er en bedre spiller enn Solanke, om han holder seg skadefri. Men så var det det siste da, kan han holde seg skadefri?
 
Richy er en bedre spiller enn Solanke, om han holder seg skadefri.

Tja, "I agree to disagree" som det heter.
Har sett mye av Solanke de siste sesongene og han er flink til å gjøre de riktige tingene, og kommer til mye sjanser, er 26 år nå og i sin beste alder.

Men de har jo begge sine styrker.
 
Med tanke på alle skadene til Richarlison, så hadde det ikke gjort meg noe om vi fikk solgt han for 60 mill og kjøpt inn Solanke for 60 mill. Men å bruke så mye penger på sistnevnte når Richarlison fremdeles er i klubben er jeg skeptisk til.
 
Tviler på at vi får lov til å se en frisk Richarlison over en lengre periode, derfor Solanke nok ville vært en forsterkning. Richarlison var enten innbytter for Kane, spilte høyre kant, eller spilt med skade når han først fikk sjansen som spiss. Han har kun vært frisk mens han har spilt spiss i en periode over 10 kamper, og det var da han scoret i snitt hver kamp.

Solanke og Neto er på blokka. Får se hva vi får til.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp