Følg med på videoen nedenfor for å se hvordan du installerer nettstedet vårt som en nettapp på startskjermen.
Notat: Denne funksjonen krever for øyeblikket tilgang til nettstedet ved hjelp av den innebygde Safari-nettleseren.
Hun har hangover etter gårsdagens eskapaderHvor er sodd-dama?
Vi snakker om en landsdel her som også synes kaffe full av grut blanda med dårlig hjemmebrent er fantastisk.Hvor er sodd-dama?
I forbindelse med Sodd så er det flatbrød som er hovedretten.Sodd er sikkert sunt. Året rundt.
Har funnet ut at de brukte ordet syde i stedet for koke tidligere, og sodd betyr noe som er sydet eller sjoda. Altså noe som er kokt i vann. Sånn sett er det bare å koke noe i vann og kalle det for sodd.
Liker grønnsakssuppe med magre kjøttboller, som det vel er? Men en merker godt at retter som Joikakaker (Vilt-i) eller burgere metter mer. Så skal en da også proppe i seg masse flatbrød attåt sodden.
Det er kanskje det dummeste jeg har lest her inne. Og det fra en signatur jeg har respekt for. Dårlig humor, i beste fall.Sodd er ikke mat. Ferdig snakka. Det er et avfallsprodukt.
Det får du leve med. Det er en rett laget av det man ikke ville ha i øvrige kjøttsupper. Melboller ??Det er kanskje det dummeste jeg har lest her inne. Og det fra en signatur jeg har respekt for. Dårlig humor, i beste fall.
Raspeballer er jo hovedsakelig også laget av mel, men det er jo godt da.Det får du leve med. Det er en rett laget av det man ikke ville ha i øvrige kjøttsupper. Melboller ??
Suppelapskaus her på Vestlandet.I Fredrikstad kaller vi bare dette lapskaus.
Ei viss datter kan skrive under på dette ja. Sodd er tradisjonsmat hver 17 mai, og da må det være Inderøysodd som er et festsodd, Røra flatbrød, Inderøy-akevitt og pilsnerøl.Sodd er da nyedelig mat! Men så er jeg vel også noe sånt som en åttendedels trønder.... Veldig anstendig mat å servere om man ikke gidder lage annen mat. Det er høy kvalitet på de beste frosne boksene. Vet at mine foreldre ofte serverte når gjester kom langveisfra og gjerne ville ha noe varmt om kvelden, uten at det er full middag, og ikke noe jobb å lage.....
.. beste soddet fikk jeg da vi var på korpstur og spiste sodd ved museet på Stiklestad. Som tenåring var det kanskje ikke det beste jeg har fått, men man skjønte jo at dette var noe de var stolte av og noe man skal behandle med respekt!
Regner med en viss datter kan skrive under på dette :-D
Om man kutter ut Inderøy-akevitten, pilsnerølet og nyretalget, så går det vel bra lell?Ei viss datter kan skrive under på dette ja. Sodd er tradisjonsmat hver 17 mai, og da må det være Inderøysodd som er et festsodd, Røra flatbrød, Inderøy-akevitt og pilsnerøl.
Oppskrift på Inderøysodd https://norsktradisjonsmat.no/oppskrift/sodd-fra-inderoy
Man kan selvsagt kutte ut akevitten og pilsnerølet og erstatte det med ingefærøl, men nyretalget må med i de mektige bollene.Om man kutter ut Inderøy-akevitten, pilsnerølet og nyretalget, så går det vel bra lell?
God kaffe med god hjemmebrent er nå godt. Noen spesiell grunn til at du mener at trønderne heller vil gå ned i kvalitet?Vi snakker om en landsdel her som også synes kaffe full av grut blanda med dårlig hjemmebrent er fantastisk.
Det er nå helt vanlig over store deler av landet og i store deler av Europa og Asia å bruke melboller.Melboller ??
Veldig vanlig her i landet ja:Det er nå helt vanlig over store deler av landet og i store deler av Europa og Asia å bruke melboller.
Dette drakk vi her på Vestlandet før vi hadde tilgang til pol. Når polet kom, forsvant både hjemmebrent og "puroen"God kaffe med god hjemmebrent er nå godt. Noen spesiell grunn til at du mener at trønderne heller vil gå ned i kvalitet?
Vi bruker essensielle informasjonskapsler for å få dette nettstedet til å fungere, og valgfrie informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.