Slaget om NordNorge

Mener dette er den beste artikkelwn fra en som har bodd mange år det oppe i isødet. Han viser fint fram det språklige bildet mediene det oppe har brukt siden Espejord dro fra Nederland til B/G har vært ei suttring og klaging konstant siden med et språkbruk rettet mot enkelt personer som er forkastelig. Er også en del som har gått på venner og familiemedlemmer til disse spillerrn og treneren og nå må dere der oppe kutte ut denne offerollen. Går til helvete med laget når alle konser om alt annet enn eget lag.

Det er ikke forkastelig.
 
Det er ikke forkastelig.
Jo det er det, at dere ikke skjønner at en slik hetsing av folk er forkastelig sier alt om dere, når man går på famile og venner av folk da har det gått alt for langt! Samt en del disse personenen har fått på privaten er langt over alle grenser. Greit å være sur, sint, forbannet osv. der og da, men i årevis etter på er bare smålig! Voks opp og gå videre


Jeg var sur på Høgli når han dro til dere, men kunne aldri funnet på å hetse han for det. Jeg var sur på Ørjan Berg når han streiket seg til RBK, men heller ikke han eller hans nære og kjære fikk føle det på kroppen fordi man har skamvett! Spillerne fikk buing i mot seg og noen meldinger slengt etter som seg hør og bør på kamp, men det var også det. Skulle man sittet der å hate alle som drar så hadde man ikke hadd mye glede av fotballen for å si det sånn!

Bu på dem på kamp, sleng litt meldinger på og før kamp, lag en tifo/banner, men ellers så bør man klare å oppføre seg sivilisert.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp