Fredrikstad FK - Sarpsborg 08 (Østfold-derbyet - 13/4)

Vil tro det blir opprettet dialog ja. Blir jo selvsagt ikke helt riktig at klubben S08 skal stå til ansvar for at supportere de ikke styrer oppfører seg som idioter dog. Mulig det går an å ta det på forsikring?
FFK har jo også selv et ansvar for sikkerheten og at de ikke klarer å forhindre at det blir smuglet med pyro på tribunen på deres eget arrangement. S08 retter i alle fall opp litt av inntrykket hvis de tar regninga, men mulig deres egne supportere blir pissed for at de er greie med FFK?

Og ja, jeg vet supportere er flinke til å smugle pyro på steder vakter og vektere ikke har lov til å sjekke særlig nøye.
Hvilke klubber (andre enn Bodø/Glimt) klarer egentlig å forhindre at det smugles inn pyro på eget arrangement?

Pyro ser vi overalt og det går stort sett veldig bra. Noen må faktisk ansvarliggjøres etter hendelser som i går, ellers blir det fritt frem for alle. Da mener jeg kollektiv straff for bengalkastende klubb er mye bedre enn alternativet; Politi på bortetribunen som plukker ut enkeltindividene.
 
Fire bonuspoeng på årets tre første Eliteseriekamper.(kun noen cm fra seks poeng).

Vi har tatt Eliteserien på en fin måte og har virkelig fått igjen for de harde treningsøktene vi trent på i vinter. Vi takler tempo på en utmerket måte nå, takket være den gode mostanden vi har møtt i de tre første kampene.

Og publikumsmessig ligger vi helt I toppen med vårt snitt på ca. 11000. mennesker på de to første hjemmekampene våres.

Det var ikke mange i fotball Norge som levnet oss mange poeng i de fire tøffe kampene vi i tur orden skulle møte Bodø/Glimt, Brann, Sarpsborg og Viking. Egentlig 0. poeng var stort sett alle enig om.

Hadde vi hatt marginene, eller cm med oss mot sarpingene i går på slutten av kampen, hadde vi stått med seks bonus poeng.

Men, vi skal likevel være fornøyde med et poeng, siden vi lå under to ganger og scoret to minutter på overtid. Sarpingene(spillerne) preket om at de skulle slå oss pga deres erfaring og var sterkest i hodet, Berget og Johansen mente blant annet dette.

Ellers mente flere sarpinger at vi ikke hadde nok kvalitet i laget for å hamle opp med(stjernespillerne) til Sarpsborg som skal kjempe om medalijer i år.

Men, fasisten viste jo virkelig hvem som var sterkest i hodet å spille til dommeren blåste av kampen. Og tabellen viser jo at vi er bedre enn sarpingene der også.
Sarpsboeg er gode på bånn, så de kan bli liggende der en stund til. Mens FFK er gode på handling og klatrer stadig oppover på tabellen.

Vi kan øke bonuspoengene våres med et, eller tre poeng til ...hvis vi vinner, eller spiller uavgjort borte mot Viking neste søndag(vi spilte uavgjort treningskampen for noen uker siden). Blir ikke overasket om vi klarer det, for nå er det så mye deilig selvtillit inne i laget at alt kan skje.

Synes der er meget bra gjort av FFK at vi imponerer så mye som vi gjør når vi mangler motoren i det offensive spillet vårt, mr Bjartalid. Heldigvis er han klar til Sandefjordkampen(han sa det til FB i går).

Og det er bra at vi klarer oss så godt uten forsvarssjefen Mads Nielsen også, men nå er han skadfri og det er bare tidsspørsmål før han får noen spilleminutter, satt faktisk på benken i går.

Ellers avslutningsvis må vi skryte av Fredrikstadguttane Rafn (tredje sist på pasningen til målet til Kjelsrud) og Begby (synd at ikke det fantastiske skuddet hans gikk inn) med sine offensive krefter som virkelig var grunnen til at vi klarte uavgjort. Må heller ikke glemme Fischer med sin fantastiske redning( som holder på rulle over streken). Han hadde en lignende redning mot Brann også. For en keeper vi har fått.

Og selvsagt Kjelsruds mål to minutter på overtid, magisk og se den gå inn, ser virkelig ut som vi har fått en ny og fysisk sterkere Kjellemann.

NTB skryter av publikum når Kvile utligner til 1-1. -Når tror jeg Fredrikstad stadion holder på å rase sammen. Så myyyye skryt til Sørsia og alle de andre 10000. Fredrikstadfolka som virkelig heiet(hjalp) FFK til et fult fortjent poeng.

For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.
 
Bjørlo tilbake på treningsfeltet og tror ikke han har pådratt seg hjernerystelse. Er ikke dette useriøst av FFK’s støtteapparat ? En albue midt i ansiktet og tilnærmet drapsforsøk i følge FB så er han allerede oppe å går !
 
Til dere som lurer på hvordan Mikkjal og trenerappeatet jobbet underveis i kampen mot sarpingenene.

FFKs trenerteam går veldig taktisk til verks, de går igjennom video og hva de har sett i 1. omgang.

Dette for rette på ting å finne bedre luker mens de sitter med pc og har et voldsomst utstyr på trenerbenken.

De har en persen oppe på tribunen som jobber med analyse underveis i kampen med direkte link ned til trenerne på benken som skal jobbe med dette i pausen .
 
Nå begynner oppvasken fra derbyet,.for de som er interessert.

 

"Sarpsborg 08 har fått en bot på 120.000 kroner fra Norges Fotballforbund etter hendelsene på Fredrikstad stadion der det ble kastet bluss på banen."

Noen som har info om FFK sin straff?
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Mest likte innlegg

Tilbake
Topp