Eliteserien Fantasy 2024

Nyeste kunngjøringer

Ligger på 62p, men venter på at Crone skal komme inn for Soltvedt så lander på 68.
Ligger på 5600OVR nå, men går nok opp litt til når Crone poengene kommer inn.
Cappet selvfølgelig feil Sandefjord spiller.
Samtidig dikk jo Haugaard en del poeng på den straffebommen.
Sånn passe fornøyd med bruk av RO chippen. Ok poengsum og ble kvitt de -12.
Har egentlig bare forskyver problemene en runde. Erlien og Høgh må ut. Kristiansen og Ruud Tveter er heller ikle gull å sitte med, men FFK spillerne er i hvert fall i spill igjen.
Så klarer meg kanskje med en -4
 
Utrolig nok grønne piler til tross for den straffemissen til Tveter. 60(-4). Rank på ca. 3000.

Denne runden viser litt av marginene i Fantasy. Jeg tar inn Markovic, men ender til slutt opp med å cappe Tveter p.g.a. straffene. Så ender det altså opp med at han får straffe i begge kampene. Den første straffen fjernes av VAR. Og den andre bommer han på, før han kroner det hele med å misse på returen også. Rett før fristen valgte jeg å gamble på å ta inn Keto, og ikke Hauggard for -4.

Det er en helt enorm sving. Hadde den første straffen ikke blitt fjernet av VAR, og ART scoret på begge, hadde ART fort endt på opp mot 15 poeng inkl. bonus.

Jeg sliter virkelig med å få til Eliteserien Fantasy. Bommer sykt mye på 50/50-avgjørelser
 
Sist redigert:
Sitter med følgende gjeng inn mot runden:
Fischer
Stray Molde, Crone, Norheim
Grønbæk, Tripic (K), Eriksen, Bjørlo
Finne, Høgh, Ruud Tveter
Haugaard, Markovic, Kristiansen, Mietinnen


Kjøre inn Salvesen / Sæter / Nunez for Høgh (gitt at han ikke starter) eller spare byttet og kjøre inn Markovic fra benk?
Hva tenker dere?
 
En jeg absolutt vurderer inn for Høgh på søndag!
Sæter er jo en gigantisk kjeks. Vi ble advart da vi tok han inn og cappet han 16. mai. Med rette. Det ble katastrofe for oss som gjorde det. Men jeg vurderer han utrolig nok igjen :) Har jo ikke så mye å tape. Noe smart må man jo finne på for å prøve å ta inn litt tapt terreng.... Men hadde fristen vært i dag, hadde jeg gjort Høgh -> Salvesen. Det skal i allefall komme klare indikasjoner/lekkasjer på at Sæter starter om jeg skal ta den sjansen igjen. Det er vel heller tvilsomt siden RBK spiller kveldskampen såpass lenge etter fristen.

Vurderer også å bare benke Høgh for å få 2 gratisbytter i neste runde. Da må jeg spille både Markovic og floppen Ruud Tveter.

Utelukker heller ikke Nordås. Han så god ut mot Sandefjord, og er vel rimelig spikra nå når Erlien er ute i lengre tid skulle man tro. Liten fun fact ang. Nordås. Han har fått målpoeng bare 3 ganger i år, og alle gangene 2 målpoeng. Så når han først leverer, så leverer han tosifret. Bra program de 5 neste; HamKam, KFUM, SIF, KBK, RBK.
 
Sist redigert:

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp