Strømsgodset Klubbtråd

Marko Farji har mye bra ved seg. Men han tar altså så sjanseløse valg i 9/10 tilfeller at man blir jo redd
Haha, tenkte akkurat på noe lignende.
Han er litt som en fustalspiller/hjullvisper som gjør mye riktig og har noe med seg men end product nesten alltid fraværende.

Lurer på om ikke et direktespillende Sandefjord kan være mer effektive enn et iskaldt Godset angrep.

Har igrunnen nok sjanser til å avgjøre dette til pause med ledelse 1-0 men då står vi med forsvaret på 5-7 meter og ingen gidder å presse SF gubben på 16. Da får man som fortjent.

5-3-2 hjemme mot SF ❤️ Håper vi setter en kontring eller to i andre omgang og at at jeg får skjenn av supersupporterne.

Ingen hands, men likevel en klassisk situasjon det fort kunne blitt dømt på i andre oppgjør.