Friidrettssesongen 2024

Jeg skal ikke klage på SS, synes dette går stort sett bra. Du må ha litt erfaring og være systematisk, skal du følge med på rundetider på en 200m bane
Tror det er nyttig for Christina VD å ha en litt friere rolle som i dag. Men håper at Vebjørn kommer inn i tillegg når det blir NM til helga. Det manglet kunnskap om de fleste løperne i dag.
 
Ja, det var virkelig leit, en ung og nybakt rekordholder som kunne preget maratondistansen i mange, mange år fremover.
 
Triste greier. Også den andre store maratonstjernen fra Kenya som dør i ulykke i ung alder i løpet av et drøyt tiår. Sammy Wanjiru døde jo også i omtrent samme alder.
 
For å se dette innholdet trenger vi ditt samtykke til å angi tredjeparts informasjonskapsler.
For mer detaljert informasjon, se vår informasjonskapsel-side.

Utrolig trist. Det er ikke ofte jeg blir sjokkert av dødsfall, men nå ble jeg det.
Kiptum var jo mannen som skulle ta mennesket under 2 timer på maraton. Der mistet verden noe som kunne blitt historiens maratonløper. Nitrist.
 
Vet ikke om det bare er meg, men synes det er vanskelig å ikke lese et og annet mellom linjene i Nordstad Moens kommentar om Kiptums karriere:

"– Det er eksepsjonelt. Det å gå fra å være ganske god på halvmaraton, og så til å dominere på den måten, det er ganske unikt."
 
NRK1 viser redigerte sendinger på 40 min fra NM Inne på lørdag og søndag fra 1820 til 1900. Bra, NM sendinger er de friidrettssendingene jeg liker best. I NM Inne så mangler som regel de beste, men er redd de plukker ut noen av de mest kjente og har fokus på de. Jeg håper det blir sendt mest mulig "idrett", kanskje vi da kan bli kjent med noen av de mindre kjente.
 
Hebry Rono er død, 71 år gammel . Jeg husker han godt , spesielt for at han satt verdensrekord på 5000 m i Knarvik i 1981 . Sannsynligvis den eneste vrekorden den banen kommer til å ha før Dovre faller .
Ellers så satt han 4 verdensrekorder på 4 forskjellige distanser (3 - , 5- og 10000 m samt 3000 m hinder) i løpet av 81 dager i 1978 . En vanvittig imponerende prestasjon .
 
Cameron Myers (17) løper en engelsk mil på 3.52 og er rett i hæla på Wightman og McSweyn, sistnevnte vant løpet i Melbourne.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp