2024 ATP Tour

Om han holder seg inne i topp 2 til og med ferdigspilt Cincinatti er rekorden hans alene.

Flisespikkeri, men må vel holde seg som nr. 2 også uken etter Cincy skal han få 597 uker? Meget sannsynlig at han ender på samme antall som Nadal, da han forsvarer 1000 poeng der.
Tipper han tar rekorden for topp 4 i år og topp 5 neste år. Topp 10 kommer vel helt an på om han også spiller i 2026.

Har også en mulighet på 1. plass igjen dersom han skulle vinne i Montreal uken før, da Sinner forsvarer 1000 poeng. Men lite sannsynlig at Nole i det hele tatt stiller der.
 
Om vi isolert sett ser på h2h-stats er dette gunstig for Nadal. Djokovic leder 30-29.
Meget spent på en evt. odds der. Jeg vil si en slik kamp er helt 50-50. Oppløftende resultater fra begge to i deres siste turnering, men spillet og motstanden var så som så.
 
ATP-turneringene denne uka (utenom OL, som starter i dag) går mot slutten.

I Kitz er det finale mellom Gaston og Berrettini. Franskmannen jakter sin første tittel, mens Berrettini kan ta sin andre tittel på rad og sin tredje for året.

I Umag er det finale mellom Cerundolo og Musetti, så bra kvalitet der. Cerundolo slo Rublev i semien, mens Musetti slo stortalentet Mensik.

I Atlanta er de kommet til semier, og disse står mellom Shang/Thompson og Yoshioka/Rinderknech, så ingen amerikansk suksess tross mange profilerte deltakere.
 
Da er legenden pensjonert! Fikk heldigvis med seg et par gode opplevelser fra Paris.

skysports-andy-murray-wimbledon_6597505.jpg
 
Semifinaleklart i Washington. Er tross alt en ATP 500, så verdt å skrive litt om. Semiene utkjempes av:

Tiafoe - Korda
Cobolli - Shelton

Tiafoe slo Rublev i kvarten, så motgangen fortsetter for russeren, men gøy å se Tiafoe røre på seg igjen. Korda har spilt veldig bra så langt i turneringa og er nok allikevel knepen favoritt der. Shelton er klar favoritt mot Cobolli, selv om italieneren er i framgang. Ble for øvrig et skikkelig drama i kvarten mellom Shelton og Shapovalov, hvor sistnevnte ble diska etter å ha slengt racketen flere ganger og deretter ropt ganske stygt til en heckler på tribunen. Shelton skal visst ha vært kritisk til diskinga. Uansett skjedde det da Shelton hadde tre matchballer i tiebreak, så han hadde vel vunnet uansett.
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp