Nyeste kunngjøringer

Rene ord for pengene fra Ho. Meget spesielt av Osnes å kalle det for en hekt. Meeeget spesielt. Men oki. Nok bitching. Nå er jeg ferdig med situasjonen.

Midtstopperne til Vålerenga er gode i dag. Resten av Vålerenga-laget har vært så boss som jeg knapt har sett på mange år.

Nei, Brann kan man trygt si ikke er noe match for Vålerenga. Denne naive taktikken til Ho skaper ingenting mot et solid og profesjonelt VIF.

Brann må styrke forsvaret og sentral midt dersom denne spillestilen skal kunne fungere på lang sikt.

Ja, relativt absurd å tape denne kampen. Vanskelig å kritisere Ho for noe heller når man dominerer såpass som man gjør. Å spille på en annen måte hadde neppe vært bedre.

Yess, den var viktig.
Seier på en skikkelig dårlig dag. Vi tar den!
Vi var god en periode fra rundt 60 min.og utover.

Oi, offsiden også helt tydelig feil på bildene. Vålerenga har 2 spillere bak ballen. Dette blir jo bare enda mer bittert. Vi skulle egentlig ledet etter første omgang med korrekt dømming. Heia VAR.

Opererer man med VAR i damefotballen?

Uavgjort da Kolbotn tok imot Stabæk:

Da er den fjortende serie runden av Toppserien 2024 ferdig spilt og i den første av fem kamper, møttes Kolbotn og Stabæk:

Kolbotn 1-1 Stabæk

Mål Kolbotn:Johanne Fridlund 64 min

Mål Stabæk: Iris Omarsdottir 53 min

Gult kort Kolbotn: Liliana Malloul 70 min

Det endte altså 1-1 og uavgjort da Kolbotn hadde besøk av Stabæk, etter en målløs første omgang, kom kampes første mål etter 53 spilte minutter da tok Stabæk ledelsen 0-1 ved Iris Omarsdottir, før Kolbotn utligner til 1-1 ved Johanne Fridlund etter 64 spilte minutter, før det blir gult kort til Kolbotn og Liliana Malloul etter 70 spilte minutter, etter å ha hindret Iris Omarsdottir i å ta et raskt frispark. Flere mål eller kort blir det ikke i denne kampen, Kolbotn skal møtte Arna-Bjørnar i Bergen til helgen, Mens Stabæk måter Vålerenga hjemme på Nadderud stadion

Vålerenga vant stort mot Røa:

Da er den fjortende serie runden av Toppserien 2024 ferdig spilt og i den andre av fem kamper, møttes Vålerenga og Røa:

Vålerenga 5-0 Røa

Mål Vålerenga: Ylinn Tennebø 2 min
Emma Stølen Godø 11 min
Karina Sævik 20 min
Tuva Lotte Leschbrandt Espås 77 min

Sædís Heidarsdóttir 90 min

Det bløe altså stor seier for Vålerenga tok imot Røa til dyst, kampes første mål kom etter bare 2 spilte minutter, ved Ylinn Tennebø, før Emma Stølen Godø doblet ledelsen til Vålerenga til 2-0 etter 11 spilte minutter, før Karina Sævik øker ledelsen til 30 etter 20 spilte minutter, dette er også pause resultatet. Etter hvilen øker Vålerenga til 4-0 etter 77 spilte minutter ved Tuva Lotte Leschbrandt Espås før Sædís Heidarsdóttir fastsetter resultatet til 5-0 etter 90 spilte minutter, flere mål blir det ikke i denne kampen, Vålerenga skal Nadderud og møtte Stabæk der på søndag, mens Røa får besøk av Rosenborg på lørdag.

rssten av etter kamprapporten fra helgen og kampen i mår kommer i morgen tidlig, tidlig. Beklager dette men jeg er ganske sliten og prøver bare etter beste evne, men lover at det kommer i morgen tidlig, og at før kamp rapporten for helgen kommer lørdag morgen, det kam hende at etter kamp rapportene etter helgen som kommer blir noe av det siste jeg gjør, trodde det skulle gå fint med en sesong til med skriving, men pga. mye annet , Etter kamp rapportene etter helgen som kommer, kommer på mandag ettermiddag, tirsdag ettermiddag og kanskje onsdag også, igjen beklager dette.

Sist redigert:
Nei. Men akkurat i dag skulle jeg gjerne sett at man gjorde det. Helt kamp- og tittelavgjørende dommerfeil. Er ikke sånn serien bør avgjøres.

Selv brann.no er enig i at offsideavgjørelsen var korrekt.
Og den lettere krakilske treneren til Brann var helt på trynet. At han var uenig i straffeavgjørelsen er greit, men han mener at Tvedten i etterkant skal straffes hardt for å filme.

Se bildene igjen. Det ligger to Vålerenga-spillere nærmere streken før nærmeste Brann-spiller (utenom keeper). Da er offsiden feil. Jeg trodde den var rett første gang jeg så den også, men ikke etter at jeg fikk se de rette bildene etter kampen der man fikk se det litt nøyere.
Straffesituasjonen taler egentlig for seg selv, så den er jo egentlig ikke så mye å diskutere. Ganske åpenbar konstruering av straffe om ikke annet.

Uavgjort da Åsane tok imot Rosenborg:

Da er den fjortende serie runden av Toppserien 2024 ferdig spilt og i den tredje av fem kamper, møttes Åsane og Rosenborg:

Gult kort Rosenborg: Ina Birkelund 16 min

Det blir altså 1-1 og uavgjort da Åsane tok imot Rosenborg til dyst i Bergen i helgen, Først får Rosenborg og Ina Birkelund gult kort etter 16 spilte minutter da hun tar livtak på Løvås som om hun drev med livredning, før kampens første mål kom etter 18 spilte minutter ved Marina Jensen og dermed ledet Åsane 1-0, men utligningen skulle komme for Rosenborg etter en dobbelmulighet noen minutter før målet kommer, først var det Holum som prøvde seg fra høyre, før Andreassen fra det som virker som et spennende hold dette var etter 21 spilte minutter, men så etter 34 spilte minutter sitter utligningen for Rosenborg, ved Cesilie Andreassen og dermed 1-1, flere mål blir det ikke i denne kampen, men noen gule kort til Åsane skal det bli, først får Norun Skjeldal gult kort for å stoppe Berre på vei fremover etter 53 spilte minutter, så får Selma Løvås gult kort etter 89 spilte minutter, etter at hun bruker lang tid på å ta et innkast, før Åsane treneren Øyvind Tjelde Haga får gult kort etter 90+1 silte minutter, for kjefting. Åsane skal møtte Brann til Bergens derby på Brann stadion i morgen (lørdag), mens Rosenborg skal til Oslo for å møtte Røa der.

Uavgjort da Arna-Bjørnar tok imot LSK Kvinner til dyst:

Da er den fjortende serie runden av Toppserien 2024 ferdig spilt og i den fjerde og nest siste av fem kamper, møttes Arna-Bjørnar og LSK Kvinner:

Nora Nøss 63 min

Det ender altså 1-1 og uavgjort da Arna-Bjørnar og LSK Kvinner møttes til dyst på Arna Idrettspark først får Arna-Bjørnar gult kort etter 20 spilte minutter til Marie Andersen etter å ha gått rett i kroppen til Ivanovic, før Arna-Bjørnar skårer etter 23 spilte minutter og 1-0 ved Anna Nigardsøy, før Tora Ose får gult kort etter 37 spilte minutter, etter å ha satt ut en fot og hekter Ivanovic, 1-0 er også pause resultatet. Etter hvilen får først Stine Hovland gult kort etter 47 spilte minutter etter å ha holdt Ivanovic kynisk igjen på LSK Kvinners halvdel, får Nora Nøss, får gult kort etter 63 spilte minutter, etter en forselse på midtbanen, før LSK Kvinner utligner til 1-1 etter 85 spilte minutter ved Miljana Ivanovic, det blir hverken flere mål eller gule kort i denne kampen, Arna-Bjørnar skal ta imot Kolbotn hjemme i Bergen i morgen (lørdag), mens LSK Kvinner får besøk av Lyn i LSK-hallen.