Lever vi i et slags dataspill ?

Spennende teori, og selvfølgelig umulig å vite sikkert.

Må innrømme jeg flirer litt i barten når jeg ser folk med borrelåssko som kategorisk avfeier teorien, gjerne med bastante utrop som at «det er bare idioter som tror på noe sånt».
Da er de altså så ufattelig langt til venstre på Dunning-Kruger-grafen at man nesten må ha kikkert for å se dem der borte.
 
Må si trådstarter var klok som valgte riktig underforum for tråden. Alternativt kunne han valgt underforumet for religion og livssyn.

Forøvrig interessant å se at faktisk hele 6% av dem som har stemt tror på dette sprøytet, og 11% tror sannsynligvis.

Screenshot 2023-12-20 at 21-55-41 Er verden vår egentlig et dataspill Dette sier fysiker Inga ...png
 
Neimen det går da ikke an, flyet får jo motorstopp over antarktisk, og pingvinene da mann, pingvinene.... det var det ihvertfall vistnok en video på youtube som sa... Vel du får prøve deg som Jarle Andhøy gjorde da, å bevege det uten tillatelse på antarktis. Jeg gidder ikke kverulere med deg nå. Om du tror det er fri ferdsel på eller over antarktis, så vær så god test det ut....
1703110545487.png
 
Derimot - dere som har sett lyset - DERE. HAR. ABSOLUTT. ALLE. SVARENE.
Tullball. Vi, ihvertfall jeg, har mine egne foreløpige svar, men besitter ikke så mye av objektiv målbar sannhet. Men hva som er mer sikkert, er at den "sannhet" og historiefortelling vi har blitt inndoktrinert med gjennom skole og msm, der er det mye løgner og ting som ikke kan stemme, som rett og slett ikke henger på greip og som tåler nærmere undersøkelser. Dermed vil søkende frie sinn forsøke å lete etter sannhet, men at noen har alle svarene, nei så absolutt ikke. Så den påstanden din der bærer mer preg av fordommer enn noe annet.
 
Enig i dette. Fraser som våkne opp og saueflokk etc. hører typisk hjemme i argumentasjonen hos konspifolk.

Men forsøk å les artikkelen det ble lenket til i ts, og glem konspitøv som jorden er flat og at dronning Elisabeth og Kris Kristoffersen er/var reptiler. Les artikkelen. Den er lang og interessant.
Morsomt, selv så henviser du til "konspitøv" og "konspifolk", men klager på at du har sett noen som anmoder "saueflokken" til å våkne opp. Vel våkne opp henviser til å evne å ta til seg ny informasjon, ikke nødvendigvis akseptere og godta den, men faktisk vurdere den seriøst.

Saueflokk, vel har du sett en saueflokk? De er flokkdyr og er lette å styre, spesielt med frykt. Gjeter og border collie styrer lett mange hundre sauer. Hvorfor, jo fordi få av sauene skjønner at hadde de bare spredt seg ut og stukket i hver sin retning ville både gjeteren og bikja vært maktesløse. Så saueflokk-sammenligningen er relevant. Det så vi spesielt de siste tre årene om hvor lett de fleste mennesker lar seg styre med daglige doser av fryktspredning via msm. Hva om de hadde stoppet opp, pustet rolig et par ganger og begynt å analysere infomasjonen og koble inn en smule logikk. F.eks. hvilken nytte kan nå en utestet "vaksine" ha som ikke hjelper deg om ikke også andre tar den? just saying. Nei som en saueflokk så styres mange med frykt og belønning, slik bonden styrer sin saueflokk. Individualitet, logikk og analyse, er ikke noe en forbinder med sauer. Men for all del sauer er allrighte dyr de, vedig trivelige, men som sagt veldig lett å styre en hel flokk av dem akkurat dit en vil.
 
Koker 5G hjernen?
Ikke noe å spøke med det der, det vil nok endel nede i Wuhan kunnet bekrefte om de fortsatt hadde vært i live. Uansett her jeg holder til finnes heldigvis ikke noe 5G enda, ikke før galningen Musk har sendt opp alle sine satelitter for å pepre jorda med stråling. 5G har lite med kommunikasjon å gjøre og desto mer med militær teknologi.
 
Hva er du laga av?
Kjøtt og blod. Oksygen, karbon og hydrogen. Partikler.

Noen tror bestanddelene våre er langt mindre håndfaste, og at vi kun består av to ting. Eller to tall, strengt tatt.

Nuller og enere.
Hvem er så disse noen? Den samme gjengen som tror Jorda er flat?

Neida. Her snakker vi om anerkjente fysikere, matematikere, filosofer.

Alt vi er i stand til å observere er at vektorer eksisterer, og at det er tettheten av vektorvridninger som påvirker andre vektorvridninger - dersom vridningsgradene og vektorretningene er like hverandre eller harmoniserer ved satte punkter og konsentrasjoner.
Enkelt forklart;
Skygger, lys og damp danner og endrer hverandre - og alle stammer fra det samme medium.
 
Må si trådstarter var klok som valgte riktig underforum for tråden. Alternativt kunne han valgt underforumet for religion og livssyn.

Forøvrig interessant å se at faktisk hele 6% av dem som har stemt tror på dette sprøytet, og 11% tror sannsynligvis.

Vis vedlegget 6345
Ikke veldig overraskende. En må huske på at utvalget i denne undersøkelsen trolig ikke er representativt for populasjonsgjennomsnittet.

Det kan tenkes at de som velger seg ut denne typen artikler har en ekstra interesse for tema.
 
Fascinerende tema, siden jeg ikke er smart nok til å helt forstå dette så skal jeg ikke bidra så mye rundt hvor sannsynlig det er. Men om dette blir en utbredt overbevisning hvordan vil det påvirke dem som tror på det og alle som ikke gjør det? Det første jeg tenker er jo at de dehumaniserer oss, om man går rundt å tror at vi er en simulasjon vil ikke det påvirke hvordan man behandler andre mennesker? Og det er jo en farlig retning å gå i, for vi vet jo fra både vår historie og fra nåtiden at de verste overgrep som vi er i stand til kommer nettopp når vi underkjenne andre sin menneskelige verdi. Så om det får fotfeste så kan det fort bli farligere enn religioner eller andre spirituelle overbevisninger som tross alt har en del positive sider.

Så kanskje det uavhengig av om teorien stemmer eller ikke er greit at ikke for mange mennesker går ned den veien.
 
Hele artikkelen er jo bare en slags videre bygging av det mange tidligere trodde på at Gud skapte verden og at det er en plan med det hele om man går utifra Bibelen, enten det er en himmel eller ei så er det Gud og åndeverden som setter premissene for jorden, dens innbyggere og dens eksistens - mens nå er altså hypotesen en simulering og dette NOEN/NOE som styrer denne simuleringen. Det er jo de samme tankene som tidligere bare over en annen lest..
 
Koker 5G hjernen?
Ikke om man er forberedt med god beskyttelse:
(Her er beskyttelsen også oppgradert med antenner slik at man kan motta det hemmelige kosmiske budskap som sendes på nøyaktig 666 quetta hertz)
Conspi.jpg

Råmaterialene til beskyttelsen kan anskaffes i vanlig dagligvare, og kan lages selv - om man er litt fingernem (det hjelper å være en smule nuts også).
Men ikke fortell dette til noen, for da vil det til etter hvert bli umulig å oppdrive materialene...
 

Nyeste kunngjøringer

Tråder du følger

Tilbake
Topp